5 parasta...

5 parasta meikkipohjatuotetta marketista

25.2.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kivaa helmikuun viimeistä sunnuntaita! Ensi viikolla alkaa ensimmäinen kevätkuukausi. Mahtavaa! Ihan pian on pääsiäinen ja siitä sitten pääsemmekin vappuun. Siinä vaiheessa kesä on jo ihan lähellä. Huomaatteko kun pilkon asioita osiin? Näin aika tuntuu lyhyemmältä, eikä se kesä tunnu niin kaukaiselta, vaikka ulkona nyt hyisen kylmää onkin.

Tänä sunnuntaina ajattelin listailla marketeista löytyviä meikkipohjatuotteita. Hinnaltaan huokeita, mutta todella hyvin toimivia ja minua viehättäneitä tuotteita.

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH SUPER-BLENDABLE FOUNDATION

Tämä L’Oréal Parisin meikkivoide on todella ihana. Sen lisäksi, että se kaunistaa ihonpintaa, antaa keskihyvän peittävyyden, se myös kosteuttaa ihoa. True Match -meikkivoide on siitä mahtava, että se sulautuu omalle iholle. Kunhan sävy on riittävän lähellä omaa ihon sävyä, True Match on mukavan huomaamaton. Nyt kun luonnolliset meikkipohjat ovat taas päivän sana ja niiden suosio nousussa, on tässä peittävyyttä kaipaavalle loistava meikkivoide.

Vaikka L’Oréal Paris on ns. ”markettimerkki”, on tässä tuotteessa ylellisien ja selektiivisien merkkien piirteitä. True Match -meikkivoide sisältää runsaasti valoa heijastavia hiukkasia, jotka luovat kasvoille selkeästi hehkuvamman ja freesin ilmeen. Sävyvalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja ja niitä on jaettu viileään, lämpimään ja neutraaliin.

Täältä löydät aikaisemman kirjoitukseni meikkivoiteesta.

Hinta: noin 16-18 € / 30 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH CONCEALER

L’Oréal True Match -tuoteperheeseen kuuluu myös peiteväri, joka on mahtava silmien alle käytettynä. Peiteväri ei ole kaikista tehokkain peittäjä, mutta minunkin tummille silmänalusille riittävä kuitenkin.

True Match -peitevärissä on myös valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kivasti valaisevat tummia alueita ja kivasti korostaa poskipäitäkin. Katso tästä tutoriaalistani, kuinka True Match -peitevärillä luon valoa silmien alle ja kuinka tuote toimii luonnollisissa korostamisissa. True Match -peiteväri on loistava silmien alle, mutta ei näppyjen ja sellaisten ihovirheiden peittämiseen. Koska peitevärissä on hyvä valoteho, sellainen ei toimi näpyillä – lähinnä meinaa vain korostaa niitä. True Match Concealer on vähän kuin peittävämpi valokynä.

Hinta: noin 12-15 € / 6,8 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

MAYBELLINE DREAM LUMI TOUCH HIGHLIGHTING CONCEALER

Peitevärin tavoin peittävä valokynä. Niitä on paljon, mutta harvoin tässä hintaluokassa. Ihastuin viime kesänä tähän Maybellinen valokynään. Sävyvalikoima on harmillisesti sen verran suppea, että talvella en tätä voi käyttää. Vaalein sävy on sen verran tumma, että sopii kesällä hyvin, mutta talvella se on liian tumma.

Läpinäkyvä hylsy on hyvä, kun siitä näkee, milloin tuote lähenee loppuaan. Valovoiteen koostumus on paksuhko ja aavistuksen geelimäinen. Tuote levittyy loistavasti iholle ja antaa valoa ja peittävyyttä tummille silmänalusille. Tykkään tuotteen kosteana pysyvästä koostumuksesta. Siten silmänympärysiho ei muutu kuivannäköiseksi ja uurteet korostu.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyni.

Hinta: 10-11 € / 2,2 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

ESSENCE CAMOUFLAGE FULL COVERAGE CONCEALER

Sitten tuote, jota en muista esitelleeni aikaisemmin, vaikka on monesti pitänyt. Essence on todella edullinen kosmetiikkabrändi. Tuotteet ovat kyllä hieman nuoremmille suunnattuja, mutta voin sanoa, että aikuisemmatkin löytävät suosikkejaan Essenceltä.

Muistatteko aikaisemmin esittelemäni Kat Von D:n peitevärin? Minusta tämä Essencen muutaman euron peiteväri on lähes yhtä hyvä. Peitevärin koostumus on notkea, joten saadakseen paremman peittävyyden, suosittelen laittamaan peitevärin ensin kohtaan, jonka haluaa peittää. Hetken odotus, jotta koostumus vähän kuivahtaa. Sen jälkeen, kun taputtelee peitevärin tasaisemmaksi näpyn päälle, niin näppy menee piiloon. Tämä Essencen peiteväri on täysin mattainen, joten erinomainen näppyjen ja arpien peitossa. Silmien allakin toimii, mutta näin talviaikana en tässä iässä enää lähde kokeilemaan. Kesällä olen käyttänyt ja silloin peiteväri ei näytä kuivalta.

Hinta: 3,09 € / 5 ml
Saatavuus: Citymarketit, Halpahallit ja Tokmannit

LUMENE LONGWEAR BLUR MEIKKIPUUTERI

Syksyllä 2015 Lumene lanseerasi Longwear Blur -meikkipuuterin. Edelleen pidän tästä meikkipuuterista. Jos ostan meikkipuuterin marketista, niin otan tämän Lumenen. Koostumus on ihanan hieno, eikä meikkipuuteri ole niin kuivakka. Satiininen koostumus on hyvä ihan meikin kiinnitykseen, mutta toimii myös meikin korjailuun.

Viime syksynä listasin parhaimpia meikkipuutereita. Tämä Lumene Longwear Blur oli parhaimpien joukossa.

Hinta: 18-19 € / 10 g
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

Tässä olivat tämän sunnuntain parhaimmat. Markettien parhaimmat tuotteet meikkipohjan luomiseen. Meikkipohjatuotteissa tulee suosittua arvokkaampia merkkejä, mutta hyviä löytyy myös edullisemmistakin. Tämän postauksen tuotteet ovat markettien helmiä.

Oikein ihanaa helmikuun sunnuntaita sekä kivaa talvilomaa lomailijoille!

Kommentit (12)

Hyvä kun toimii! 🙂 Minulla on nyt niin, että tummennan yhtä liian vaaleaa meikkivoidetta liian tummalla meikkivoiteella. 😀 Yritän kuluttaa turhia sävyjä pois tällä keinolla.

True Match Concealeria olen käyttänyt paljon tykkään, ainoa pieni miinus pakko antaa siitä, että kun sitä levittää silmän alle, niin jotain ”höyryjä” tai en osaa selittää mitä, mutta saa silmät vuotamaan. Se kuitenkin häviää ihan parissa sekunnissa ja on sitten ok. Mutta mulla on tosi extra-herkät silmät ja reagoivat helposti kaikkeen. 😀 Muuten loistava. 🙂

Voi ei! Minulle tuo ei aiheuta, vaikka itsellänikin on herkät silmät ja silmänympärysiho. Ei kuitenkaan onneksi elämää hankaloittavan herkät. Mutta huomaan kyllä, jos jokin sy-voide ei sovellu herkille silmille, sillä niistä jotkut saattavat aiheuttaa silmien vuotoa hetken aikaa. On myös ollut meikkivoiteita tai BB-voiteita, joita en voi käyttää silmien lähellä.

Pitääpä katsoa olisiko True Match:ssä tarpeeksi viileää ja vaaleaa sävyä omalle iholleni 🙂

Jos oikein muistan, niin 1C löytyy. Minulle se 1N on ollut vähän liian vaalea, joten miksasin tuote 3W:tä vähän joukkoon. Enää sitä ei tarvitse niin paljon, kun tarvitsi syksyllä.

Haa, mulla oli toi Maybellinen Lumi Touch jo ostoskorissa mutta kiitos kun kerroit sen olevan tummansorttinen, en sit taidakaan sitä ostaa 🙂

Se on aika tumma. 🙁 Saisi olla vaaleampi sävyvaihtoehto.

Essence ja truumätsi on mulla.. Molemmat hitusen liian tummia näin talvella.. eeh. Mitenhän ne tipat pelittää joita laitetaan meikkivoiteeseen tummentamaan/vaalentamaan sävyä? Ootko kokeillu? Laitetaanko sitä tippa/levitys? Hmmmm..

Itse teen niin, että miksaillessasi tummemmaksi tai vaaleammaksi, laitan meikkituotteet jollekin levylle tai kämmenselälleni ja sekoitan siinä ennen kasvoille levittämistä. The Body Shopin vaalennustippoja on kehuttu tosi paljon. 😉

Jebujee, ostin sitten sitä. Aivan huippu! Kalpeus kunniaan..eeh..

Hyvä kun toimii! 🙂 Minulla on nyt niin, että tummennan yhtä liian vaaleaa meikkivoidetta liian tummalla meikkivoiteella. 😀 Yritän kuluttaa turhia sävyjä pois tällä keinolla.

Ostin muutamia kuukausia sitten tuon true match meikkivoiteen sävyssä 2N. Olen sävyltäni enemmän lämmin, ja vähän kellertävä, näytän aivan keltaiselta todella vaaleaan mieheeni verrattuna. Sävy 2N näyttää purkissa hyvän väriseltä, iholle laittaessa on minun mielestä oikean sävyinen, mutta valitettavasti meikkivoide ilmeisesti hapettuu? ja jonkin ajan kuluessa muuttuu aivan todella oranssiksi kasvoillani, niin että jää kauhean selkeät rajat 🙁 En pysty oikein käyttämään tuotetta, ehkä kesällä sävy on hyvä. En tiedä johtuuko oranssius että otin sävyn N, olisikohan sävy W ollut parempi vaihtoehto.

Tuo hapettuminen on niin yksilöllistä. Tosin jotkut meikkivoiteet hapettuvat lähes jokaisella, mutta jotkut vain toisilla. Voi olla, että W ei tuota sinulle tekisi, sillä se voi olla, että N-sävyn punaiset pigmentit tulevat voimakkaasti esiin sinun todella lämpöisen sävyisellä iholla. Tämä on kuitenkin spekulointia, en voi tietää varmasti. 🙁

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *