Ihonhoito

Dior Hydra Life – tätä olisi pitänyt ostaa aikaisemmin

1.8.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Mukavaa elokuun ensimmäistä päivää! Loppukesä jo häämöttää, vaikka tässä kaiken aikaa on elänyt odotellen, että koska se kesä alkaa? Viime viikolla piipahdimme mieheni kanssa Tallinnassa. Meidän ei alun perin pitänyt lähteä sinne tänä kesänä, mutta päätimme nyt sitten kuitenkin ottaa pienen rentoutumisen kahden kesken. Kertoilen teille lähiaikoina siltä reissulta kuulumisia. Mitään suuria kosmetiikkaostoksia en reissultani tehnyt, mutta yhden kuitenkin, jonka nyt esittelen teille.

Minulla on usein tapana jättää puhdistusöljy kotiin ja ostaa reissusta uusi öljy. Ne ovat sellaista kulutustavaraa ja tykkään pitää yhden meikkaushuoneeni vesipisteellä ja toisen suihkussa. Tällä kertaa ostin Diorin Hydra Life Oil to Milk Makeup Removing Cleanser -puhdistusöljyn. Pitelin tätä käsissäni jo maaliskuussa, kun olin Tukholman risteilyllä.

Silloin päädyin lopulta Biothermin Total Renew Oil -puhdistusöljyyn. Tämä ostos oli kerrassaan suuri pettymys. Kerroinkin tästä tuotteesta tässä postauksessa. En ole tykännyt tästä ollenkaan, joten tuote on jäänyt sitten käyttämättä.

Onneksi tällä kertaa onnisti. Dior ei tuottanut pettymystä.

Dior Hydra Life on uudistunut tuotelinja. Se on nimensä mukaisesti kosteuttava. Ilme on nuorekas ja freesi tällä tuotelinjalla. Onkin hyvin selvää, että myös Dior on lähtenyt tavoittelemaan uutta sukupolvea omaan asiakaskuntaansa. Dior Hydra Life koostuu puhdistustuotteista, kosteuttavista kasvotuotteista sekä mielenkiintoisista kasvonaamioista.

Minua on kiinnostanut tämä Hydra Life sarjan puhdistusöljy. Kyljessä oleva ”Oil to Milk” viittasi siihen, että pitäisin tästä.

Dior on miettinyt tämän tuotteen kohdalla käyttömukavuuksia. Puhdistusöljyt ovat usein pumppupulloissa, siinä ei ole mitään erilaista. Mutta se, että pumppu on lukittava! Lisäksi mukana on korkki. Tässä tulikin vielä yksi syy sille, miksi ostan puhdistusöljyn reissuiltani. Usein puhdistusöljyt ovat pumppupulloissa, joita ei välttämättä saa lukittua, eikä niiden suojaksi saa korkkia. Pelkään puhdistusöljyn sotkevan koko meikkipussini ja sen sisällön. Tässä siis vielä yksi syy miksi ostan puhdistusöljyn matkalta: menomatkalla öljy ei ole matkatavaroissani ja palatessa voin sen pakata pahvipakkaukseensa. Diorin uskallan pakata kaikkien muidenkin tuotteiden joukkoon, sillä lukittava pumppu ja sen päällä korkki tuo tuplavarmistuksen.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljy on aika vesimäisen ohutta. Väriltään oikeastaan kirkasta.

Öljy liukuu kasvoilla erinomaisesti ja tuntuu riittoisalta, vaikka hieman ohuehkoa onkin.

Kun meikkiä on irrotettu kasvoilta pyörivin liikkein, käsien kostutuksen jälkeen öljy muuttuu täyteläisen maitomaiseksi. Öljyinen tuntuma katoaa ja huuhtoutuu meikin mukana pois kasvoilta. Kasvot tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä. Minulla ei ole käytössä ns. vedenkestävää maskaraa, mutta olen puhdistanut tämän öljyn avulla todella kestävät maskarat. Olen käyttänyt Sensain 38 -maskarapohjustajaa ja sen päällä ei vedestä liukenevaa (olematta kuitenkaan waterproof) Shiseidon maskaraa. Diorin puhdistusöljy puhdistuu hyvin pois, mutta olen huomannut, että selkeästi lämpimämmällä vedellä puhdistustuotteen öljyt lähtevät nopeammin iholta.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljy tuoksuu keveästi kukkakedolle. Kiva kesäinen ja raikas tuoksu. Itse huomasin tuoksun, vasta kun sitä ajatuksella tätä postausta varten tuoksuttelin. Sen verran neutraali se minulle on, että en huomannut asiaa pelkästään käytössä.

Vaikka Hydra Life on nuoremmalle Dior-sukupolvelle suunnattu, näkisin tämän puhdistusöljyn mitä mahtavimmaksi myös varttuneemmalle Dior-sukupolvelle sekä sellaisille, jotka eivät Dioria ole ennen niinkään käyttäneet. Nuoremmille ja vahvasti meikkaaville suosittelen kaksoispuhdistusta, eli ensin puhdistus öljyllä ja sen jälkeen jollain rasvaa poistavalla puhdistuksella, kuten puhdistusvaahto, -geeli tai -voide. Kuivalle iholle tämä on mitä loistavin puhdistus. Ei voimakkaita ja kuivattavia puhdistuksia, vaan öljy, joka muuttuu puhdistusmaitomaiseksi.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljyä luulen löytyvän Sokos- ja Stockmann-tavarataloista ja joistakin Emotion-myymälöistä. Valitettavasti Dior on vielä niin korkealla selektiivisyydessään, että sitä ei myydä näiden tavaratalojen verkkokaupoissa. Laivan tax freessä Diorin puhdistus öljy maksoi 27,90 € / 200 ml. Ihan puhtaalla veikkauksella luulen maissa hinnan olevan jotain 10-20 euroa enemmän.

Olen tyytyväinen tähän ostokseeni. Olisinpa silloin keväällä ostanut tämän ja jättänyt sen Biothermin kauppaansa. Mutta mistä näitä ikinä tietää? Joskus paatuneinkin kosmekonkari hairahtaa ja tekee täydellisiä hutihankintoja.

Kaksi tuotetta käsissä, valitset toisen, joka osoittautuu huonoksi. Ostat myöhemmin sen toisen, joka sitten osoittautui loistavaksi.

Onko teille käynyt vastaavia?

Kommentit (14)

Eli annat suosituksen Vichysta? Mun pitää testata se seuraavaksi. 🙂 Kun vaan muistaisin apteekissa käydessä etsiä sitä. Eilen kävin ja pyörin siellä orpopiruna kun en taas muistanut mitä kaikkea mun pitikään sieltä katsoa. Ostin sitten vaan pojan atooppisiin ihottumiin Bepanthenia ja La Roche Posayn voiteen. (Taas pääsi hyvät voiteet loppumaan ja seurauksena ihottumaa)

Mikä tuo Emma S. on? Ihan uusi merkki minulle.

Kiva kuulla, että tykkäsit tästä, ehkä minäkin 🙂 Mulla on tää odottamassa korkkaamista, tällä hetkellä Vichyn öljy käytössä, josta tykkään ja silmänikin tykkäävät. Näin ei laita ollut edellisen putelin kanssa, joka oli Emma S. cleansing oil – piti putsata silmämeikit erillisellä aineella.

Eli annat suosituksen Vichysta? Mun pitää testata se seuraavaksi. 🙂 Kun vaan muistaisin apteekissa käydessä etsiä sitä. Eilen kävin ja pyörin siellä orpopiruna kun en taas muistanut mitä kaikkea mun pitikään sieltä katsoa. Ostin sitten vaan pojan atooppisiin ihottumiin Bepanthenia ja La Roche Posayn voiteen. (Taas pääsi hyvät voiteet loppumaan ja seurauksena ihottumaa)

Mikä tuo Emma S. on? Ihan uusi merkki minulle.

Onko tämän koostumusta muutettu samalla kun pullon ulkonäköäkin? Harmi, sillä pidin edellisestä koostumuksesta juuri siksi ettei se ollut niin vetinen kun muut vastaavat öljyt, esimerkiksi Sensai. 🙁

On ilmeisesti. Sitä vanhaa en ole kokeillut, mutta muistelisin jonkun sanoneen, että se ei ole kunnolla vesiliukoinen. Tämä on kyllä vesiliukoinen.

Osaatko sanoa voiko näitä vesiliukoisia öljypuhdistuksia käyttää ripsipidennysten kanssa? Kun öljypohjaisia ei pitäisi käyttää. Olen vaan niin ehtinyt tottua kalsoispuhdistukseen, etten osaisi olla ilman ja etelän lomalle nyt pitkästä aikaa pidennykset otan, mutta ällöttää ajatus olla putsaamatta kasvoja kunnolla, etenkin kun lomalla vielä extra hikoilua, autibkovoiteita ym ihoa tukkivia tekijöitä

En suosittele. Heikentävät liimaa. Mutta, oletko kuullut uudesta putsarista, joka on nimenomaan ripsipidennyksien käyttäjille suunnattu?
https://www.lashlovers.fi/fi/beauty-wash/

En osaa tuosta kertoa kokemuksia, koska minulla ei koskaan ole ollut ripsipidennyksiä. Mutta ajattelin kuitenkin sinulle vinkata.

Oo, tätä täytyy varmaan seuraavaksi kokeilla! Ostin viimeksi pihistelytuotteen, eli Isadoran öljyn, joka on muuten aika mainio ja suihkutettava konsepti suorastaan nerokas – kunhan ei suihki hiuksiin 😀 Aamulla vakoilin tuon Diorin hinnan Stockalla, mutta ehdin jo unohtaa sen..mutta jos en ihan metsään mene, niin sen hinta oli jotain 42 euroa?

Hei, mulla on kaapin perukoilla lehdistönäytteenä saatuna se! Minäpä kaivan sen kokeiluuni, kun kehuit sitä. 🙂

Juu, varmaan jotain tuota luokkaa se on meillä maissa. Himppasen tyyris on.

Oih, vaikuttaa hyvälle eikä laivalla ole edes ollut pahanhintainenkaan 🙂 Aina ei voi ostoissa onnistua, siksi onkin kiva lukea blogeja, kun nostatte esiin näitä helmiä; saa vähän enemmän näppituntumaa, mitä kannattaa kokeilla ja mikä ei ehkä itselle ole se sopivin tuote 🙂 Etenkin kalliimmissa kosmetuotteissa vaihtoehdot tulee syynättyä aika tarkkaan 😀
Mukavaa alkanutta elokuuta 🙂

Muistin tuossa erään todella kalliin hutiostokseni. Se samperin Clarisonic! En tykännyt. Ostin siihen sen 30 euron cashmere-harjankin. En tykännyt edelleenkään. Joten tämä yksi putsari nyt on yksi pieni juttu sen rinnalla. 😀 Jäi koko härveli esittelemättä, koska ketutti niin paljon se etten tullut sen kanssa kavereiksi.

Mukavaa elokuuta sinullekin! 🙂

Kiitos vinkistä. Me suuntaamme Siljalle sunnuntaina ja täytyy ilman muuta katsoa tuo tuote laivalta.

Meidän perhe lähtee syksyllä Siljalle risteilemään.

TallinkSiljan verkkokaupasta tuon saa euron halvemmalla muuten.
Enpä ollut koko verkkokauppaa ennen huomannutkaan.

Verkkokauppa?! :O Mitäh? Täytyy mennä katsomaan. Minä muuten ostin putsarin Viikarilta. Menimme Viikkarilla ja palasimme Tallinkilla… vai onko se Silja? Kyseessä oli se Europa, joka ainakin ennen oli Silja.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *