Glitz & Glam

China Glazen ”roskalakka” Whirled Away

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

En tiedä onko nämä ”roskalakat” uusi juttu, mutta en ole aikaisemmin nähnyt koristelakkaa, joka ei ole kimalteinen glitter-lakka. En tiedä näiden oikeaa nimeä, mutta ”roskalakka” kuvaa minusta hyvin tämän Whirled Awayn koostumusta.

Whirled Away on hassun näköinen, mutta niin sen ehkä kuuluukin olla, sillä kokoelman kynsilakoissa on hulluttelevaa sirkus teemaa. Sirkus on ollut muutaman vuoden muoti-ilmiö monessakin asiassa. Nyt China Glaze teki sirkus aiheisen kynsilakkakokoelman Cirque du Soleil Worlds Away 3D. Kokoelma pohjautuu James Cameronin elokuvaan. Elokuva sai Yhdysvalloissa ensi-iltansa joulun alla.


Päätin kokeilla ensimmäiseksi Whirled Awayta valkoisen kynsilakan päälle. Valkoisena kynsilakkana käytin Wild and Crazyn Montanaa, joka on erittäin hankala creme-lakka. Levittyvyys on huono ja kuivumisaika pitkä. Onko olemassa oikeasti hyvää valkoista creme-lakkaa? Jos on, niin vinkatkaa ihmeessä minulle. En ole vielä löytänyt sellaista.

Whirled Away sisältää kaiken näköistä. Mustia ”tikkuja”, pieniä mustia hex-glittereitä ja suurempia valkoisia hex-glittereitä. Valkoiset eivät tietenkään juuri näy valkoiselta pohjalta. Tietysti tälläisissä lakoissa joutuu hieman onkimaan noita ”glittereitä” (kutsutaanko näitä glittereiksi?), mutta kyllä niitä pullosta saa aika kivasti.

Aika veikeän hauskat kynnet tuli. Minusta Whirled Away on erikoinen ja piristävä uutuus, vaikka aluksi karsastin. Kun tarpeeksi monta kertaa katselin kuvia, joita googlettelin, niin aloin pitämään siitä. Yksinkertainen tapa koristella kynnet ja alla olevaa lakkaa vaihtamalla saa monenlaisia variaatioita.

Tilasin muitakin China Glazen uutuuksia…

Vasemman puoleinen kynsilakka on kesän Safari kokoelmasta, mutta muut kuvan kynsilakat ovat  Cirque du Soleil Worlds Away 3D -kokoelmasta. Piristäviä värejä! Hei, kevät ja kesä on taas kohta. 😉

Sitten lisää ”roskalakkoja”, joissa on kimaltelevia glittereitä. China Glazen uutuuskokoelma Glitz ’N Pieces. Kokoelman kaikki lakat ovat koristelakkoja, jotka sisältävät kaiken näköisiä ja kokoisia glittereitä. Näistäkään en ensin syttynyt, mutta hetken katseltuani ne vaikuttivat kiinnostavilta. Tilasin sitten neljä kokeiluuni.

Miten on teidän mielestä? ”Roskalakat”, hot or not? Vielä en osaa sanoa rakastunko vai vihastunko, mutta kiinnostavilta vaikuttavat. Paljon näitä tälläisiä on tarjolla laatumerkeiltä, edullisilta merkeiltä ja ”indie-lakkoina”.

Loppuun hieman minun höpöhöpöö. Sunnuntaina olisi sitten meidän poitsun ristiäiset. Nimi on vihdoin päätetty ja lyöty lukkoon miehen kanssa. Sitä ei paljasteta etukäteen, vaan vasta ristiäisissä sukulaiset saavat kuulla sen. 😉 Eilen pappi kävi meillä haastattelemassa meitä ja suunniteltiin tilaisuuden kulusta. Pappina on suht nuori naispappi, joka vaikutti oikein mukavalta ihmiseltä. Hänen kanssaan oli helppo jutella ja itselläni ei ollut olo, kuin ”kirkon penkissä”. Pidän siitä, että kirkko ja papit ovat tulleet 2000-luvulle. Ajat on muuttuneet, ihmiset ovat muuttuneet, joten kirkon on pakko muuttua mukana. Ainakin jossain määrin. Eilen oli myös koko perheen shoppailupäivä Veturissa. Olimme ensimmäistä kertaa nelihenkisenä perheenä ostoskeskuksessa ostoksilla. Nyt on hankittu ristiäisiin vaatetusta ihan koko perheelle. Vaikein vaatetettava olin minä! Oikein mikään tämän hetken tarjonnasta ei nappaa minua. Liian ysäriä ja muistuttaa minua liikaa omasta lapsuudesta ja teiniajoista. No mutta löysin kuitenkin ja olen varma, että minua katsoo kaikki sukulaiset pitkään, kun vaatteeni ei ole ihan normaalia Minnaa. Ainakaan väriltään ja kuosiltaan, mutta se oli minusta kiva ja piristävän erilainen ainaisten mustien vaatteiden tilalle.

Muistakaa osallistua LivBox -arvontaan! Osallistusaika päättyy sunnuntaina. 😉 En vielä eilen saanut helmikuun boxiani, mutta jospa se tänään tulisi?! Odotan taas NIIIIN innoissani. Minnalla on joulu joka kuukausi! 😀

X