Uunikasvikset
Uunikasvikset 30 minuutisssa. Uunikasvikset saavat tässä ohjeessa makua raastetusta sitruunankuoresta, tuoreista yrteistä ja balsamicosta.
Ainekset
Uunikasvikset
- noin 8 minitomaattia
- 1 pieni punasipuli
- 100 g miniparsaa tai parsakaalia
- 2 tl rypsi- tai oliiviöljyä
- 2 tl balsamicoa
- 25 g auringonkukansiemeniä
- vähän raastettua sitruunankuorta
- 3 rkl persiljaa tai basilikaa
Valmistusohje
Uunikasvikset tehdään helposti näin:
1. Pane kasvikset uunivuokaan. Valuta päälle öljyä ja balsamicoa. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
2. Paahda siemeniä hetki kuivalla pannulla. Sekoita siemeniin raastettua sitruunankuorta ja silputtua persiljaa. Ripottele seos kasvisten päälle.
3. Tarjoa uunikasvikset esimerkiksi uunissa kypsennettyjen broilerinfileiden tai juhlahetkenä vaikkapa täydellisten sisäfileepihvien kanssa.
Kokeile myös uunijuureksia, pikkelöityjä kasviksia tai savustettuja kasviksia pekonikastikkeen kanssa.
Katso myös Kotiliesi.fi: Paahdetut ruusukaalit ja korianteridippi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous