Suklaiset banaani-maapähkinäpalat
Banaanit mustuvat nopeasti, joten ne tulisi syödä melko pian pois. Banaani-maapähkinäpaloihin ylikypsät banaanit soveltuvat mainiosti, sillä sulatetun suklaan kanssa makea banaani on oikea makunystyröitä hellivä herkku.
Ainekset
- 2 banaania
- 1 dl rouheista maapähkinävoita
- 150 g tummaa suklaata (laktoositonta)
- cocktailtikkuja
Valmistusohje
Suklaa, banaani ja suolapähkinä on mieltä ja makuaistia hellivä kolminaisuus.
1. Kuori ja viipaloi banaanit noin 0,5 sentin paksuiksi viipaleiksi.
2. Sipaise joka toiselle viipaleelle pieni nokare maapähkinävoita ja nosta päälle toinen banaaniviipale. Paina viipaleet toisiinsa kiinni cocktailtikuilla.
3. Sulata suklaa. Kasta banaani-maapähkinävoipalat sulaan suklaaseen ja nosta ne laakealle lautaselle.
4. Anna jähmettyä viileässä ja herkuttele.
Katso myös:
Banaani-kvinoapannarit, Ruoka.fi
Banaani-kaurakakku, Ruoka.fi
Banaanipikkuleivät, Kotiliesi.fi
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous