5 parasta...

5 parasta kulmakynää luonnollisille kulmille – päivitetty listaus!

3.3.2019 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa sunnuntaita! Tänään taas 5 parasta! Otan tälle sunnuntaille aiheeksi parhaat kulmakynät. Olen aikaisemminkin listannut parhaimpia kulmakyniä, mutta niistäkin on jo ainakin kaksi lopetettu (tai pakkaus muuttunut). Noin kolme vuotta vanhan listauksen löydät täältä!

Tosiaan Shiseidon kulmakynä on kadonnut myynnistä. Kun tätä aloin arvailla, päätin hylätä pitkään minua palvelleen sävyn. Tosin, hiusteni sävy on kanssa nykyään vähemmän kylmä. Nykyään olen enemmänkin viileä, en niin kylmä. Siksi kulmilleni sopivat jälleen viileät ruskeat.

Olen nyt pitkään tykännyt kulmakynistä. Niin nopeaa ja helppoa arjessa. Ei päivittäistä pesua siveltimelle tai sähläämistä välineiden kanssa. Kynällä väriä ja muotoa, harjalla blendaus eli häivytys ja jos haluan tai aikaa jää, harjaan kulmamaskaran buustaamaan karvoja. Tykkään luonnollisista kulmakarvoista, mutta minulla ei omasta takaa löydy särmää antavia kulmia, joten meikkaan ne luonnollisella tavalla särmää antaviksi.

Luonnolliset kulmakarvat – näin meikkaan kulmani (tutoriaali)

Jos haluat lukea ja katsoa vinkkini kulmien meikkaamiseen, niin klikkaamalla kuvaa pääset tutoriaaliini.

Tässä ovat 5 parasta kulmakynää, joilla luoda upeat, luonnolliset kulmat!

SEPHORA RETRACTABLE BROW PENCIL

Vuosi sitten ostin Tukholman Sephorasta ihan mahtavan kulmakynän. Kynä ei ehkä ole kaikista pitkäikäisin, mutta huippu siitä huolimatta. Niin mahtava, että tänä vuonna ostin uuden. Olisin ostanut useamman, mutta haluamaani sävyä oli vain yksi jäljellä. Sephoran kulmakynä on vedenkestävä, joten voimakkaasti hikoilevillakin kestää kulmat kuosissaan.

Kynä on todella siro ja aina käyttövalmis. Ei tarvitse teroittaa. Kynä on pehmeä ja puuterisen vahamainen, joka piirtää tarkasti ja häivyttyy helposti harjaamalla. Täydellinen! Ainoastaan kulmakynän toisessa päässä oleva harja ei ole minun mieleeni. Tykkään tiiviimmästä ja harjasmaisemmasta harjasta.

Aikaisemman esittelyni kulmakynästä löydät täältä!

Käyttämäni sävy: 06 Soft Charcoal

Hinta: noin 12,00 € (hinta Ruotsin Sephorasta ostetulla kynällä)
Saatavuus: vain Sephorat

MAYBELLINE BROW PRECISE MICRO PENCIL

Maybellinelta löytyy vähän samanlainen kulmakynä kuin Sephoralla. Olen tämän kulmakynän saanut jo aikoja sitten, mutta siihen aikaan käytin harmaata väriä kulmilleni. Nyt kun käytän taas viileitä ruskeita, istuu tästä Maybellinen valikoimasta sävyt minullekin. Äärimmäisen pieni ja siro kynä, jossa kierremekanismi. Siksi kynää ei tarvitse teroittaa. Harja on tässä kynässä parempi kuin Sephoran kulmakynässä.

Pienellä, sirolla terällä saa väriteltyä kulmat tarkasti. Väri häivyttyy helposti harjaamalla. Värin kestävyyskin on aika hyvä, sillä vahamainen koostumus hieman hylkii vettä.

Käyttämäni sävy: Soft Brown

Hinta: 6,80-9,20 €
Saatavuus: Kicks*, Eleven*, Tokmanni* ja muut tavaratalot sekä marketit

ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW PENCIL

Anastasia Beverly Hills on todellinen kulmakarvabrändi! Tältä merkiltä löydät kaiken, siis kaiken kulmien tyylittelyyn. Tähän postaukseen nostan merkin perinteisen kulmakynän. Kynässä on loistava harja ja perinteinen puukynä teroitetaan ennen käyttöä. Tosin, en minä joka kerta teroita. Joka toinen tai joka kolmas kerta.

Kynässä on hieman vahamainen, mutta samalla puuterinen koostumus. Kynä jättää todella mattaisen lopputuloksen. Todella pysyvä koostumus, joka ei ala kiiltelemään rasvaisellakaan iholla. Tätä kynää suosittelen erityisesti rasvoittuvalle iholle, jos kulmien kiiltävyys on ongelmana.

Täältä pääset lukemaan lisää Anastasian kulmakynästä!

Käyttämäni sävy: Taupe

Hinta: 22,90-25,00 €
Saatavuus: Bangerhead* ja Kicks*

CHANEL CRAYON SOURCILS SCULPTING EYEBROW PENCIL

Vanha kunnon Chanel! Tässä kynä, joka kaikessa pehmeydessään on loistava. Harvoin perinteisestä puukynästä tulee niin helposti väriä kuin tästä Chanelin legendasta. Kynä muistuttaa aika paljon perinteistä kajalia. Niin pehmeä se on. Chanelista tulee väriä kaikista helpoiten, mutta samalla se myös häivyttyy kaikista helpoiten.

Puuterinen kynä on ehkä vähän hankala, jos ei ole pigmenttiseen kynään tottunut. Tällä Chanelin kynällä voi aika helposti tehdä vahingossa liian vahvat ja piirretyt kulmat. Huomasin tämän itsekin, kun pitkän tauon jälkeen otin Chanelin kulmakynän käyttööni. Onneksi kynä häivyttyy helposti, joten tilanteen saa helposti pelastettua. Chanel oli kolme vuotta sitten parhaimpien kulmakynien listalla. Se jatkakoon listalla oloaan.

Käyttämäni sävy: 40 Brun Cendre

Hinta: noin 32 euroa
Saatavuus: Sokos ja Stockmann

PÜR WAKE UP BROW DUAL-ENDED BROW PENCIL

Viime kesänä minut hurmasi tämä laadukas brändi, Pür. Kaksipäinen kulmakynä on loistava, sillä toisella päällä saadaan kulmat kuosiin ja väriin sekä muotoon, toisella päällä korostetaan upeasti kulmaluuta, silmän sisänurkkaa sekä voi sillä valaista katsetta alaluomen sisärajauksessakin.

Kynää ei tarvitse teroittaa, mutta se ei ole yhtä siro ja pieni kuin Sephoran ja Maybellinen kierremekanismin kynät. Siitä huolimatta kynällä saa kauniit kulmat. Korkissa on hyvä harja mukana, jolla saa häivytettyä ja tasoiteltua värin kulmiin.

Tässä video, josta näet kynän käyttöä. Video alkaa kulmia käsittelevästä kohdasta.

Hinta: 17,45-39,95 / 0,4 g
Saatavuus: Stoorla, Eleven* ja Lookfantastic*

Otin uuden kuvan kynistä. Kuten näkyy, ovat jotkut teroitettavat kynät jo aika tynkiä. Varsinkin vanha Chanelini! Kierremekanismin kynistä ei käyttö näy samalla tavalla. Tässä 5 uusinta parastani kulmakynää, mutta tosiaan, kurkkaa myös kolme vuotta vanhaan listaani.

Kerro minulle ja muille sinun suosikkikynäsi! Palan halusta kuulla niistä!

P.s. Katso myös parhaat kulmakarvageelit!

5 parasta kulmakarvageeliä – kulmat kuosiin näillä!

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (26)

Dermosil on kyllä jäänyt vähän tuntemattomaksi meikkien osalta. Olen sitä puuterista kulmaväriä kokeillut. 🙂 Kiitti vinkistä!

Oma lemppari oli pitkään lumenen kynä, mutta uudistuksen jälkeen kynä tuntui itsestä jotenki pehmeämmältä kuin ennen, ja hinta nousi nii piti etsiä uusi lemppari.
Nyt oon jo vuosia käyttänyt tätä https://www.sokos.fi/fi/sokos/we-care-icon-magnetic-eyes-smooth-wear-eyebrow-definer-kulmakyna-11-g-20872457
Ihan loistava eikä oo hinnalla pilattu! Pehmeähkö tämäkin on mutta siihen tottuu 😁 sävy 2 on sopivan viileän tummanruskea näin mustahiuksiselle 👌

Mulla myös tämä sama kynä käytössä ollut kauan, tosin tummemmassa sävyssä 1 true dark brown 🙂 Olen tykännyt kyllä, ei ole mitenkään liian lämpöinen.

Näitähän myydään vain Sokoksilla? Vai oliko Emotioneissakin?

Mun mielestäni emotionissakin on ollut ihan näitä We care iconin tuotteita, jos en nyt ihan väärin muista 😅👍🏻

Ok, hyvä. Niin harvoin enää keskustaan eksyn, mutta Prismassa tulee käytyä. Siellä on se Emotion. 😉

Onpa muuten vähän hämäävä nimi. Sitä miettii, että onko tämä silmien rajauskynä vai kulmakynä. 😅 Kiitti vinkistä! Myös sävyvinkistä, meinaan varmaan tuo sävy 2 sopisi myös itsellekin. Minulla on tummat karvat luonnostaan.

Mulla on ollut ahkerassa käytössä se LF-kalenterista tullut BBB Londonin kynä. Ihan best! Myös tuommoinen ei terotettava kynä, jolla saa tosi tarkkaa jälkeä. Muistan et sulle tuli siitä sopimaton sävy, itselle taas täydellinen. 🙂

Joo, niin tuli. 😞 Ihan liian lämmin ruskea. Olisi mennyt silloin, kun olin kuparinen, mutta muissa hiusväreissä ei saa istumaan mitenkään, kun luonnostaan omat karvat ovat niin tummia ja viileitä väriltään.

Chanelin kulmakynä on luottotuotteeni jo useamman vuoden ja -kynän- ajan! Kaksi kynää katkeili teroittaessa, vaikka käytin paketissa tullutta teroitinta. Kun puhuin tästä laivan kosmetiikka myyjälle, hän kehoitti antamaan palautetta maahantuojalle mikäli sama toistuu kolmennenkin kynän kohdalla. Onneksi näin ei ole käynyt. Olisiko aikaisemmat kynä pudonneet?

Minulla tuo kynä ei ole katkennut kertaakaan teroittaessa, vaikka olen sen toki pudottanut muutaman kerran. 🙄 Voi olla, että ne sinun kaksi aikaisempaa ovat saaneet pahan tällin. Tai sitten on vaan sattunut kaksi maanantaikappaletta tai erästä, jossa on jokin vika tai kuljetuksessa sattunut lämpötilan vaihtelun kanssa jokin juttu tai tai tai. Mutta kyllä minulla menisi usko brändiin, jos kaksi kynää peräkkäin katkeilisi. Olet siis ollut todella uskollinen Chanelin kynälle. 😉

🙂 Tuo oli hyvin kiteytetty! 🙂 Chanelin kynän vaalein sävy on vaan niin just eikä melkein! Kynän sävy on lähellä oma luonnollista sävyä, enkä pidä ollenkaan liian tummista kulmista. Tietty voisin testata jotain muutakin, jos vain sävy natsaisi. Ideoita?

No siis tuolla Anastasialla on äärettömän paljon sävyvaihtoehtoja. Mutta kynän koostumus on aivan erilainen, joten en ole varma tykkäätkö siitä sen vuoksi. Mutta pigmenttisyyden ja hyvin tulevan värin vuoksi, voisin ehdottaa Maybellinen vaaleinta. Nuo blonde-sävyt eivät istu minulle, vaikka vaalea olenkin. Minulla on niin tummat karvat kulmissa ja ripsissä, että nuo vaaleimmat sävyt eivät istu. Siksi aina jos niitä minulle ajatuu jostain, laitan jakoon. Muistelisin vain, että tuossa olisi ollut ihan kiva blond-sävy. Käy katsomassa kaupasta, että natsaako se? Mutta jos olet tyytyväinen Chaneliin ja sen koostumukseen tottunut, niin miksi vaihtaa? Toki Maybelline on edullinen, mutta ei yhtä pitkäikäinen kuin Chanel on. Ainakin minulla on ollut. 🙂

Sensain kulmakynä on se mihin aina palaan. Hyvä ruskean sävy, ei tarvitse teroitella ja saa edullisesti uuden täytön.

Kuuluu edelleen minunkin suosikkeihini. Oli niin lähellä, että ei ollut uudestaan listalla, sillä vanhalla listalla oli. 😉 Ainut syy, mikä sen nyt tipautti, oli kuitenkin aika iso terä. Pidän tarkemmasta, vaikka silläkin saa todella hyvät kulmat.

Zoevalla on tosi hyvä ja edullinen kulmakynä (sellainen kota ei tarvitse teroittaa). Ainakin itse tummine kulmineni löysin myös täydellisen sävyn siitä. <3

Just olin Sephorassa ja katselin Zoevaa. Harmi, kun en älynnyt kulmakyniä tsekata. Kiitos vinkistä! 😊

Mulla on kaksi kulmakynäsuosikkia. Molemmissa ohut terä, jota ei tarvitse teroittaa. Aamuissa tiedän sen terottamisen vaativan aivan liian paljon aikaa ja hermoja, joten kynä jää teroittamatta ja jälki on kökköä ja mieli mustana jo heti aamusta. 😛 Itseni tuntien pitäydyn siis noissa ohuissa automaattikynissä. Ja niissä parhaiksi olen kokenut Urban Decayn Brow Beaterin sekä Diorin Diorshow Brow Stylerin. Molemmista olen myös löytänyt hyvät viileät ruskeat. Diorista tykkään tällä hetkellä hieman enemmän, koska tuote on vähän jähmeämpää ja tuntuu ehkä siksi kuluvan hitaampaa. Toisaalta taas UD:n kynässä on maailman paras kulmaharja; ohut, tarpeeksi tiheä ja jämäkkä ja sillä todella saa kulmat ojennukseen.

Kyllähän tuo kierremekanismi on luksusta! Kynä on aina käyttövalmis. Joo, sen olen itsekin huomannut, että jähmeämpi koostumus kuluu hitaammin. Mutta on poikkeuksiakin. Esimerkiksi taviskynistä tuo Chanel on pitkäikäinen. Ei tarvitse teroitella, kun kynässä säilyy terävyys pitkään ja pigmenttiä piisaa. Mutta sillä tekee helposti liian vahvat kulmat.

Kiitti suosikeistasi! Minua nyt erityisesti tuo UD alkoi kiinnostaa.

Pitkäaikainen suosikkini on Etude Housen Draving Eyebrow. Omaan käyttööni oikeastaan täydellinen. Sävyvalikoima on hyvä ja toisessa päässä oleva kierreharja on myös hyvä käytössä. Ainoa haittapuoli on, että ei ilmeisesti Suomesta saa, mieluiten tekisin ostokseni täältä. Kolmea sävyä olen kokeillut eri hiusvärien mukaan ja kaikki ovat olleet ihan toimivia vaihtoehtoja, mutta nyt olen jämähtänyt harmaanruskeaan sävyyn, joka tuntuu toimivan minulla kaikenväristen hiusten kanssa.

Mistä tilaat niitä?! Googletin meinaan ja ihastelin sävyjä! 😍

Mulla on tässä vähän kulmakynäkatkeruus nyt, oon käyttänyt sitä Lumenen kynää sävyssä 3 varmaan parikymmentä vuotta ja se on ollut hyvin vaaleille haivenilleni täydellinen sävy ja sopivan kova koostumus, mutta tän uusimman tuoteuudistuksen myötä se sävy on todella tumma ja niin pehmeä, että vedät tosi helposti sillä överit Angry Birds kulmat 🙁 Mutta onneksi Essencen huikean hintainen 1,89 euron kynä on ihan hyvä, käyttelen sitä kunnes parempi tulee vastaan 🙂

Et ole ainut. Muutaman muunkin olen kuullut kaipaavan vanhan Lumenen perään. Sehän oli minunkin vanhalla listalla. 😉

Kiitti vinkistä! Mun pitää tsekata Essence uudestaan. Ne aikaisemmat kynät eivät olleet kivoja, mutta merkki on uudistunut moneen kertaan jo tässä välissä, joten varmasti kulmakynätkin ovat.

Nyt on kokeiltava tuo Anastasia Beverly Hillsin kulmakynä. Sen verran rasvoittuva iho, ettei oikeen mikää kulmatuote ole ollut hyvä. Mary Kayn kulmakynä ollut ihan ok. Upea violettinen silmämeikki sinulla yhdessä kuvassa!

Dermosilin kulmakynä sävyssä medium on luottotuotteeni. Pitkä kynä, hyvä harja, mainio sävy ja kovuus ja hintaa 5,50. Aiemmin tykkäsin Lumenen kynästä (olisiko ollut numero 2), mutta se muuttui jotenkin liian pehmeäksi.

Dermosil on kyllä jäänyt vähän tuntemattomaksi meikkien osalta. Olen sitä puuterista kulmaväriä kokeillut. 🙂 Kiitti vinkistä!

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *