Kasviskorma
Lempeä kasviskorma ja raikas punasipuli-kurkkuraita nautitaan chapati-leivän ja basmatiriisin kera.
Ainekset
- 2 rkl öljyä
- 1 hienonnettu sipuli
- 1 pieni kukkakaali
- 1 bataatti
- 2 rkl mietoa intialaista currytahnaa
- 2 dl vettä + kasvisliemikuutio
- 100 g kookoskermaa
- 1 dl maustamatonta jogurttia
- tilkka sitruunamehua
- 2 tl hunajaa
- suolaa
- pippuria
- 20 g paahdettuja mantelilastuja
- tuoretta korianteria
Valmistusohje
1. Kuullota sipulia, kukkakaalin kukintoja ja bataattikuutioita öljyssä sekoitellen. Lisää currytahna ja kuumenna. Lisää kasvisliemi ja kookoskerma. Hauduta hiljalleen 5–10 minuuttia.
2. Lisää sitruunamehu, jogurtti ja mausteet. Kuumenna. Ripottele pinnalle paahdettuja mantelilastuja ja korianteria.
Tarjoile kasviskorma chapati-leivän ja kurkku-punasipuliraidan kanssa.
Katso myös nämä intialaiset kasvisruoat:
Intialainen kikherne-perunapata
Kotiliesi.fi: Intialainen naanleipä
Kommentit
Tosi herkullista tuli. Haudutusaika vain sai olla reilusti pitempi.
Kommentit
Punasipuli-kurkkuraidan ohje lienee unohtunut?
Hei Matilda,
punasipuli-kurkkuraidan ohjeeseen on linkki reseptin lopussa. Sieltä löytyy linkki myös chapati-leipään, joka sopii aterian osaksi.
Terveisin,
Emmi Ruoka.fi:n toimituksesta
Tosi herkullista tuli. Haudutusaika vain sai olla reilusti pitempi.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous