Reseptit

Punaherukka-nektariinihillo

26.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Riikka Hurri/Otavamedia

Kaupalliset yhteistyöt

Suosittelemme

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Kiitos
Kirpeä punaherukka ja makea nektariini toimivat erittäin hyvin yhdessä. Kun niistä valmistaa hillon, syntyy ihanan aromikas levite esimerkiksi paahtoleivän päälle.

Ainekset

500 g punaherukoita
5 nektariinia
1 dl vettä
300 g hillo-marmeladisokeria
1/2 tl kardemummaa

Valmistusohje

Aromikas herkku. Lempeä ja makea nektariini kesyttää kirpakan herukan hillokattilassa. Lopputulos on aromikas ja tasapainoinen.

1. Kuori nektariinit ja viipaloi ne. Riivi punaherukat kattilaan. Painele herukoita kevyesti rikki perunansurvimella.

2. Lisää vesi, sokeri ja kardemumma. Keitä hilloa hiljalleen 5–10 minuuttia.

3. Kauho hillo puhtaisiin purkkeihin.

Katso myös:

Kesän paras marjahillo, Ruoka.fi

Herukka-persikkahillo, Ruoka.fi

Herukkasiirappi, Kotiliesi.fi

Julkaistu aiemmin

viva

Luetuimmat

Lue myös

Suosittelemme