Piparipallot
Herkullisten pipari-suklaapallojen valmistukseen tarvitaan vain kolme raaka-ainetta eikä edes uunia. Somat jouluherkut ovat lasten ja aikuisten mieleen.
Ainekset
Piparipallot:
- 100 g piparkakkuja
- 1 rkl tuorejuustoa
- 200 g suklaata
- nonparelleja
Valmistusohje
1. Murskaa piparit tehosekoittimessa tai käsin murustamalla. Lisää murujen joukkoon tuorejuusto ja sekoita seos huolellisesti.
2. Muotoile pipari-juustomassasta käsin pieniä palloja lautaselle ja laita ne jääkaappiin jähmettymään. Sulata sillä aikaa suklaa mikrossa tai vesihauteessa.
3. Dippaa jähmettyneet pallot sulassa suklaassa, nosta ne takaisin lautaselle ja koristele piparimurulla ja nonparelleilla kunnes suklaa alkaa jähmettyä. Anna kuorrutettujen piparipallojen jähmettyä koviksi jääkaapissa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous