Vuosihoroskoopit

Oinaan rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Teksti:
Cassandra Nye
Suomentanut:
Suvi Ruotsi
Kuvat:
Karine Daisay

Tavoittelet uusia haasteita ja täydellisiä ihmissuhteita. Vain paras kelpaa sinulle. Tänä kesänä silmäsi loistavat ja hymysi häikäisee tiedossa olevien matkojen ja seikkailujen ansiosta. Yllättävät kokemukset nostavat sykettäsi kesän lopussa. Olet kumppanisi kanssa läheisempi kuin koskaan aikaisemmin.

Kesäkuu

Kesäsi on täynnä seikkailuja ja romantiikkaa. Rakkauden ja tasapainon hallitsija Venus vetää muita puoleesi.
Viime vuonna tekemäsi asennemuutokset ovat kantaneet hedelmää. Suhtaudut elämään hieman aiempaa kevyemmin, etkä piiskaa itseäsi kulkemaan eturintamassa kaiken aikaa. Rakkauden lietsoma puhdas ilo kumpuaa siitä, että et kanna huolta tulevaisuudesta vaan nautit jokaisesta hetkestä tässä ja nyt.
Alat tuntea erityistä henkistä ja fyysistä läheisyyttä kumppanisi kanssa. Intohimoa leimaa nosteinen hilpeys, joka korostuu yhteisissä uusissa kokemuksissa. Kesän alku on täynnä pohdiskelua ja muiden seuraan hakeutumista – olit sitten naimisissa tai et. Kaikki muiden kanssa jaettu on aina kaksin verroin mukavampaa.

Heinäkuu

Et voi aina onnistua olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Kun suhtaudut tekemisiisi innostuneesti, onnistut inspiroimaan myös muita. Tässä kuussa saatat tavata jonkun erityisen. Suhde ei välttämättä näytä kehittyvän toivottuun suuntaan, ellet ole valmis näyttämään tunteitasi avoimesti. Kyse ei ole niinkään seksistä vaan tuesta ja yhteenkuulumisesta. Et ole tässä suhteessa yksin, joten toivottavasti löydätte tavan edistää suhdetta yhteistuumin.
Matkat ja uudet kokemukset eivät jaksa kiinnostaa jatkuvasti. Älä kuitenkaan lukitse itseäsi vaan tavoittele haluamaasi toiveikkaasti.

Elokuu

Olemuksella on merkitystä niin ensitreffeillä kuin illanvietossa jo vakiintuneen kumppanin kanssa. Sinun ei tarvitse olla häikäisevä kaunotar. Meillä kaikilla on omat tapamme viehättää ja herättää kiinnostusta. Oma kultasi todennäköisesti rakastaa sinussa ulkomuodon sijasta nimenomaan luonnettasi ja charmiasi. Elämäniloisuus ja aurinkoinen hymy johdattavat sinua oikeaan suuntaan. Unohda nyt kaikki erimielisyydet ja pettymykset. Teille avautuu uusia näkymiä, ja olisi moukkamaista olla tarttumatta tarjottuihin nautintoihin, jotka ovat molemmille luonnostaan niin tarpeellisia. Kesän hiipuessa rakkauden liekit roihuavat edelleen vahvoina. Nyt saattaa olla hyvä hetki edistää suhdetta tai vakiinnuttaa se pysyvämmälle pohjalle.

Parhaat kumppanit

Kaksonen, vaaka ja vesimies.

Kuumat deittailukaverit

Vaaka ja vesimies.

Lue myös:

Annan rakkaushoroskooppi kesälle 2016

Miten eri horoskooppimerkkien edustajat suutelevat?

Henkisen kasvun horoskooppi – näin kehität luonnettasi horoskooppimerkkisi mukaan

Erohoroskooppi kertoo, miksi exäsi ei ollut sinulle se oikea

X