Reseptit

Mustikka-vadelma-chiahillo

Raakahillo on niin nopea tehdä, että sitä voi pyöräyttää pienen purkillisen kerrallaan, koska se ei säily jääkaapissa yhtä pitkään kuin sokeriin tehty hillo.

Teksti:
Teresa Välimäki
Kuvat:
Jarmo Wright/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g mustikoita ja vadelmia
  • 1,5 dl hunajaa
  • 2 limetin mehu
  • ripaus kardemummaa
  • 1 dl chiasiemeniä

Valmistusohje

n. 1 l hilloa

1. Mittaa marjat, hunaja, limettimehu ja kardemumma tehosekoittimeen ja sekoita seos tasaiseksi.

2. Kääntele soseen joukkoon chiasiemenet.

3. Purkita seos puhtaisiin desinfioituihin purkkeihin ja säilytä viileässä.

4. Huom! Raakahillo kestää jääkaapissa hyvänä noin 1 viikon.

Lisää hyviä hilloja:

808472-mustikkahillo_Marstio.jpg

Minttu-mustikkahillo

942235-mustikka_limehillo.jpg

Mustikka-limettihillo

782103-vadelmahillo_Laine.jpg

Vaniljainen vadelmahillo

Kotiliesi.fi: Mausteinen mustikkahillo

X