Glitz & Glam

Hyväntuoksuinen käsivoide kuiville käsille

Syksy viilenee ja talvi tulee, käsien iho tuntuu kuivalta ja karhealta. Esittelen erittäin suositun käsivoiteen, joka kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Tämä käsivoide tuoksuu mahtavalta, eikä se jätä käsiin inhottavaa rasvaisuuden tai tahmaisuuden tunnetta.

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Syksy viilenee ja talvi tulee, käsien iho tuntuu kuivalta ja karhealta. Esittelen erittäin suositun käsivoiteen, joka kosteuttaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Tämä käsivoide tuoksuu mahtavalta, eikä se jätä käsiin inhottavaa rasvaisuuden tai tahmaisuuden tunnetta.
Postaus sisältää *mainoslinkkejä

Viime viikolla en saanut aikaiseksi kirjoittaa blogia. Väsytti niin vietävästi, ettei voimat ja keskittymiskyky riittänyt kirjoittamiseen. Onneksi tällä viikolla pahin väsymys hieman helpotti, niin päätin istahtaa koneelleni, ja kirjoittaa minut hurmanneesta käsivoiteesta. Haluan vinkata tästä todella hyvästä käsivoiteesta.

Tilasin jo alkusyksystä itselleni käsivoiteen, joka ennaltaehkäisisi käsieni kuivumista. Minulla kädet kuivuvat hyvin herkästi syksyllä ja talvella, mutta myös kesäisinkin, joudun käyttämään käsivoiteita.

Käsidesi ei ainakaan ole helpottanut tilannettani, jos olen esimerkiksi ollut matkoilla tai liikkunut vähän enemmän kaupoilla ja ravintoloissa — käsidesiä saa hieroa käsiinsä vähän väliä.

Lue myös: Miksi iho kuivuu talvella? Miten ihon kuivumisen voisi estää tai sitä hoitaa?

Mikä on Soap & Glory?

Mitä jos ensin kertoisin vähän brändistä Soap & Glory. Merkki ei välttämättä ole ihan kaikille teille lukijoille täysin tuttu, sillä meidän suomalaisten on ollut melko haastavaa saada Soap & Glorya. Ilokseni bongasin yhdestä suosikkiverkkokaupastani sitä, eli nykyään Soap & Glorya saa helpommin.

Soap & Glory on englantilainen, vintage-henkinen kosmetiikkabrändi, jolta löytyy ihonhoito- ja hiustuotteita sekä meikkejä. Tunnetuimmaksi brändi on tullut erityisesti hyväntuoksuisilla suihku- ja vartalotuotteillaan, mutta myös meikkituotteet ovat suosiossa. Suihku- ja vartalotuotteet on kategorioitu tuoksujen mukaan; Original Pink, Sugar Crush, Call of Fruity jne.

Koko Soap & Gloryn brändi on kujeileva ja hieman humoristinen. Pakkaukset ovat usein 50-luvun hengessä toteutettuja, ja tuotteiden nimissä on leikitelty sanoilla ja käsitteillä. Ja mikä parasta, tuotteet eivät ole poskettoman kalliita. Oikeastaan aika edullisia.

Soap & Gloryn käsivoide on kiinnostanut minua jo vuosia. Nyt ostin sen testiini, kun huomasin *Lykon verkkokaupassa olevan myynnissä Soap & Gloryn tuotteita.

Soap & Glory Original Pink Hand Food Hydrating Hand Cream

Soap & Gloryn kosteuttava käsivoide on yksi merkin suosituimpia ja myydyimpiä tuotteita. Käsivoidetta on kiitelty erityisesti sen ihanasta tuoksusta ja nopeasta imeytymisestään käsien ihoon. Myös pitkäkestoinen kosteuttavuus ja ihoa pehmentävät ominaisuudet ovat olleet kehujen aiheina puhuttaessa tästä käsivoiteesta.

Original Pink -tuoksu

Käsivoiteen tuoksu on kyllä lumoava, ymmärrän sen saamat kehut. Tuoksu on samaan aikaan puhdas kuin vastapesty iho, raikas kuin kukkaniitty ja makea kuin mehukkaat hedelmät ja marjat. Tuoksussa on ripaus syvyyttä ja ryhtiä kuin laatuparfyymissä.

Soap & Gloryn Original Pink -tuoksulla on tuoksunuotit kuin hajuvesillä.

Top notes: Fresh leafy, Green, Bergamot & Mandarin
Heart notes: Floral (rose, muguet, jasmine, violet), Fruity (peach, strawberry), Osonic
Base notes: Musk, Oakmoss, Patchouli, Amber & Woody

Vaikka käsivoide on tuoksuva, se ei mielestäni tunnu liikaa. Tämä on tietenkin aina makuasia, sillä jokainen kokee tuoksut omalla tavallaan.

Lue myös: 5 parasta tuoksua kosmetiikkatuotteissa — näiden tuoksu koukuttaa!

Kosteuttava ja nopeasti imeytyvä käsivoide

Pieni määrä riittää kosteuttamaan käsiä. Levitettyäni käsivoiteen käsiin, voin jo oikein hyvin jatkaa tietokoneella kirjoittamista. Kädet eivät jää ällöttävän lähmäisiksi tai rasvaisiksi. Mahtava ominaisuus tämä nopea imeytyminen. Tietenkin ihon kunto määrittelee, kuinka paljon ja kuinka nopeasti voide imeytyy käsiin.

Soap & Gloryn käsivoide kosteuttaa ja ennen kaikkea pehmentää käsien ihoa. Vaikka voiteen koostumus on aika notkea ja ohut, se kestää yllättävän hyvin iholla. Usein vaan ohuemmat käsivoiteet eivät kosteuta pitkäkestoisesti, ja todella paksut käsivoiteet taas antavat ennemminkin suojan kuin olisivat niinkään kosteuttavia. Tässä käsivoiteessa on minun makuuni sopivasti molempia ominaisuuksia.

Soap & Glory kertoo hauskasti käsivoiteensa sisältävän sheavoita, macadamiaöljyä ja vaahtokarkkeja. No ei sentään vaahtokarkkeja! Googletin hieman, että mitä on Marshmallow. Kyseessä on kukka, rohtosalkoruusu. Eli käsivoiteessa on käytetty tuon kasvin juurta. Marshmallow rootia (suom. rohtosalkoruusunjuurijauhe) myydään esimerkiksi kosmetiikkaan lisättäväksi tehoaineeksi esimerkiksi hiusten- tai ihonhoidossa. Siitä voi valmistaa esimerkiksi kasvonaamionkin.

Ostanko Soap & Glorya jatkossa?

Tähän käsivoiteeseen rakastuin. Todella hyvä ja ihana tuoksu. Täytyy kokeilla suihkutuotteita myöskin, sillä nekin houkuttelevat.

Käsivoidetta voi tilata esimerkiksi *Lykolta. Hinnaltaan tämä kookas tuubi käsivoidetta on 7,99 € / 125 ml.

Huom. Tarjouksessa 5,99 € / 125 ml 29.11.2021 asti

Löytyykö sinulta omia suosikkeja Soap & Glorylta?

 

Lue myös:

Joulun herkuimmat suihkugeelit

5 parasta vartalotuotemerkkiä

5 parasta käsivoidetta kylmyyden kuivattamille käsille

X