Glitz & Glam

Valoa heijastava meikkivoide

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Mukavaa alkanutta pääsiäisviikkoa! Tämän viikon haluan aloittaa meikkivoiteella, joka on ihanan kaunistava, mutta peittävä. Teistä löytyy myös niitä, jotka haluavat kuulla selektiivisten merkkien meikkivoiteista ja löytää niitä helmiä niistä. Tänään yksi hintava, mutta ihana meikkivoide, kun haluan peittävän, mutta ihoa kaunistavan meikkivoiteen.

esteelauderrenutriv1

Mitä teille tulee mieleen Estée Lauderista? Minulle tulee mieleen kestävät meikkituotteet ja erityinen peittävyys. Estée Lauderin Double Wear -meikkivoiteet ovat kuuluisia kestävyydestään ja peittävyydestään. Haluan esitellä merkiltä meikkivoiteen, joka on suunnattu erityisesti aikuisemmalle iholle, joka haluaa peittävyyttä. Mikään ei estä käyttämästä nuoremmallekin iholle, sillä meikkivoide on todella hyvä itsellenikin näin talviaikana.

esteelauderrenutriv

Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup -meikkivoide on suunnattu aikuisemmalle ja kuivemmalle iholle. Lasiseen ja ylelliseen pumppupulloon pakattu meikkivoide sisältää kevyen aurinkosuojan, eli SPF on 15.

esteelauderrenutriv2

En oikein saanut kuvaan vangittua meikkivoiteen hienostunutta hohdetta, joka näkyy lasipullon kyljestä katsomalla. Jätin kuvan täysin käsittelemättä, jotta edes hieman hohde näkyisi. Sävyssäni 1N2 on kaunis kullanhohde. Näette pullon yläosassa poikittaisen viivan. Siihen kohtaan on kultaiset hohteet kasaantuneet sen verran, että se näkyy kuvassakin.

esteelauderrenutriv4

Meikkivoide on nestemäistä, mutta täyteläistä. Muistan, kuinka ensimmäisellä käyttökerralla oletin meikkivoiteen tuoksuvan voimakkaasti, mutta tämä selektiivinen meikkivoide kaikessa ylellisyydessään teki yllätyksen. Meikkivoide ei tuoksu miltään. Olen tottunut, että luksusmerkkien ylellisissä pakkauksissa olevat meikkivoiteet ovat hyvinkin parfymoituja, mutta tämä tekee poikkeuksen.

esteelauderrenutriv3

Se levittyy todella helposti ja ennen kaikkea, kauniisti. Tasaisuus on helppo saavuttaa, eikä meikkivoide vaadi suurempia kikkailuja. Peittokyky on huikea. Kuitenkin meikkivoide on kasvoilla ohut, jos sen olet ohuelti levittänyt. Koska meikkivoide kuitenkin hieman kuivahtaa, on sen kerrostus mahdollinen.

clinique2

Minä tietysti olen suosinut Beautyblenderiä, joka on ihan huippu tämän Estée Lauderin meikkivoiteen levitykseen. Vaikka meikkivoide on peittävä, se ei ole maskimainen, eikä tunnu raskaalta peittäväksi meikkivoiteeksi.

Urbandecayglitterrock6

Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup on ihanan heleän pohjan antava, vaikka onkin todella peittävä. Se ei ole paras vaihtoehto rasvoittuvalle iholle, mutta lievästi pintakuivalle erinomainen. Meikkivoide on hieman kosteuttava, mutta tiedän kosteuttavampiakin. Siksi minulla ei ole ongelmia meikkivoiteen pysymisen kanssa, mutta saan silti kosteuttavan pohjan, vaikka ihollani olisi lievää kosteusköyhyyttä. Re-Nutriv kaunistaa kosteusköyhää ihoa ja häivyttää runsaasti valoa heijastavien pigmenttien ansiosta ihovirheitä. Kasvoille saa valoisan ja hehkuvan pohjan.

esteelauderrenutriv7

Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance saa minulta korkeat pisteet peittävien meikkipohjien kategoriassa. Yleensä ne huippupeittävät meikkivoiteet ovat joko liian kuivattavia mattameikkivoiteita tai liian rasvaisia voidemaisia, jotka tuntuvat kasvoilla liian tuhdilta. Tässä on helppokäyttöisyyttä, peittävyyttä, ihoa silottavaa ja kaunistavaa ominaisuutta, sekä kosteuttavuutta. Jos siis sinulla on kuiva iho ja haluat peittävyyttä meikkipohjaltasi, niin Re-Nutriv on suositeltava. Mitä kuivempi iho, niin sitä enemmän sen alle tietysti kannattaa panostaa kosteuttavilla tuotteilla, kuten meikkipohjien kanssa yleensä, kun puhutaan kuivasta ihosta.

Hinnaltaan Estée Lauderin Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup -meikkivoide on hintava, sillä meikkivoide maksaa esimerkiksi Sokoksella 85,00 € / 30 ml. En muuten tiennyt tämän hintaa ennen postauksen kirjoitusta, joten arvioni on syntynyt noin 30 euroa edullisemman hinnan oletuksella. Haluan sanoa tämän siksi, että arviooni ei ole vaikuttanut tuotteen hinta, vaan se, että meikkivoide on loistava peittävien meikkivoiteiden kategoriassa.

Kuinka moni teistä suosii peittäviä meikkivoiteita? Nykyään läpikuultavuus ja ohuen ohut on päivän sana. Kuinka moni haluaa nimenomaan kunnolla peittävän meikkivoiteen? Itse tykkään kunnolla peittävästä, mutta kevyestä meikkivoiteesta silloin, kun iho on vähemmän virheettömämpi. Eli suoraan sanottuna: silloin kun iholla on finnien aiheuttamia arpia ja tummentumia.

Meikkivoide saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X