Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 20.11.

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Oinas (20.3.-19.4.)

Nyt on jälleen kalojen merkissä kolme planeettaa samanaikaisesti, kun kuu on liittynyt joukkoon pariksi päiväksi. Sinun kohdallasi tämä voi merkitä sukellusta alitajuntaan tai mielikuvituksen maailmoihin, mikä on joko positiivista tai sitten arkea sotkevaa. Et ole välttämättä muutenkaan omimmillasi.

Härkä (20.4.-20.5.)

Sinulla voi olla loistavaa inspiraatiota, mistä on hyötyä luovissa ammateissa ja ammateissa, joissa keskitytään visioihin, tulevaisuuden mahdollisuuksiin tai laajaan kansainväliseen kenttään. Talousasioilla on jonkinlainen rooli näiden viikkojen aikana, ja hankinta voi kiinnostaa. Älä odota suurta romantiikkaa!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Paljon planeettoja on tällä hetkellä vesielementin merkeissä, ja koska olet itse ilmamerkin edustaja, et aina ymmärrä veden pyörteitä ja tunnevoimaa. Tunteiden kanssa pelaamista saattaa löytyä myös työpaikalta ja siksi mikään ei ole varmaa. Paljon keskustelua voi syntyä aiheesta tai sen vierestä.

Rapu (21.6.-22.7.)

Ilmassa on tuntumaa kaukaisiin asioihin, mikä voi työssä merkitä kansainvälisten aiheiden tärkeyttä yksille tai työmatkoja toisille. Myös monenlainen esittäminen, opettaminen ja mielipiteiden esiintuominen ovat listalla. Rakkauden tai ihastuksen osoituksia saattaa yhä putkahdella, mutta perhe on pääasia.

Leijona (23.7.-22.8.)

Jokin pidempään esillä ollut talousseikka näyttäisi palaavan agendalle, oli sitten kyse omasta, läheisen tai työyhteisöön liittyvästä aiheesta. Planeetat ovat aika sisäistyneillä sektoreilla, joten ehkä alitajuisesti pakenet näkymistä ja haet omaa tilaa tällä hetkellä. Saat lämpöä ja tunnetta hyvinkin läheltä!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Pohdinnan kohteena voi olla vahvasti sitoutuminen, esimerkiksi yhteisöön, yhteistyöhankkeeseen tai vaikkapa parisuhteeseen. On tärkeää arvioida, mikä on olennaista, mihin riittää energiaa ja mitkä aktiviteetit ja elämän osa-alueet tukevat toisiaan. Oletko miettinyt hieronnan tai saunan lempeää vaikutusta?

Vaaka (23.9.-22.10.)

Onkohan päivittäisten tehtävien alueella jotain, mikä kaipaa uutta järjestystä, organisaatiota tai suurempaa muutosta. Käyköhän jokin arkinen seikka terveytesi päälle? Jos näin on, yritä muuttaa sitä! Vältä ennen kaikkea turhaa stressiä, mitä voi ilmetä parin päivän ajan. Flaksisi toimii melko hyvin!

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Sinulla on parin päivän ajan todennäköisesti hyvin rakentava vaihe, mitä itseilmaisuusi tulee. Voit saada myös lisää uskottavuutta tai esilläolosi noteerataan arvostavammin kuin ennen. Näet paremmin sen, miten asioita tai tavaroita jaetaan muiden kanssa. Tämä voi olla aiheen oppitunti myös rakkaudessa!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Asumiseen ja kotiasioihin liittyviä vastuita näyttäisi nyt olevan roppakaupalla. Tunnetilasi niiden suhteen saattaa olla ajoittain hyvinkin kireä. Perhepiirissä saattaa olla hankalia tilanteita ja ilmapiiri saattaa olla jäykkä ja muodollinen. Koet olosi kuitenkin vapaaksi tai ilmavaksi yhteisön ihmisten kanssa.

Kauris (21.12.-19.1.)

Muistathan, että sinulla on parin vuoden ajan erinomaiset mahdollisuudet tietotaitosi kehittämiseen opiskelun avulla. Ehkä tänään jokin kohta päivästä tuo sen esiin tai sitten saat paperihomman hoidettua järjestyksessä. Keskustelu saattaa olla käytännöllistä tai jäykähköä. Suhteessa vaaditaan diplomatiaa!

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ilmassa on jotain maagista tai mielikuvituksellista silloin kun kolme planeettaa sijaitsee yhtaikaa virtaavassa ja tunteellisessa kalojen merkissä. Arki kääntyy helposti erilaiseksi tai sitten poukkoilevammaksi. Uusia verkostoihin tai ryhmiin liittyviä töitä voi tulla kohdallesi lähiviikkojen ajan.

Kalat (19.2.-19.3.)

Kuu ja Saturnus-planeetta ovat tiukassa yhtymässä merkissäsi, mikä voi tuoda saturnusmaisia kuriin ja järjestykseen liittyviä elementtejä eteesi. Toisaalta myös konkreettisia tekoja ja aikataulujen kanssa painimista saattaa tulla. Älä tyydy suhteeseen pelkkänä arkisena suorittamisena!

X