Näin valmistat sitruunaglaseeratun porkkanapekaanikakun
Kuori porkkanat ja raasta hienoksi raasteeksi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne varovasti taikinaan.
Lisää joukkoon porkkanaraaste, öljy, karkeaksi rouhitut pekaanipähkinät ja rusinat. Kaada taikina silikonipintaiseen kakkuvuokaan tai voideltuun ja korppujauhotettuun noin 2 litran kakkuvuokaan.
Paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 45 minuuttia tai, kunnes tikkuun ei testatessa tartu enää taikinaa. Anna porkkanakakun jäähtyä kunnolla tai mehevöityä seuraavaan päivään.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään ja valuta jäähtyneen porkkanakakun päälle.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous