Glitz & Glam

Lookfantastic joulukalenteri 2019 sisältö kokonaisuudessaan

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Kalenterit saatuja

Viimeinen päivä joulunaikaa käsillä, joten viimeinen jouluaiheinen postaus tältä joululta. Katsotaan, mitä Lookfantasticin joulukalenterin viimeiset luukut pitivät sisällään. Tehdään myös katselmus kokonaisuuteen, oliko Lookfantasticin joulukalenteri 2019 mahtava vai kohtalainen? Tämä oli minun neljäs vuosi putkeen, kun minulla on Lookfantasticin joulukalenteri. Kokemuksesta tiedän, että huonoja näistä ei vaan voi saada.

Tehdään myös katselmus saamaani Nivean joulukalenteriin, joka ei edes ollut Suomen markkinoilla. Sitä ei tiedä, jos ensi vuonna kalenteri tulee myyntiin, niin tiedätte, että kannattaako kokeilla?

Tässä vielä viimeiset luukut eli 22-25. Lookfantasticin joulukalenterissa on aina 25 luukkua. Tämä on kiva juttu, mutta meille suomalaisille vähän hassu, kun me juhlimme kaikkea päivää aikaisemmin eli aattona.

22. LUUKKU – BUBBLE T LIMITED EDITION BATH BOMB

Suolaiselle karamellille tuoksuvia kylpypommeja! Hauskaa näissä on, että pussissa on kolme pientä kylpypommia, joten niitä voi käyttää vaikka jalkakylpynä. Mieheltä sain joululahjaksi ja etukäteen synttärilahjaksi hemmottelureissun Tallinnaan. Pakkaan kylpypommit mukaani, sillä tietysti mieheni on varannut huoneiston, jossa on kylpyamme!

23. LUUKKU – FILORGA MESO-MASK

Mesoterapia kasvonaamion muodossa, näin kerrotaan tästä Filorgan kasvonaamiosta. Pidän Filorgasta todella paljon, joten olin iloissani tästä kasvonaamiosta. Syväkosteuttava ja ihoa rauhoittava kasvonaamio lupaa poistaa väsymyksen merkkejä ja häivyttää uurteita.

24. LUUKKU – SLEEK MAKEUP HIGHLIGHTING PALETTE SOLSTICE

Olen luullut, että tämän highlight-paletin valmistus on lopetettu. Voin sanoa, että paletti on hyvä! Jos haluaa hyvän ja edullisen sekä toooodella hohtavan korostuspuuteripaletin, niin tämä! Toimivat hyvin myös luomiväreinä. Koska tämä minulla jo on, niin olisin voinut haluta jonkun muun jutun jouluaattona. Mutta ei haittaa, annan tämän varmaan jollekin vanhemmista kummitytöistäni. Nuorin kummityttö vasta opettelee pitelemään lusikkaa kädessä, joten ei vielä ihan ajankohtainen hänelle. Vanhemmat kummitytöt ovat jo teini-ikäisiä.

Täältä postauksesta löydät paletin swatch-kuvat.

Täältä löydät meikkitutoriaalin, missä käytän palettia.

25. LUUKKU – OMOROVICZA QUEEN OF HUNGARY MIST LIMITED EDITION

Joulupäivän luukusta löytyi kaunis Omoroviczan kasvosuihke. Näissä on ihana kosteuttavuus sekä todella hienojakoinen sumu. Täydellinen! Ainut vaan, että minusta näissä on vaan vähän turhan voimakas tuoksu, vaikka tämäkin Omoroviczan kasvosuihke tuoksuu tyylikkäälle. Vähän kuin parfyymi, mutta toki miedompana. Hyvä tuote kosteuttamaan kasvoja päivän aikana, sillä tätä voi surutta suihkutella meikin päälle.

Siinä olivat viimeiset luukut Lookfantasticin joulukalenterista. Oli jälleen mukavan jännittävä joulukuu Lookfantasticin joulukalenterin parissa. Tuotetta on kehitetty joka vuosi. Tänä vuonna uutena juttuna olivat tuotekortit, joiden toisella puolella oli numero ja toisella puolella lyhyt kuvaus tuotteesta (englannin kielellä). Tämä oli oikein mukava uudistus.

Kalenteri sisälsi monipuolisesti meikkejä, hiustuotteita ja ihonhoitotuotteita kasvoille sekä vartalolle. Voit käydä lukemassa aikaisemmat luukkujen esittelyt:

Luukut 1-7
Luukut 8-14
Luukut 15-21

Lookfantastic oli tuttuun tapaan huikea, mutta minusta tänä vuonna vielä parempi kuin aikaisempina vuosina. Toki tietyt tuotteet ja brändit tuntuvat toistuvan, mutta jotenkin tänä vuonna tuntui tuotteetkin arvokkaammilta ja spesiaalimmilta kuin aikaisempina vuosina. Olen sitä mieltä, että Lookfantastic oli vieläkin parempi kuin aikaisempina vuosina. Tästä on aika haaste enää parantaa sisältöä, mutta jännityksellä odotan joulukalenteria 2020.

Jotkut tuotteet olen jo ottanut käyttööni. Esimerkiksi Elemiksen kasvovoiteen, First Aid Beautyn kuorintalaput ja Luxen siveltimet. Tämä oli todella hyvä joulukalenteri, sillä ihan vain muutama tuote on minulle turha. Kyllä, haluan Lookfantasticin seuraavaksikin jouluksi.

Mitä pidit Lookfantasticin kalenterista? Onko sinustakin hintansa väärti?

Jos muuten haluat kurkistaa aikaisempien vuosien yhteenvetoihin, niin tässä linkit:

Lookfantastic 2016
Lookfantastic 2017
Lookfantastic 2018

Katsotaan vielä loppuun Nivean joulukalenterin viimeiset luukut. Niveassa luukut päättyivät jouluaattoon eli luukkuun 24.

Tällainen oli Nivean kalenteri kokonaisuutena. No eihän tämä Lookfantasticille pärjää, se on selvää. Ei yhtä ylellinen ja monipuolinen. Yllätyin kuitenkin krääsän vähäisyyttä. Kynsiviila on kaikista turhin, mutta muut säästän. Muutama tuote on jo käytössäni. Olen pitänyt tuosta punaisesta huulivoiteesta, joka antaa hentoisesti sävyä ja tuoksuu kirsikalle! Lisäksi olen käyttänyt Soft-voidetta käsivoiteena ja käsilaukkuuni pakkasin tuon pienen käsivoidetuubin.

Nivea ei ole mikään hehkuttelukalenteri, mutta nyt kaikki luukut avattuani, tarkastelen sitä positiivisemmin. Ei se aivan epäonnistunutkaan ole, vaikka ei tarjoakaan valtavaa jännitystä ja ylellisyyttä. Sanoisin, että ihan kiva kalenteri, jos sen hinta on 35 euroa. Yhtään enempää en tästä kuitenkaan maksaisi. Mielestäni Nivealta löytyisi muutaman tylsän tuotteen tilalle jotain vähän spesiaalimpaa. Nyt kokonaisuus on vähän turhan arkinen, vaikka muutama tosi kivakin juttu sieltä tuli.

Saa nähdä, tuleeko Nivean kalenteri ensi jouluna Suomeenkin myyntiin? Mitä mieltä sinä olet, ostaisitko?

Oikein ihanaa loppiaista kaikille! ❤

X