Reseptit

Suklaiset banaani-maapähkinäpalat

12.5.2015 Teksti: Teresa Välimäki Kuvat: Jukka Pakarinen/Otavamedia

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

5

Arvostelu

Ainekset

2 banaania
1 dl rouheista maapähkinävoita
150 g tummaa suklaata (laktoositonta)
cocktailtikkuja

Valmistusohje

Suklaa, banaani ja suolapähkinä on mieltä ja makuaistia hellivä kolminaisuus. 

1. Kuori ja viipaloi banaanit noin 0,5 sentin paksuiksi viipaleiksi.
2. Sipaise joka toiselle viipaleelle pieni nokare maapähkinävoita ja nosta päälle toinen banaaniviipale. Paina viipaleet toisiinsa kiinni cocktailtikuilla.
3. Sulata suklaa. Kasta banaani-maapähkinävoipalat sulaan suklaaseen ja nosta ne laakealle lautaselle.
4. Anna jähmettyä viileässä ja herkuttele.

Katso myös:

Banaani-kvinoapannarit, Ruoka.fi

Banaani-kaurakakku, Ruoka.fi

Banaanipikkuleivät, Kotiliesi.fi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *