Reseptit

Kantarellileivät alkupalaksi

Pieni kopallinen minikantarelleja riittää hyvin neljään italialaiseen kantarellileipään

Teksti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Ari Heinonen/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

4

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 4 viipaletta vaaleaa leipää
  • 3 dl pieniä kantarelleja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • 3 rkl raastettua parmesaania
  • basilikaa ja persiljaa

Valmistusohje

1. Paista sienet öljyssä, mausta valkosipulilla, suolalla ja pippurilla.

2. Paista leivät öljyssä, lisää päälle sienet, parmesaani ja silputut yrtit.

Lisää alkuruokia kantarelleista:

772262-sienikeitto.jpg

Juustoinen sienikeitto

188520-perunaletut.jpg

Perunaletut, sienisalaatti ja kylmäsavulohitartar

791650-sieninyytit_Marstio.jpg

Sieninyytit

Kotiliesi.fi: Juustoinen kantarellimunakasrulla

X