Glitz & Glam

Tehohoito pörröisille ja takkuisille hiuksille – mun kestosuosikki hiuksille!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Syksy on muuttunut jo aika viileäksi. Hiuksissa huomaa pientä sähköistymistä ja latvojen kuivuutta ja koppuraisuutta, jos hiuksia ei ole hetkeen leikattu. Esittelen minun suosikkihiusnaamioni, jota olen käyttänyt useamman purkillisen. Goldwell Just Smooth 60sec Treatment antaa sileämmät ja helpommin selvitettävät hiukset. Hius ei ole niin helposti sähköisenä leijaileva, eikä kovan koppurainen. Tämän postauksen hiusnaamiolla saa joustavat, kauniisti laskeutuvat ja helposti selvitettävät hiukset.

Kävin viime viikolla kampaajallani, Heli Sjölundilla. Minulla oli mielessä ajatus, että haluaisin vähän lämpimämmän sävyn. Vähän kuin kuparia, mutta ei ihan niin leiskuvaa lämpöä. Heli ehdotti minulle Goldwellin uusia Elumen Play -suoravärejä, jotka eivät ole yhtä pysyviä kuin alkuperäinen Elumen on – se kun ei lähde toisilta millään! Heli miksasi ihanan sävyn, jossa oli korallia, vähän oranssia ja vähän pinkkiä. Lopputulos oli ihana! Vaaleanpunaiset vivahteet nappasivat joihinkin kohtiin vähän napakammin, mutta lopputulos oli silti lämpimämpi. Samalla hiuksista pätkäistiin toistakymmentä senttiä pois. Kreetalla hiukseni menivät huonompaan kuntoon, joten nyt leikattiin ne takkuuntuvat hamput pois.

Vaikka reippaasti lyhentynyt hiuskuontaloni ei ole enää kuivan koppurainen tai pahasti takkuuntuva, ostin silti hyväksi havaitun hiusnaamion Goldwellilta. Olen jo vuodesta 2011 käyttänyt Goldwellin 60sec Treatment -hiusnaamioita. Ennen suosikkini oli Color Rich Extra -tuotelinjan hiusnaamio, mutta Just Smooth -tuotesarjan tultua, olen käyttänyt sitä. Rakastan tämän tuotesarjan hiustuotteiden tuoksua!

Olen aikaisemmin esittelyt Goldwell Just Smooth 6 Effects Serum -hoidon, joka on siis hiuksiin jätettävää hoitoainetta.

Täältä voit käydä lukemassa esittelyni karkintuoksuisesta hiuksiin jätettävästä hoitoaineesta!

Olen myös ylistänyt samaisen sarjan hiusöljyn, jota minulla on edelleen. Nyt vaan alkaa alipaine vetämään pullon kylkiä sisään, kun pullossa on alle puolet jäljellä. Goldwell Just Smooth Taming Oil on yksi parhaimpia hiusöljyjä, siksi se pääsi myös 5 parasta -listallekin.

Täältä löydät postaukseni tästä tuotteesta!

Nyt kun tajusin, niin kirjoitan myös tästä Just Smooth 60sec Treatment -hiusnaamiosta. Kuten olen jo maininnut, tuoksuu Just Smooth -sarjan tuotteet ihanan karkkisille. Tuoksu ei ole tymäkkä, mutta kyllä se hiuksiin jää. Tuoksu muistuttaa aika pitkälti Chupa Chups -tikkareiden mansikkatikkaria. Sitä kirpeämpää mansikkatikkaria, ei sitä mansikka-kermaa. Siinä tuoksussa on jotain ihanaa. Tulee ehkä lapsuusmuistot mieleen ja sitten aina tuntuu ihan kuin suussakin maistuisi Chupa Chups -tikkari. Kola ja kirsikka ovat suosikkimakujani, mutta mansikka tulee hyvänä kolmosena.

Koostumukseltaan Just Smooth 60sec Treatment on paksuhkoa. Tuote levittyy hiuksiin hyvin ja välittömästi hiukset alkavat tuntua helpommin selvitettäviltä. Näissä Goldwellin 60sec Treatment -hiusnaamioissa on ideana nopeus. Näiden ei tarvitse antaa vaikuttaa pitkään, mutta toki saa antaa olla pidempäänkin kuin minuutin. Hiusnaamio levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa minuutin – tai pidempään, jos niin haluaa. Vaikutusajan jälkeen tehohoito huuhdellaan pois hiuksista.

Goldwell Just Smooth 60sec Treatment soveltuu kerran viikossa käytettäväksi tehohoidoksi tai päivittäiseen käyttöön, jos hiuksesi ovat kuivat, pörröiset ja takkuuntuvat. Itse tykkään käyttää näitä 60sec Treatment -hoitoja joka pesussa, sillä pitkät hiukseni kaipaavat enemmän huomiota. Jo hiukset ovat takkuuntuvat, hyvin selvittävä hoitoaine vähentää hiusten katkeiluakin. Tämä vinkiksi hiuksiaan kasvattaville! Jos haluat hiustesi kasvavan, mutta kärsit herkästi katkeilevista hiuksista, katse käytettyyn hoitoaineeseen. Mitä vähemmän hiuksia rasittaa mekaanisesti, sitä vähemmän ne katkeilevat.

Lue myös:

Hiusten kasvatus – vinkkejä hiusten kasvatukseen

Vieläkö kaikki toteuttavat Curly Girl -metodia? Heille tämä hoitoaine ei sovi, sillä metodissa on paljon rajoitteita. Minulle ko. metodi ei oikein sovi, sillä haluan vaihtelua – hiukset suorana ja kiharana – eikä minun elämänrytmiini sovi sellainen vaiva ja sitoutuminen, jonka metodi vaatii. Minulle sopii paremmin wash & go -meininki, jossa hiukset voi kiireessä föönata huolettomasti. En tiedä, olenko yksin tämän kokemukseni kanssa, kun en tosiaan kokenut samanlaista euforiaa Curly Girl -metodista kuin monet muut luonnonkiharaiset ovat saaneet kokea.

Mutta jos tosiaan et noudata metodeja ja tarvitset hiuksia selvittävän, nopeasti hoitavan ja helpon tuotteen, joka tuoksuukin hyvältä, niin tätä Goldwellin tuotetta suosittelen! Nämä 60sec Treatmentit ovat niin minulle tehtyjä!

Goldwell Just Smooth 60sec Treatment -hiusnaamio on hinnaltaan 11,55-22,00 euroa / 200 ml. Edullisimmillaan sen olen löytänyt verkkokaupoista *Hajuvesi.fi, *Cocopanda, *Bangerhead, *Nordicfeel ja*Lyko. Muita myyntipaikkoja ovat kampaamot ja monet tavaratalot.

Oletko kokeillut mitään Goldwell Just Smooth -tuotetta?

Lue myös

X