Glitz & Glam

Mitä, nännivoidetta huulille? Tällä voiteella saat pehmeät huulet

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Haluan esitellä teillekin huulivoiteen, joka todella auttaa rohtuneisiin huuliin. Erityisen avun olen saanut suupielien kirveleviin ja punoittaviin atooppisiin ihottumiin.
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Minulla sääolosuhteiden vaihtumiset ja talvi aiheuttavat suupielissä rohtumaa, jonka olen hiljattain tajunnut atooppiseksi ihottumaksi. Olen saanut välittömästi lievitystä kirvelyyn Dr. Lipp -huulivoiteilla.

Kaikki alkoi nännivoiteesta…

Tämä palkittu huulivoide ei itse asiassa syntynyt huulten hoitotuotteeksi. Merkin ensimmäinen tuote oli tämä Original Nipple Balm. Kuten tuotteen nimestäkin voi päätellä, kehitettiin voide hoitamaan imettävien äitien nännejä.

Jokainen meistä imettäneistä tiedämme, kuinka kovalle koetukselle nännien iho imetyksessä joutuu. Minulla rasitus oli huomattavasti vähäisempää, sillä jouduin käyttämään rintakumia molempia lapsiani imettäessä. Siitä huolimatta ihoni oli koetuksella, joten ilman välissä olevaa rintakumia, olisin varmasti kärsinyt vielä enemmän.

Vuonna 2004 brändin perustaja toi markkinoille imettäville äideille suunnatun nännivoiteen. Siitä tuli hitti. Ainoastaan lääketieteellistä lanoliinia sisältävä on voide tehokas hoitamaan rikkoutunutta ja kuivaa ihoa. Se tekee iholle suojan, joka helpottaa välittömästi kipua. Luonnollinen raaka-aine nännivoiteessa on myös turvallinen vauvalle, joten ei sinällään ihme, että monitoimivoiteesta tuli hitti.

Kuvakaappaus Dr. Lipp -verkkosivuilta

Niin, sanoinhan jo huulivoidetta palkituksi? Löysin Dr. Lippin omilta sivuilta tällaisen ”palkintoseinän”. Siinä on muutama plakaatti, mutta en kyllä ihmettele. Ainakin huulivoiteena Dr. Lipp on kyllä ehdottomasti parhaimmistoa.

Myöhemmin Dr. Lipp laajensi tuotevalikoimaansa myös sävyllisillä huulivoiteilla, joiden pigmentit ovat täysin luontaista alkuperää. Minulla on ollut Elderberry (seljanmarja) ja Sweet Potato (bataatti), mutta lisäksi näitä löytyy myös Red Radish (retiisi).

Dr. Lipp on sitoutunut pitämään tuotteiden raaka-ainelistat lyhyinä. Niissä saa olla enintään 10 ainesosaa. Original Nipple Balm sisältää vain yhtä ainesosaa, eli lanoliinia. Tämä sävyllinen Tint Sweet Potato sisältää neljä ainesosaa, jotka kaikki ovat luonnollista alkuperää. Kaikki merkin voiteet ovat 100 % luontaista alkuperää.

Jos muuten et tiedä, mitä lanoliini on, niin tässä lyhyt info:

Lanoliini on villavaha, jota esimerkiksi lampaat tuottavat. Lampaat erittävät lanoliinia talirauhasistaan, jonka funktio eläimellä on toimia vesieristeenä. Lampaan keritsimisen jälkeen villasta erotetaan lanoliini, joka taas puhdistetaan ennen kosmetiikkatuotteeseen käyttöä. Koska lanoliini on turvallinen luonnonainesosa, se on turvallinen vauvoillekin.

Näitä erilaisia Dr. Lipp -voiteita olen saanut Lookfantasticin joulukalentereista ja Beauty Boxeista, kuten varmaan moni muukin teistä.

Kaikki Dr. Lipp -huulivoiteet olen käyttänyt. Nyt viimeisimpänä käytössäni on ollut Dr. Lipp Tint Sweet Potato -huulivoide, joka vetelee jo viimeisiään. Mahtavaa näissä on niiden riittoisuus. Tämäkin 4 ml:n minikoko on riittänyt pitkään.

Huulilla Dr. Lipp -voiteet ovat miellyttäviä. Ne antavat välittömästi kipua lievittävän suojan rikkoutuneelle ja rohtuneelle iholle. Iho pääsee parantumaan rauhassa, joten suupielien ihottumat ja rohtuneet huulet parantuvat muutamassa päivässä.

Lanoliini antaa erityisen suojan paljaille hermopäille, jonka vuoksi se lievittää kipua välittömästi. Siksi Dr. Lipp soveltuu herkillekin ihoalueille antamaan suojaa.

Kuvassa minulla on reilu kerros Dr. Lipp Tint Sweet Potato -huulivoide. Nämä Tint -huulivoiteet antavat pienen pienen sävyn huulille… tai vaikka nänneille. Näitä sävyllisiäkin nimittäin voidaan käyttää muidenkin ihoalueiden hoitoon.

Tosiaan, alkujaan nännivoiteeksi tarkoitettu huulivoide on huipputuote ainakin kuiville ja rohtuneille huulille. Valitettavasti en osaa antaa arvioita, miten auttaa imettävien nännien hoidossa, koska omalla kohdallani se aika meni jo 8 vuotta sitten. Mutta huulivoiteena uskallan suositella kaikille, mutta kannattaa kokeilla Dr. Lipp -voiteiden kykyä helpottaa kipua rohtuneella ja rikkoutuneella iholla.

Dr. Lipp -huulivoiteita voi tilata *Lookfantasticilta ja *Lykolta. Hinnaltaan voiteet ovat 9,45-9,90 € / 8 ml. Alkuperäistä Original Nipple Balmia saa myös isommassa pakkauskoossa, joka on hinnaltaan 16,45-16,90 € / 15 ml.

Oletko kokeillut tätä tai jotain muuta lanoliinia sisältävää voidetta huulten ihon hoidossa?

Glitz & Glam on 10-vuotias! Miten juhlistaisimme sitä? Kerro toiveita ja ideoita!

Ps. Eilen Glitz & Glam täytti 10 vuotta! Pyöreitä vuosia tullaan juhlimaan tänä juhlavuotena, mutta sitä ennen tiedustelin teidän lukijoiden toiveita. Klikkaa eiliseen postaukseeni ja vaikuta Glitz & Glamin 10-vuotisjuhlien ”ohjelmaan”.

Lue myös:

Vinkki pehmeämpiin ja sileämpiin huuliin

Söpöimmät makuhuulivoiteet pienille ja isoille huulille

3x auringolta suojaava huulivoide – Huuletkin kannattaa suojata!

Lue myös

X