Glitz & Glam

Lookfantastic joulukalenteri 2020 - Jo 5. vuosi peräkkäin!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Kalenteri saatu Lookfantasticilta

Joko saan puhua joulukalentereista? Saanhan? En millään jaksaisi odottaa lokakuuhun asti. Tänään on sopivasti tasan 3 kuukautta jouluaattoon, niin otan oikeuden omiin käsiini, ja aloitan joulukalentereista puhumisen. En muista, että olisin koskaan aikaisemmin jo syyskuussa pidellyt käsissäni joulukalenteria. Puhunut niistä olen muiden bloggaajien kanssa jo elokuussa useana vuonna.

Yksi takuuvarma kalenteri minulla on aina ollut, Lookfantasticin joulukalenteri. Tämä on jo viides vuosi putkeen. Ensimmäisinä vuosina ostin itse, mutta nyt viimeisimpinä kalenteri on tarjottu minulle blogini vuoksi. Noh, kyllä kiitos, koska joka tapauksessa kalenterin olen aina halunnut uudestaan ja uudestaan hankkia. Kautta aikojen ensimmäinen, vuoden 2015 kalenterin missasin. En ollut riittävän nopea, kun kalenterit tulivat myyntiin.

Lookfantasticin joulukalenteri 2020 onkin tumma

Värimaailma yllätti minut, kun *näin ensimmäiset kuvat joulukalenterista. Tänä vuonna kalenteri onkin musta, jossa tehosteena kultaa, hopeaa ja ripaus pinkkiä. Minusta aika poikkeava värimaailma ja runsaasti kuvioita sekä epäsymmetrisyyttä. Mutta sitten muistin, että olihan vuoden 2017 kalenterikin aika tummanpuhuva ja kuvia sekä kuvioita täynnä.

Katso aikaisempien vuosien kalenterien ulkoasut:

Lookfantastic joulukalenteri 2019

Lookfantastic joulukalenteri 2018

Lookfantastic joulukalenteri 2017

Lookfantastic joulukalenteri 2016

Postauksen lopusta löydät linkkaukset aikaisempien vuosien kalenterien sisältöjen esittelyihin. Saat niistä käsitystä, mitä kaikkea Lookfantasticin joulukalentereista voi löytyä.

Kaksi edellistä vuotta kalenteri on avautunut keskeltä molemmille puolille. Tänä vuonna kalenterissa on yksi iso kansi, joka avautuu sivulle.

Sisäpuolelta paljastuu lisää värien ja tekstien ilottelua, joka minua aluksi vähän hämmensi. Tämän vuoden joulukalenteri edustaa minun lempivärejäni ajalta, kun olin parikymppinen. Musta, jota on tehostettu metallisella kullalla ja hopealla sekä räikeällä pinkillä. Nämä niin olivat lempivärejäni 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Pukeuduin mustaan, minulla oli mustat/tummat hiukset, pinkkiä palkkiraitaa tai osiota, pukeuduin mustaan, nahkaan, niitteihin. Korut olivat suuria. Meikkini oli joko kultainen tai hopea – riippuen siitä, mitkä korut olin laittanut.

Kun tajusin tämän, hymy nousi huulilleni. Joulukalenteri onkin aika makea!

Kurkistelin varovaisesti luukkuihin. En halua spoilaantua, jotta minulla on joulukuussa jännitettävää aamuisin.

Tein havainnon. Tuotekortteja ei ole tänä vuonna, kuten viime vuoden kalenterissa. Lisäksi kaikkien luukkujen sisällöt eivät ole käärittynä pinkkiin silkkipaperiin. Joten ei kannata kurkkia luukkuihin, jos haluaa jännittää sisältöä loppuun asti.

Tuttuun tapaan Lookfantasticin joulukalenterissa on 25 luukkua. Joulupäivä on aina se the luukku. Itse olen aina jouluaattona avannut 25. luukunkin. Pakko esittää välikysymys, odottaako kukaan sinne joulupäivään asti? Vai avaatteko tekin 25. luukun jouluaattona?

Lookfantasticin sivuilta luin jo aikaisemmin, että tänä vuonna joulukalenteri on parempi kuin koskaan aikaisemmin. Melkoinen lupaus, sillä näinä aikaisempina vuosina Lookfantasticin kalenteri on aina ollut takuuvarma. Kertaakaan en ole kokonaisuuteen pettynyt. Toki huomaan, että kaikki meikkituotteet eivät pääse enää käyttöön samalla tavalla kuin ennen, mutta käytännössä lähes kaikki ihonhoito- ja hiustuotteet pääsevät käyttöön.

Joka vuosi kalenterin arvokin on noussut, mutta tänä vuonna ollaankin jo huikeassa 500 eurossa! Kalenterin hinta ei onneksi ole noussut samalla tavalla, vaan sen saa normaalihintaisenakin edullisemmin kuin joinakin aikaisempina vuosina.

”Tänä vuonna joulukalenterimme on parempi kuin koskaan ennen! Se sisältää 25 UPEAA kauneustuotetta – ihonhoitotuotteista hiustenhoitotuotteisiin ja vartalonhoitotuotteista kosmetiikkaan. Kalenteri on täydellinen tapa valmistautua jouluun!

Arvoa tällä upealla kalenterilla on yli 500€, mutta sinä voit ostaa sen hintaan 95€ – Säästät yli 400€!”

Lookfantasticin joulukalentereissa on sellainen hyvä hinta-laatusuhde, ja luottamus kalenteria kohtaan. Lookfantastic ei petä. Se on ollut jo neljänä jouluna laadukas ja mielenkiintoinen, joten miksipä se ei olisi tänäkin vuonna?

Joulukalenterin *voit tilata täältä! (Ennakkotilaus 12.10.2020 asti)

Jos olet miettinyt itsellesi tai lahjaksi Lookfantasticin Beauty Boxia, niin nappaa tämä alennuskoodi talteen ja hyödynnä! ADVENTNEWSUBS oikeuttaa 15 euron alennukseen joulukalenterista, jos aloitat 3, 6 tai 12 kuukauden *Beauty Box tilauksen. Etu voimassa uusille Beauty Box -tilaajille.

Kuva: Lakrids by Bülow

Sitten loppuun vielä kuva toisesta joulukalenterista, joka on matkalla minulle. Sekin on musta! Ostin itselleni Lakrids by Bülow -joulukalenterin. Olin tätä kanssa tiiraillut useana vuonna. Lopulta lakukalenterit oli loppuunmyytyjä, joten tänä vuonna ajattelin olla ajoissa. Tilasin jo syyskuussa karkkikalenterin itselleni.

Rakkaat lukijat, älkää pitäkö minua ihan höpsönä.

Meinaatko hankkia itsellesi joulukalenterin? Jos meinaat, niin mihin olet silmäsi iskenyt?

Lue myös:

Kurkkaa vuoden 2019 Lookfantasticin kalenterin sisältöön!

Kurkkaa vuoden 2018 Lookfantasticin kalenterin sisältöön!

Kurkkaa vuoden 2017 Lookfantasticin kalenterin sisältöön!

Kurkkaa vuoden 2016 Lookfantasticin kalenterin sisältöön!

X