Hiukset

Suolamuotovaahto – ryhtiä tyvelle, tekstuuria pituuksiin

12.6.2018 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postauksen tuote saatu maahantuojalta

Esittelin pari viikkoa sitten Keunelta puuteriseksi muuttuvan vahan. Sain Keunen hiustuotteita testiini maahantuojalta. Olen aivan innoissani näistä testiini valitsemistani tuotteista. Tänään esittelen tuotteen, joka myös on kahden tuotteen yhdistelmä. Tällä kertaa kyseessä on suolamuotovaahto. Muotovaahto, jolla on suolasuihkeen ominaisuuksia.

Keune Blend Salt Mousse on tyvelle ja pituuksiin tarkoitettu muotovaahto, joka sisältää merisuolaa. Suolavaahto antaa ryhtiä, muotoiltavuutta, ilmavuutta sekä tekstuuria hiuksille. Siksi se sopii erinomaisesti hennoillekin hiuksille.

Vaahto on koostumukseltaan hyvin ilmavaa ja kevyttä. Ei ollenkaan löysä tai vetinen, vaan todella napakka vaahto. Koostumus johti minua ensimmäisellä testauksella harhaan. Usein keveää ja ilmavaa vaahtoa saa annostella vähän runsaammin hiuksiin. Ei sääntö, mutta hyvin usein omalle kohdalleni on osunut näin. Annostelin vähän runsaammin, jonka seurauksena sain turhan tekstuurisen ja jämäkän tyven. Hiukseni olivat suorastaan lähmäiset. Liika on aina liikaa.

Keune Blend Salt Moussea kannattaa siis annostella varovaisesti ja kokeilla omille hiuksilleen paras määrä. Valmistajan ohjeissa neuvotaan annostelemaan runsaasti tyvestä latvaan, mutta tämä on aina hiuslaadusta ja hiuksen kunnosta kiinni, mikä annostelu toimii. Minulle riittää tyveen hyvin pienikin määrä. Föönaamalla tyven, saa todella hyvin ryhtiä ja ilmavuutta. Pituuksissa vaahto antaa tuuheutta ja tekstuuria, jolla tehdä kesällä huoleton surffilook. Muotovaahto antaa ryhtiä ja tekstuuria ilman föönaustakin, mutta kyllähän se lämpö aina aktivoi ainesosat parhaiten. Syntyy ilmavampi ja runsaampi lopputulos. Pelkästä ponnarikampauksestakin saa näyttävämmän, kun levittää kosteisiin hiuksiin Salt Moussen ja föönaa kuivaksi.

Keune Blend Salt Mousse on ehdottomasti yksi parhaimpia muotovaahtoja, johon olen törmännyt. Jos tuntuu, että muotovaahdot ovat aina yhtä tyhjän kanssa, kokeile tämä! Suolavaahto on erilainen kuin tavalliset muotovaahdot. Se on todellakin muotovaahdon ja suolasuihkeen yhdistelmä samassa pullossa. Hiukseen tulee se suolasuihkeen ”nahkeus” ja karheus, mutta myös muotovaahdon ilmavuus. Minun lempparini on käyttää tätä tuotetta tyveen. Pituudet ovat vaalennuksien vuoksi riittävän tekstuuriset, joten ei enempää tekstuuria sinne. Tyveen sitten onkin hyvä, sillä tyvessäni on käsittelemätöntä hiusta, joka tarvitsee riittävästi ryhtiä antavan tuotteen.

Loistava tuote, mutta toki vähän tylsä pakkaus, joka ei itsessään kyllä myy hyllystä. Tämä vaatii esittelyä tai demonstrointia, jotta syntyy innostus. Tai ainakaan itse en osaisi tarttua tähän pulloon, jos olisin muotovaahtoa ostamassa. Tyylikkään pelkistetty, mutta huomaisinko sitä muiden joukosta, jos en osaisi etsiä?

Koska Keune on ammattilaismerkki, sitä myydään lähinnä vain Keunen tuotteita edustavissa kampaamoissa sekä joissakin ammattilaistuotteita jälleenmyyvissä verkkokaupoissa. Suositushinnaltaan Keune Blend Salt Mousse on 24,50 € / 200 ml, mutta löytyy alta parilla kympillä.

Miltä kuulostaa suolamuotovaahto? Hyvältä vai epäilyttävältä?

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (4)

Just se! Miellyttää silmää, mutta tarttuisinko siihen jos en tietäisi tuotetta ennestään? Yleensä huomio kiinnittyy värikkäämpiin pakkauksiin. Mutta sen olen viiniostoksilla oppinut, että usein parhaimmat viinit eivät tarvitse hienoa pulloa. 😀

Oih, kuulostaa mielenkiintoiselle! Onko tietoa, onko Kouvolassa jossain myynnissä merkin tuotteita? 😮

Ei ole tiedossa. 🙁 Sitä tässä meinaan mietin itsekin, että mistä saan tätä muotovaahtoa lisää? Lähtisin etsimään tyyliin CM-hiustalosta tai Hiustropiikista.

Todellakin kiinnostuin! Ja hih, niin ne maut menee mutta mä tykkään pakkauksen eleettömästä minimalistisesta ilmeestä 😀 Toki en osaa sanoa, tarttuisinko tähän muiden pullojen viereltä 🙂

Just se! Miellyttää silmää, mutta tarttuisinko siihen jos en tietäisi tuotetta ennestään? Yleensä huomio kiinnittyy värikkäämpiin pakkauksiin. Mutta sen olen viiniostoksilla oppinut, että usein parhaimmat viinit eivät tarvitse hienoa pulloa. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *