Punaherukka-nektariinihillo
Kirpeä punaherukka ja makea nektariini toimivat erittäin hyvin yhdessä. Kun niistä valmistaa hillon, syntyy ihanan aromikas levite esimerkiksi paahtoleivän päälle.
Ainekset
- 500 g punaherukoita
- 5 nektariinia
- 1 dl vettä
- 300 g hillo-marmeladisokeria
- 1/2 tl kardemummaa
Valmistusohje
Aromikas herkku. Lempeä ja makea nektariini kesyttää kirpakan herukan hillokattilassa. Lopputulos on aromikas ja tasapainoinen.
1. Kuori nektariinit ja viipaloi ne. Riivi punaherukat kattilaan. Painele herukoita kevyesti rikki perunansurvimella.
2. Lisää vesi, sokeri ja kardemumma. Keitä hilloa hiljalleen 5–10 minuuttia.
3. Kauho hillo puhtaisiin purkkeihin.
Katso myös:
Kesän paras marjahillo, Ruoka.fi
Herukka-persikkahillo, Ruoka.fi
Herukkasiirappi, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous