Glitz & Glam

5 parasta huulia täyteläistävää tuotetta - parhaimmat lip plumperit!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä Too Faced saatu

Olen tämän vuoden aikana tutkinut huulia täyteläistäviä tuotteita. Monta loistavaa olen löytänyt, mutta monta myös sellaista, jotka ovat ihan kivoja, mutta en koe niitä sillä tavoin huulten ”pullistajiksi”, vaan ehkä enemmänkin huulikiilloiksi, joissa on vähän viilentävää tunnetta. Listasin 5 parasta, jotka kuitenkin ovat erilaisia. En arvota näissä 5 parasta -postauksissa tuotteita paremmuusjärjestykseen, mutta tällä kertaa päätin tehdä listauksen niin, että aloitamme miedoimmasta, ja päätämme voimakkaimpaan huulia täyteläistävään tuotteeseen.

Lue myös: Vinkki pehmeämpiin ja sileämpiin huuliin

DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER

Pahoittelen, että minulla on kuvissa tämä pienen pieni näytekoko tästä legendasta. Joskus muinoin minulla oli täysikokoinen, mutta olen sen lopun heittänyt pois jo aika päiviä sitten. ”Jemmoisani” oli vielä tämä pieni näyte, jonka saan kuviin.

Diorin Addict Lip Maximizer oli varsin suosittu tämän vuosikymmenen alkupuolella. Muistelisin, että tästä ei ollut sävyvaihtoehtoja, vaan saatavilla oli ainoastaan tämä, käytännössä väritön, 001 Pink. Nyt huomasin, että sävyvalikoima on laajentunut, joten mieleni alkoi heti haluamaan jotain sävyllisempää Dior Addict Lip Maximizeria. Luultavasti tämän kulttimaineeseen nousseen huulikiillon suosiolla on ratsastettu ja valikoimaan saatettu lisää sävyvaihtoehtoja. Lisäksi ilmeisesti tuotetta on vähän ”tuunattu” enemmän huulia hoitavaksi. Eli nykyversio on vähän parannellumpi.

ENNEN

JÄLKEEN

Dior Addict Lip Maximizer tuoksuu miellyttävän raikkaalle. Siinä on hieman piparminttuinen tuoksu. Koostumus on helppo levittää huulille. Dior Addict Lip Maximizer tekee huulille viileän tunteen, joka ei ole voimakas. Siksi varmasti monien suosikkituote, sillä Dior saa huulten pinnan tasaisemmaksi ja keveästi täyteläistää huulia sekä kosteuttaa. Ei kuitenkaan ole mikään kunnon turvotusta aiheuttava. Kiva lisäekstra huulille suoraan tai huulipunan päälle käytettäväksi.

Kihelmöinti: 1/5
Turvotus: 1/5
Kosteuttavuus: 4/5

Hinta: 33,60-43,80 € / 6 ml
Saatavuus: *Kicks, Sokos ja Stockmann

RODIAL DRAGON’S BLOOD XXL LIP PLUMPER

Rodial on melko uusi tuttavuus minulle. Esittelen ensi viikolla Lookfantasticin brändiboksin, jossa on Rodialin tuotteita. En tuntenut brändiä aikaisemmin, mutta hakiessani näitä huulia täyteläistäviä tuotteita, nousi tämä Rodial Dragon’s Blood XXL Lip Plumper esiin monessa yhteydessä. Päätin tilata sen testiini, enkä onneksi pettynyt.

Rodialin huulten pullistaja on hoitotuotteen ja meikkituotteen yhdistelmä. Se kosteuttaa ja suojaa huulia, mutta antaa niille myös kiiltoa sekä parantaa huulten mikroverenkiertoa. Hyaluronihappoa, verenkiertoa tehostavaa chiliuutetta ja E-vitamiinia sisältävää huulituotetta neuvotaan käytettäväksi kaksi kertaa päivässä, jotta saavutettaisiin tuloksia. En ole käyttänyt niin säännöllisesti, enkä siksi ole huomannut mitään pysyvää muutosta, mutta tuote kuitenkin toimii huulia täyteläistävänä tuotteena, ainakin hetkellisesti. Lisäksi se kosteuttaa mukavasti huulia.

Tuote on pakattu valokynämäisesti siveltimelliseen hylsyyn, josta tuotetta annostellaan painamalla hylsyn toisesta päästä. Varsin näppärä. Tällaisessa pakkausratkaisussa tuote säilyy hygieenisempänä, kun sivellinosan voi halutessaan pestä välillä.

ENNEN

JÄLKEEN

Rodial Dragon’s Blood XXL Lip Plumper on hentoisesti sävyllistä, mutta käytännössä huulilla väritön. Siveltimellä on yllättävän helppo levittää tuote huulille. Ainakin tällainen ns. sävytön. Toista saattaisi olla jonkun sävyllisen tuotteen kanssa. Kihelmöinti alkaa pienen hetken kuluttua – ei siis välittömästi kihelmöivä. Tuoksu ihan miellyttävä, tulee jokin eksoottinen hedelmä mieleen, ehkä vähän ananasta olisin aistivinani tuoksussa. Kihelmöinnin voimakkuus on keskiluokkaa. Sen tuntee, se vähän polttelee, mutta ei kuitenkaan voimakkain kokemukseni. Jos jotkut tuntuvat viileältä, tämä tuntuu enemmänkin kuumalta huulilla. Kielenkärjessä kanssa saattaa tuntea pientä pistelyä, mutta se on hyvin lievää.

Tuotteen koostumus on miellyttävän tuntuinen. Tulee mieleen huuliöljyt, jotka ovat öljyn ja huulikiillon välimaastosta. Kestää mukavan pitkään huulilla ja selkeyttää huulten reunoja sekä pullistaa huulten reuna-alueita. On tapauskohtaista, kuinka voimakas turvotus on. Minulla tällainen keskiverto turvotus.

Kihelmöinti: 3/5
Turvotus: 3/5
Kosteuttavuus: 4/5

Hinta: 32,50-48,50 € / 3 ml
Saatavuus: *Kicks, *Bangerhead

NYX FILLER INSTINCT PLUMPING LIP POLISH

NYXillä oli aikoinaan huulikiilto, jossa oli injektioneulan kuva. Se taisi kuvastaa huulten täyttöä ja antamaan mielikuvaa vastaavasta lopputuloksesta. Sitä ei ilmeisesti enää ole, mutta tämä kokeilemani Filler Instinct -huulikiilto on parempi kuin se vanha NYXin huulia pullistava kiilto.

Näitä löytyy eri sävyissä, mutta minä halusin kokeilla värittömän version, jonka nimi on Let’s Glaze.

ENNEN

JÄLKEEN

Tämä NYX Filler Instinct Plumping Lip Polish on yllättävän toimiva huulten pullistaja. Kiilto on helppo levittää huulille. NYX on käytännössä tuoksuton huulikiilto. Kihelmöinti tuntuu lämpimänä pistelynä ja saa huulille täyteläisyyttä. Huulikiilto on hyvin miellyttävän tuntuinen ja kestää todella pitkään huulilla. Silti koostumus ei ole ällöttävän tahmea. Positiivinen yllätys! Mitenkään erityisen huulia hoitavalta kiilto ei vaikuta, mutta tämä onkin enemmän meikkituote. Suojaa kuitenkin syysviimalta.

Kihelmöinti: 3/5
Turvotus: 3/5
Kosteuttavuus: 2/5

Hinta: 6,90-9,20 € / 2,5 ml
Saatavuus: *Cocopanda, *Eleven, *Kicks, *Lyko, *Lookfantastic, Sokos ja Stockmann

TOO FACED LIP INJECTION EXTREME

Tämä on kyllä yksi minun lemppareistani. Nyt huulikiilto alkaa olla jo puoleen väliin käytetty. Välittömästi huulia täyteläistävä huulikiilto, joka todella selkeästi pullistaa huulia. Minullakin jonkun verran, tyttärelläni vielä enemmän.

Lip Injection Extreme selkeyttää huulten reunoja, täyteläistää niitä ja antaa luonnollista väriä, koska huulissa verenkierto vilkastuu sen verran paljon, että huulten luonnollinen punoitus tulee esiin. Väritön kiilto on kauniin shimmerinen, mutta ei kimalteleva huulilla. Hienon hienot hiukkaset heijastavat lähinnä valoa, eivät kimaltele.

ENNEN

JÄLKEEN

Tuoksu muistuttaa Blistexin purkkihuulivoidetta. Koostumus on hyvin miellyttävä ja yllättävän pitkäkestoinen huulilla. Rakastan tämän helppoutta. Kiiltoa on helppo lisätä ja huulissa säilyy täyteläisyys ja luonnollinen sävy pitkään. Pakko sanoa, tämä on oma suosikkini. Kiilto tuntuu kosteuttavalta ja suojaa hyvin huulia. Kihelmöinti on melko voimakasta ja erityisesti huulten reunoilla tuntuu turpoamista, mutta myös keskiosa huulista hieman täyteläistyy.

Kihelmöinti: 4/5
Turvotus: 4/5
Kosteuttavuus: 3/5

Lue lisää ja katso kuvat muutoksesta: Oikeasti huulia suurentava huulikiilto — Too Faced Lip Injection

Hinta: 25,95 € / 4 g
Saatavuus: *Lookfantastic

NIOD LIP BIO-LIPID CONCENTRATE

Tämä on oikeastaan huuliseerumi. NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate on öljypohjainen huulten tehohoito, joka kosteuttaa, vilkastuttaa verenkiertoa ja täyteläistää huulia. Tuotetta kuuluu käyttää vähintään iltaisin, noin 30 päivän ajan. Minä en havainnut pysyviä muutoksia, mutta teoriassa voisi olla mahdollista, että NIOD saattaa palauttaa täyteläisyyttä, joka on iän myötä vähentynyt huulilta. Huulten reunoja se myös selkeyttää, jotka usein häilyvät iän myötä.

Tuote on sen verran ärhäkkä, että sitä tulee levittää hyvin varovasti sormella vain huulille, ei huulten reunojen ulkopuolelle. Lisäksi kädet tulee pestä huolellisesti levityksen jälkeen, jotta tuote ei vahingossa ajaudu sormista silmiin.

ENNEN

JÄLKEEN

Kuten kuvasta voi havaita, on tämä NIODin huulituote erittäin voimakkaasti huulia turvottava sekä luonnollista väriä lisäävä. Kihelmöinti on voimakasta – ainakin minulla, joka olen kuitenkin tottunut kihelmöiviin huulituotteisiin. Tämä on ihan ”HC-kamaa”, joka todella toimii. Ei ehkä sellainen ennen meikkiä käytettävä, eikä huulipunan päälle, koska öljykoostumus liuottaa meikkiä. Tämä on huulten tehohoitotuote. Sen lisäksi, että NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate täyteläistää huulia ja saa niiden luonnollisen värin palautumaan, tuote kosteuttaa ja hoitaa huulia. Ei mikään hemmottelutuote, mutta tuote, joka tuntuu minusta kaikista tehokkaimmalta huulten täyteläistäjältä.

NIOD Lip Bio-Lipid Concentrate saattaa tuntua kurkussa asti kihelmöintinä, jos sitä suuhun joutuu – ja yleensähän huulista tuotteet ajautuvat myös suuhun. Kielessä vähän kihelmöi ja kurkussa saattaa tuntua vähän hassulle. Sitä ei kannata pelästyä.

Kihelmöinti: 5/5
Turvotus: 5/5
Kosteuttavuus: 4/5

Lue täältä syvällisempi esittely tästä huuliseerumista!

Hinta: 43,50-49,50 € / 15 ml
Saatavuus: *Kicks, *Eleven, *Bangerhead, *Lookfantastic, *Lyko tai *BeautyBay

Tässä olivat 5 parasta huulia täyteläistävää tuotetta. Osa on lähinnä meikkituotteita, osa huulten hoitotuotteita ja jotkut siltä väliltä. Löydät vaihtoehdoista todella ärhäkkää huulia pullistavaa sekä miedommin huulia täyteläistävää tuotetta. On myös hintavaa sekä edullisempaa.

Onko sinulla vinkata joku muu toimiva huulituote, jolla saisi täyteläisyyttä huuliinsa?

 

Lue myös:

Kestävä huulipuna, joka hurmasi minut!

Mitä? Nännivoidetta huulille? Tällä voiteella saat pehmeät huulet

Vinkki pehmeämpiin ja sileämpiin huuliin

X