1.4.2014

Banaani-kvinoapannarit

Teksti: Katri Schröder Kuvat: Mirva Kakko

Valmistusaika

30-60 min

Vaikeusaste

Keskitaso

Annosmäärä

2

Arvostelu

Ainekset

3/4 dl kvinoasuurimoita
1 banaani
3 dl maitoa, kaura- tai soijajuomaa
1 kananmuna
2 dl hiivaleipävehnäjauhoja
1/2 tl leivinjauhetta
1/2 tl kanelia
1/2 tl suolaa

paistamiseen:

rypsiöljyä

tarjoiluun:

1-2 banaania
hunajaa tai agavesiirappia

Valmistusohje

Herkuttele iltapalalla muutamalla banaani-kvinoapannarilla ja saat paremmat unet.

1. Huuhtele kvinoasuurimot tiheässä siivilässä kuumalla vedellä. Keitä runsaassa vedessä 15 minuuttia. Huuhtele ja valuta. Anna jäähtyä.

2. Nosta kvinoa kulhoon ja sekoita joukkoon kuorittu ja soseutettu banaani. Lisää joukkoon neste, kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

3. Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pieniä pannareita. Tarjoile banaaniviipaleiden ja hunajan tai agavesiirapin kera.

Kommentit (0)

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lue seuraavaksi