Reseptit

Piparipallot

Herkullisten pipari-suklaapallojen valmistukseen tarvitaan vain kolme raaka-ainetta eikä edes uunia. Somat jouluherkut ovat lasten ja aikuisten mieleen.

Teksti:
Anna.fi
Kuvat:
Om-Arkisto

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

Piparipallot:

  • 100 g piparkakkuja
  • 1 rkl tuorejuustoa
  • 200 g suklaata
  • nonparelleja

Valmistusohje

1. Murskaa piparit tehosekoittimessa tai käsin murustamalla. Lisää murujen joukkoon tuorejuusto ja sekoita seos huolellisesti.

2. Muotoile pipari-juustomassasta käsin pieniä palloja lautaselle ja laita ne jääkaappiin jähmettymään. Sulata sillä aikaa suklaa mikrossa tai vesihauteessa.

3. Dippaa jähmettyneet pallot sulassa suklaassa, nosta ne takaisin lautaselle ja koristele piparimurulla ja nonparelleilla kunnes suklaa alkaa jähmettyä. Anna kuorrutettujen piparipallojen jähmettyä koviksi jääkaapissa.

X