Glitz & Glam

Dior Hydra Life – tätä olisi pitänyt ostaa aikaisemmin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Mukavaa elokuun ensimmäistä päivää! Loppukesä jo häämöttää, vaikka tässä kaiken aikaa on elänyt odotellen, että koska se kesä alkaa? Viime viikolla piipahdimme mieheni kanssa Tallinnassa. Meidän ei alun perin pitänyt lähteä sinne tänä kesänä, mutta päätimme nyt sitten kuitenkin ottaa pienen rentoutumisen kahden kesken. Kertoilen teille lähiaikoina siltä reissulta kuulumisia. Mitään suuria kosmetiikkaostoksia en reissultani tehnyt, mutta yhden kuitenkin, jonka nyt esittelen teille.

Minulla on usein tapana jättää puhdistusöljy kotiin ja ostaa reissusta uusi öljy. Ne ovat sellaista kulutustavaraa ja tykkään pitää yhden meikkaushuoneeni vesipisteellä ja toisen suihkussa. Tällä kertaa ostin Diorin Hydra Life Oil to Milk Makeup Removing Cleanser -puhdistusöljyn*. Pitelin tätä käsissäni jo maaliskuussa, kun olin Tukholman risteilyllä.

Silloin päädyin lopulta Biothermin Total Renew Oil -puhdistusöljyyn. Tämä ostos oli kerrassaan suuri pettymys. Kerroinkin tästä tuotteesta tässä postauksessa. En ole tykännyt tästä ollenkaan, joten tuote on jäänyt sitten käyttämättä.

Onneksi tällä kertaa onnisti. Dior ei tuottanut pettymystä.

Dior Hydra Life on uudistunut tuotelinja. Se on nimensä mukaisesti kosteuttava. Ilme on nuorekas ja freesi tällä tuotelinjalla. Onkin hyvin selvää, että myös Dior on lähtenyt tavoittelemaan uutta sukupolvea omaan asiakaskuntaansa. Dior Hydra Life koostuu puhdistustuotteista, kosteuttavista kasvotuotteista sekä mielenkiintoisista kasvonaamioista.

Minua on kiinnostanut tämä Hydra Life sarjan puhdistusöljy. Kyljessä oleva ”Oil to Milk” viittasi siihen, että pitäisin tästä.

Dior on miettinyt tämän tuotteen kohdalla käyttömukavuuksia. Puhdistusöljyt ovat usein pumppupulloissa, siinä ei ole mitään erilaista. Mutta se, että pumppu on lukittava! Lisäksi mukana on korkki. Tässä tulikin vielä yksi syy sille, miksi ostan puhdistusöljyn reissuiltani. Usein puhdistusöljyt ovat pumppupulloissa, joita ei välttämättä saa lukittua, eikä niiden suojaksi saa korkkia. Pelkään puhdistusöljyn sotkevan koko meikkipussini ja sen sisällön. Tässä siis vielä yksi syy miksi ostan puhdistusöljyn matkalta: menomatkalla öljy ei ole matkatavaroissani ja palatessa voin sen pakata pahvipakkaukseensa. Diorin uskallan pakata kaikkien muidenkin tuotteiden joukkoon, sillä lukittava pumppu ja sen päällä korkki tuo tuplavarmistuksen.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljy on aika vesimäisen ohutta. Väriltään oikeastaan kirkasta.

Öljy liukuu kasvoilla erinomaisesti ja tuntuu riittoisalta, vaikka hieman ohuehkoa onkin.

Kun meikkiä on irrotettu kasvoilta pyörivin liikkein, käsien kostutuksen jälkeen öljy muuttuu täyteläisen maitomaiseksi. Öljyinen tuntuma katoaa ja huuhtoutuu meikin mukana pois kasvoilta. Kasvot tuntuvat puhtailta ja pehmeiltä. Minulla ei ole käytössä ns. vedenkestävää maskaraa, mutta olen puhdistanut tämän öljyn avulla todella kestävät maskarat. Olen käyttänyt Sensain 38 -maskarapohjustajaa ja sen päällä ei vedestä liukenevaa (olematta kuitenkaan waterproof) Shiseidon maskaraa. Diorin puhdistusöljy puhdistuu hyvin pois, mutta olen huomannut, että selkeästi lämpimämmällä vedellä puhdistustuotteen öljyt lähtevät nopeammin iholta.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljy tuoksuu keveästi kukkakedolle. Kiva kesäinen ja raikas tuoksu. Itse huomasin tuoksun, vasta kun sitä ajatuksella tätä postausta varten tuoksuttelin. Sen verran neutraali se minulle on, että en huomannut asiaa pelkästään käytössä.

Vaikka Hydra Life on nuoremmalle Dior-sukupolvelle suunnattu, näkisin tämän puhdistusöljyn mitä mahtavimmaksi myös varttuneemmalle Dior-sukupolvelle sekä sellaisille, jotka eivät Dioria ole ennen niinkään käyttäneet. Nuoremmille ja vahvasti meikkaaville suosittelen kaksoispuhdistusta, eli ensin puhdistus öljyllä ja sen jälkeen jollain rasvaa poistavalla puhdistuksella, kuten puhdistusvaahto, -geeli tai -voide. Kuivalle iholle tämä on mitä loistavin puhdistus. Ei voimakkaita ja kuivattavia puhdistuksia, vaan öljy, joka muuttuu puhdistusmaitomaiseksi.

Dior Hydra Life Oil to Milk -puhdistusöljyä luulen löytyvän Sokos- ja Stockmann-tavarataloista ja joistakin Emotion-myymälöistä. Tai voit tilata Diorin puhdistusöljyn täältä*. Laivan tax freessä Diorin puhdistus öljy maksoi 27,90 € / 200 ml. Maissa hinta on enemmän.

Olen tyytyväinen tähän ostokseeni. Olisinpa silloin keväällä ostanut tämän ja jättänyt sen Biothermin kauppaansa. Mutta mistä näitä ikinä tietää? Joskus paatuneinkin kosmekonkari hairahtaa ja tekee täydellisiä hutihankintoja.

Kaksi tuotetta käsissä, valitset toisen, joka osoittautuu huonoksi. Ostat myöhemmin sen toisen, joka sitten osoittautui loistavaksi.

Onko teille käynyt vastaavia?

Lue myös

X