Grillattu coeur de filet eli naudan sisäfileen keskiosa
Lihan lisukkeeksi sopivat samalla barbeque-kastikkeella marinoidut, grillatut persikat.
Ainekset
- n. 1 kg:n painoinen naudan sisäfileen keskiosa
- barbeque-kastiketta
- mustapippuria myllystä
- maldon-suolaa
Lisäksi:
- persikoita
Valmistusohje
Grillattu coeur de filet eli naudan sisäfileen keskiosa maustetaan barbeque-kastikkeella.
Puhdista filee kalvoista. Hiero pinnalle pippuria ja hieman barbeque-kastiketta. Kuumenna grilli kuumaksi ja anna fileelle siinä pinta. Näin nesteet pysyvät paremmin lihan sisässä. Kääri filee tiukkaan alumiinifolioon ja grillaa sitä 10-15 minuuttia, riippuen siitä miten kypsän siitä haluat. Anna vetäytyä 15-20 minuuttia, ennen
kuin alat leikata sitä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous