Parsa-vihannessalsa
Tuore minttu tuo raikkaan säväyksen parsa-vihannessalsaan.
Ainekset
- 1 avokado
- 50 g sokeriherneitä
- 150 g keitettyä vihreää parsaa
- 1 keskikokoinen punasipuli
- puolikas kurkku
- 0.5 dl silputtua, tuoretta minttua
Lisäksi:
- 3.5 rkl sitruunamehua
- 2.5 rkl neitsytoliiviöljyä
- suolaa
- ripaus rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
1. Halkaise avokado, poista kivi. Kuori parsat. Keitä tai höyrytä parsoja noin 10 minuuttia. Ryöppää sokeriherneitä pari minuuttia kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä. Valuta parsat ja herneet.
2. Pilko kasvikset pieniksi kuutioiksi ja sekoita keskenään. Mausta salsa sitruunamehulla, oliiviöljyllä, suolalla ja pippurilla.
3. Tarjoa lihan lisäkkeenä.
Resepti: Lilli Paasikivi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous