Reseptit

Punaherukka-nektariinihillo

26.8.2015 Teksti: Taina Salovaara Kuvat: Riikka Hurri/Otavamedia

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

Arvostelu

Ainekset

500 g punaherukoita
5 nektariinia
1 dl vettä
300 g hillo-marmeladisokeria
1/2 tl kardemummaa

Valmistusohje

Aromikas herkku. Lempeä ja makea nektariini kesyttää kirpakan herukan hillokattilassa. Lopputulos on aromikas ja tasapainoinen.

1. Kuori nektariinit ja viipaloi ne. Riivi punaherukat kattilaan. Painele herukoita kevyesti rikki perunansurvimella.

2. Lisää vesi, sokeri ja kardemumma. Keitä hilloa hiljalleen 5–10 minuuttia.

3. Kauho hillo puhtaisiin purkkeihin.

Katso myös: 

Kesän paras marjahillo, Ruoka.fi

Herukka-persikkahillo, Ruoka.fi

Herukkasiirappi, Kotiliesi.fi
 

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *