Nektariini-minttuhillo
Nektariinihillo on monen suosikki. Minttu tekee hillosta vastustamattoman.
Ainekset
- 500 g nektariineja lohkoina
- 0,5 dl vettä
- 1 sitruunan mehu ja raastettu kuori
- 250 g hillosokeria
- 1 dl hienonnettua tuoretta vahvaa minttua
Valmistusohje
n. 7,5 dl hilloa
1. Pese ja puolita nektariinit. Poista kivet. Leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.
2. Mittaa nektariinit ja vesi kattilaan ja kuumenna höyryäväksi.
3. Lisää sitruunamehu ja raastettu kuori ja hillosokeri. Kiehauta ja keitä 15–20 minuuttia välillä sekoitellen. Lusikoi hillon pinnalle mahdollisesti syntyvä vaahto pois kattilasta. Lisää minttu ja keitä vielä pari minuuttia.
4. Purkita kuuma hillo desinfioituihin lasipurkkeihin ja säilytä viileässä.
Kokeile myös näitä hilloreseptejä:
Kotiliesi.fi: Mansikka-nektariinihillo
Kommentit
Olen tehnyt tätä hilloa ilman minttua ja se on todella hyvää. Ihanan sitruunainen.
Kommentit
Olen tehnyt tätä hilloa ilman minttua ja se on todella hyvää. Ihanan sitruunainen.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous