
Banaani-kvinoapannarit
Herkuttele iltapalalla muutamalla banaani-kvinoapannarilla ja saat paremmat unet.
Kvinoa on kuiturikas ruokakasvi, joka sopii mainiosti myös pannareihin.
Ainekset
- 3/4 dl kvinoasuurimoita
- 1 banaani
- 3 dl maitoa, kaura- tai soijajuomaa
- 1 kananmuna
- 2 dl hiivaleipävehnäjauhoja
- 1/2 tl leivinjauhetta
- 1/2 tl kanelia
- 1/2 tl suolaa
paistamiseen:
- rypsiöljyä
tarjoiluun:
- 1-2 banaania
- hunajaa tai agavesiirappia
Valmistusohje
1. Huuhtele kvinoasuurimot tiheässä siivilässä kuumalla vedellä. Keitä runsaassa vedessä 15 minuuttia. Huuhtele ja valuta. Anna jäähtyä.
2. Nosta kvinoa kulhoon ja sekoita joukkoon kuorittu ja soseutettu banaani. Lisää joukkoon neste, kananmuna ja keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
3. Paista taikinasta lettupannulla öljyssä pieniä pannareita. Tarjoile banaaniviipaleiden ja hunajan tai agavesiirapin kera.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous