Glitz & Glam

5 parasta meikkipohjatuotetta marketista

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kivaa helmikuun viimeistä sunnuntaita! Ensi viikolla alkaa ensimmäinen kevätkuukausi. Mahtavaa! Ihan pian on pääsiäinen ja siitä sitten pääsemmekin vappuun. Siinä vaiheessa kesä on jo ihan lähellä. Huomaatteko kun pilkon asioita osiin? Näin aika tuntuu lyhyemmältä, eikä se kesä tunnu niin kaukaiselta, vaikka ulkona nyt hyisen kylmää onkin.

Tänä sunnuntaina ajattelin listailla marketeista löytyviä meikkipohjatuotteita. Hinnaltaan huokeita, mutta todella hyvin toimivia ja minua viehättäneitä tuotteita.

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH SUPER-BLENDABLE FOUNDATION

Tämä L’Oréal Parisin meikkivoide on todella ihana. Sen lisäksi, että se kaunistaa ihonpintaa, antaa keskihyvän peittävyyden, se myös kosteuttaa ihoa. True Match -meikkivoide on siitä mahtava, että se sulautuu omalle iholle. Kunhan sävy on riittävän lähellä omaa ihon sävyä, True Match on mukavan huomaamaton. Nyt kun luonnolliset meikkipohjat ovat taas päivän sana ja niiden suosio nousussa, on tässä peittävyyttä kaipaavalle loistava meikkivoide.

Vaikka L’Oréal Paris on ns. ”markettimerkki”, on tässä tuotteessa ylellisien ja selektiivisien merkkien piirteitä. True Match -meikkivoide sisältää runsaasti valoa heijastavia hiukkasia, jotka luovat kasvoille selkeästi hehkuvamman ja freesin ilmeen. Sävyvalikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja ja niitä on jaettu viileään, lämpimään ja neutraaliin.

Täältä löydät aikaisemman kirjoitukseni meikkivoiteesta.

Hinta: noin 16-18 € / 30 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

L’ORÉAL PARIS TRUE MATCH CONCEALER

L’Oréal True Match -tuoteperheeseen kuuluu myös peiteväri, joka on mahtava silmien alle käytettynä. Peiteväri ei ole kaikista tehokkain peittäjä, mutta minunkin tummille silmänalusille riittävä kuitenkin.

True Match -peitevärissä on myös valoa heijastavia pigmenttejä, jotka kivasti valaisevat tummia alueita ja kivasti korostaa poskipäitäkin. Katso tästä tutoriaalistani, kuinka True Match -peitevärillä luon valoa silmien alle ja kuinka tuote toimii luonnollisissa korostamisissa. True Match -peiteväri on loistava silmien alle, mutta ei näppyjen ja sellaisten ihovirheiden peittämiseen. Koska peitevärissä on hyvä valoteho, sellainen ei toimi näpyillä – lähinnä meinaa vain korostaa niitä. True Match Concealer on vähän kuin peittävämpi valokynä.

Hinta: noin 12-15 € / 6,8 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

MAYBELLINE DREAM LUMI TOUCH HIGHLIGHTING CONCEALER

Peitevärin tavoin peittävä valokynä. Niitä on paljon, mutta harvoin tässä hintaluokassa. Ihastuin viime kesänä tähän Maybellinen valokynään. Sävyvalikoima on harmillisesti sen verran suppea, että talvella en tätä voi käyttää. Vaalein sävy on sen verran tumma, että sopii kesällä hyvin, mutta talvella se on liian tumma.

Läpinäkyvä hylsy on hyvä, kun siitä näkee, milloin tuote lähenee loppuaan. Valovoiteen koostumus on paksuhko ja aavistuksen geelimäinen. Tuote levittyy loistavasti iholle ja antaa valoa ja peittävyyttä tummille silmänalusille. Tykkään tuotteen kosteana pysyvästä koostumuksesta. Siten silmänympärysiho ei muutu kuivannäköiseksi ja uurteet korostu.

Täältä löydät syvällisemmän esittelyni.

Hinta: 10-11 € / 2,2 ml
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

ESSENCE CAMOUFLAGE FULL COVERAGE CONCEALER

Sitten tuote, jota en muista esitelleeni aikaisemmin, vaikka on monesti pitänyt. Essence on todella edullinen kosmetiikkabrändi. Tuotteet ovat kyllä hieman nuoremmille suunnattuja, mutta voin sanoa, että aikuisemmatkin löytävät suosikkejaan Essenceltä.

Muistatteko aikaisemmin esittelemäni Kat Von D:n peitevärin? Minusta tämä Essencen muutaman euron peiteväri on lähes yhtä hyvä. Peitevärin koostumus on notkea, joten saadakseen paremman peittävyyden, suosittelen laittamaan peitevärin ensin kohtaan, jonka haluaa peittää. Hetken odotus, jotta koostumus vähän kuivahtaa. Sen jälkeen, kun taputtelee peitevärin tasaisemmaksi näpyn päälle, niin näppy menee piiloon. Tämä Essencen peiteväri on täysin mattainen, joten erinomainen näppyjen ja arpien peitossa. Silmien allakin toimii, mutta näin talviaikana en tässä iässä enää lähde kokeilemaan. Kesällä olen käyttänyt ja silloin peiteväri ei näytä kuivalta.

Hinta: 3,09 € / 5 ml
Saatavuus: Citymarketit, Halpahallit ja Tokmannit

LUMENE LONGWEAR BLUR MEIKKIPUUTERI

Syksyllä 2015 Lumene lanseerasi Longwear Blur -meikkipuuterin. Edelleen pidän tästä meikkipuuterista. Jos ostan meikkipuuterin marketista, niin otan tämän Lumenen. Koostumus on ihanan hieno, eikä meikkipuuteri ole niin kuivakka. Satiininen koostumus on hyvä ihan meikin kiinnitykseen, mutta toimii myös meikin korjailuun.

Viime syksynä listasin parhaimpia meikkipuutereita. Tämä Lumene Longwear Blur oli parhaimpien joukossa.

Hinta: 18-19 € / 10 g
Saatavuus: marketit, tavaratalot, päivittäistavarakaupat ja verkkokaupat, kuten eleven.fi*

Tässä olivat tämän sunnuntain parhaimmat. Markettien parhaimmat tuotteet meikkipohjan luomiseen. Meikkipohjatuotteissa tulee suosittua arvokkaampia merkkejä, mutta hyviä löytyy myös edullisemmistakin. Tämän postauksen tuotteet ovat markettien helmiä.

Oikein ihanaa helmikuun sunnuntaita sekä kivaa talvilomaa lomailijoille!

X