Glitz & Glam

5 parasta kulmakynää luonnollisille kulmille – päivitetty listaus!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Oikein ihanaa sunnuntaita! Tänään taas 5 parasta! Otan tälle sunnuntaille aiheeksi parhaat kulmakynät. Olen aikaisemminkin listannut parhaimpia kulmakyniä, mutta niistäkin on jo ainakin kaksi lopetettu (tai pakkaus muuttunut). Noin kolme vuotta vanhan listauksen löydät täältä!

Tosiaan Shiseidon kulmakynä on kadonnut myynnistä. Kun tätä aloin arvailla, päätin hylätä pitkään minua palvelleen sävyn. Tosin, hiusteni sävy on kanssa nykyään vähemmän kylmä. Nykyään olen enemmänkin viileä, en niin kylmä. Siksi kulmilleni sopivat jälleen viileät ruskeat.

Olen nyt pitkään tykännyt kulmakynistä. Niin nopeaa ja helppoa arjessa. Ei päivittäistä pesua siveltimelle tai sähläämistä välineiden kanssa. Kynällä väriä ja muotoa, harjalla blendaus eli häivytys ja jos haluan tai aikaa jää, harjaan kulmamaskaran buustaamaan karvoja. Tykkään luonnollisista kulmakarvoista, mutta minulla ei omasta takaa löydy särmää antavia kulmia, joten meikkaan ne luonnollisella tavalla särmää antaviksi.

Luonnolliset kulmakarvat – näin meikkaan kulmani (tutoriaali)

Jos haluat lukea ja katsoa vinkkini kulmien meikkaamiseen, niin klikkaamalla kuvaa pääset tutoriaaliini.

Tässä ovat 5 parasta kulmakynää, joilla luoda upeat, luonnolliset kulmat!

SEPHORA RETRACTABLE BROW PENCIL

Vuosi sitten ostin Tukholman Sephorasta ihan mahtavan kulmakynän. Kynä ei ehkä ole kaikista pitkäikäisin, mutta huippu siitä huolimatta. Niin mahtava, että tänä vuonna ostin uuden. Olisin ostanut useamman, mutta haluamaani sävyä oli vain yksi jäljellä. Sephoran kulmakynä on vedenkestävä, joten voimakkaasti hikoilevillakin kestää kulmat kuosissaan.

Kynä on todella siro ja aina käyttövalmis. Ei tarvitse teroittaa. Kynä on pehmeä ja puuterisen vahamainen, joka piirtää tarkasti ja häivyttyy helposti harjaamalla. Täydellinen! Ainoastaan kulmakynän toisessa päässä oleva harja ei ole minun mieleeni. Tykkään tiiviimmästä ja harjasmaisemmasta harjasta.

Aikaisemman esittelyni kulmakynästä löydät täältä!

Käyttämäni sävy: 06 Soft Charcoal

Hinta: noin 12,00 € (hinta Ruotsin Sephorasta ostetulla kynällä)
Saatavuus: vain Sephorat

MAYBELLINE BROW PRECISE MICRO PENCIL

Maybellinelta löytyy vähän samanlainen kulmakynä kuin Sephoralla. Olen tämän kulmakynän saanut jo aikoja sitten, mutta siihen aikaan käytin harmaata väriä kulmilleni. Nyt kun käytän taas viileitä ruskeita, istuu tästä Maybellinen valikoimasta sävyt minullekin. Äärimmäisen pieni ja siro kynä, jossa kierremekanismi. Siksi kynää ei tarvitse teroittaa. Harja on tässä kynässä parempi kuin Sephoran kulmakynässä.

Pienellä, sirolla terällä saa väriteltyä kulmat tarkasti. Väri häivyttyy helposti harjaamalla. Värin kestävyyskin on aika hyvä, sillä vahamainen koostumus hieman hylkii vettä.

Käyttämäni sävy: Soft Brown

Hinta: 6,80-9,20 €
Saatavuus: Kicks* ja muut tavaratalot sekä marketit

ANASTASIA BEVERLY HILLS BROW PENCIL

Anastasia Beverly Hills on todellinen kulmakarvabrändi! Tältä merkiltä löydät kaiken, siis kaiken kulmien tyylittelyyn. Tähän postaukseen nostan merkin perinteisen kulmakynän. Kynässä on loistava harja ja perinteinen puukynä teroitetaan ennen käyttöä. Tosin, en minä joka kerta teroita. Joka toinen tai joka kolmas kerta.

Kynässä on hieman vahamainen, mutta samalla puuterinen koostumus. Kynä jättää todella mattaisen lopputuloksen. Todella pysyvä koostumus, joka ei ala kiiltelemään rasvaisellakaan iholla. Tätä kynää suosittelen erityisesti rasvoittuvalle iholle, jos kulmien kiiltävyys on ongelmana.

Täältä pääset lukemaan lisää Anastasian kulmakynästä!

Käyttämäni sävy: Taupe

Hinta: 22,90-25,00 €
Saatavuus: Bangerhead* ja Kicks*

CHANEL CRAYON SOURCILS SCULPTING EYEBROW PENCIL

Vanha kunnon Chanel! Tässä kynä, joka kaikessa pehmeydessään on loistava. Harvoin perinteisestä puukynästä tulee niin helposti väriä kuin tästä Chanelin legendasta. Kynä muistuttaa aika paljon perinteistä kajalia. Niin pehmeä se on. Chanelista tulee väriä kaikista helpoiten, mutta samalla se myös häivyttyy kaikista helpoiten.

Puuterinen kynä on ehkä vähän hankala, jos ei ole pigmenttiseen kynään tottunut. Tällä Chanelin kynällä voi aika helposti tehdä vahingossa liian vahvat ja piirretyt kulmat. Huomasin tämän itsekin, kun pitkän tauon jälkeen otin Chanelin kulmakynän käyttööni. Onneksi kynä häivyttyy helposti, joten tilanteen saa helposti pelastettua. Chanel oli kolme vuotta sitten parhaimpien kulmakynien listalla. Se jatkakoon listalla oloaan.

Käyttämäni sävy: 40 Brun Cendre

Hinta: noin 32 euroa
Saatavuus: Sokos ja Stockmann

PÜR WAKE UP BROW DUAL-ENDED BROW PENCIL

Viime kesänä minut hurmasi tämä laadukas brändi, Pür. Kaksipäinen kulmakynä on loistava, sillä toisella päällä saadaan kulmat kuosiin ja väriin sekä muotoon, toisella päällä korostetaan upeasti kulmaluuta, silmän sisänurkkaa sekä voi sillä valaista katsetta alaluomen sisärajauksessakin.

Kynää ei tarvitse teroittaa, mutta se ei ole yhtä siro ja pieni kuin Sephoran ja Maybellinen kierremekanismin kynät. Siitä huolimatta kynällä saa kauniit kulmat. Korkissa on hyvä harja mukana, jolla saa häivytettyä ja tasoiteltua värin kulmiin.

Tässä video, josta näet kynän käyttöä. Video alkaa kulmia käsittelevästä kohdasta.

Hinta: 17,45-39,95 / 0,4 g
Saatavuus: Lookfantastic*

Otin uuden kuvan kynistä. Kuten näkyy, ovat jotkut teroitettavat kynät jo aika tynkiä. Varsinkin vanha Chanelini! Kierremekanismin kynistä ei käyttö näy samalla tavalla. Tässä 5 uusinta parastani kulmakynää, mutta tosiaan, kurkkaa myös kolme vuotta vanhaan listaani.

Kerro minulle ja muille sinun suosikkikynäsi! Palan halusta kuulla niistä!

P.s. Katso myös parhaat kulmakarvageelit!

5 parasta kulmakarvageeliä – kulmat kuosiin näillä!

Lue myös

X