Glitz & Glam

Lookfantastic Beauty Box lokakuu 2019 – Cosmic Edition

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuote saatu Lookfantastic

Kivaa alkanutta viikkoa jokaiselle! Huomaatteko lokakuun tulleen ja marraskuun lähestyvän? Minä ainakin huomaan, sillä oma vireystaso koki melkoisen notkahduksen tässä lokakuun aikana. Huomaan väsymystä ja uupumista, kuten joka vuosi tähän aikaan. Minuun vaikuttaa pimeys. Hyggeilystä puhutaan joka vuosi. Kotona kääriydytään vilttiin ja kynttilänvalossa vietetään aikaa sohvalla – ah, sitä autuutta! Mikään ei ole parempaa tähän aikaan vuodesta, kun se, ettei tarvitse lähteä mihinkään.

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box on tavallaan näillä teemoilla. Mietelause laatikon kannessa on kuitenkin aika osuva, vai mitä?

”Stars can’t shine without darkness.”

Lokakuun Beauty Boxissa on tuttuun tapaan luettavaa, joiden parissa käpertyä kotisohvalleen. Mukana on kopio Elle-lehdestä ja Beauty Boxin oma vihkonen, jossa boksissa olevat tuotteet esitellään sekä kerrotaan muita ajankohtaisia vinkkejä kauneudenhoidosta ja kosmetiikkatuotteista. Elle-lehti ja vihkonen ovat englannin kielellä.

Meidän Erkka on aloittanut hyggeilyn. Kissasta huomaa, milloin on taas aika vetäytyä lepoon ja ladata akkuja. Lokakuun Beauty Box sisältää kaikkea kivaa, joiden parissa vierähtää hetki mukavasti. Sisältö näyttää tällä kertaa yhdeltä parhaimmalta *Lookfantastic Beauty Boxilta ikinä. Ehdottomasti yksi parhaimpia, mitä on ollut. Esittelen sisällön vähän tarkemmin.

LOOK GOOD FEEL BETTER ANGLED BLENDING

Luomivärisivellin viistoon leikatuilla harjaksilla. Sopii häivytykseen sekä luomivärin levitykseen. Sivellin on Cruelty Free ja vegaaninen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että sen harjakset ovat synteettistä harjasta.

Sivellin vaikuttaa oikein pätevältä. Mitä tässä kasvoilleni olen sitä kokeillut, se voisi sopia myös korostuspuuterin levitykseen ja peitevärien häivytykseen silmien alle. Kannattaa kokeilla! Harjakset ovat pehmeät, mutta napakat.

OH K! CHOK CHOK HOLOGRAPHIC FIBRE FACE MASK

Hyaluronihappoa sisältävä, korealainen kangasnaamio lupaa futuristista ihonhoitoa. Kangasnaamio kosteuttaa ja kirkastaa ihoa.

En ole vielä käyttänyt naamiota, mutta voisin kyllä ihan lähipäivinä ottaa hetkeni sohvalla ja hyggeillä kangasnaamion kanssa. Kuvan mukaan naamio on todella holografinen väriltään.

EOS LIP BALM CRYSTAL VANILLA ORCHID

Huulia syväkosteuttava huulivoide. Huulivoiteet sisältävät hoitavia ja suojaavia ainesosia, kuten sheavoita, jojobaöljyä ja E-vitamiinia.

Näitä EOSin huulivoiteita oli kolme erilaista, joista minulle osui jälleen se kaikista ”tylsin” vaihtoehto. EOSin huulivoiteita on ollut aikaisemminkin Beauty Boxissa, ja silloinkin sain värittömimmän vaihtoehdon. Tällä kertaa muita vaihtoehtoja olivat Shimmer Coral, Pearl, Iridescent tai tämä saamani, Crystal Vanilla Orchid. Koostumus on muuten todella jännä tässä Crystalissa. Se on kuin todella tiukaksi hyydytetty hyytelö. Onnistuin rikkomaan huulivoiteen ensimmäisellä kokeilulla, sillä huulivoide irtosi alustasta.

THE BALM FOILED AGAIN EYESHADOW RED-HANDED

The Balm on äärimmäisen mukava yllätys Beauty Boxista! Tuotteet vaihtelivat bokseittain. Kolme vaihtoehtoa olivat tämä saamani luomiväri, Alternative Rock Take it for granite -luomiväri sekä kulttiklassikko, Marilou Manizer -korostuspuuteri. Minulta löytyy tuo Marilou Manizer täysikokoisena, joten sormet ristissä toivoin, että omasta boksistani löytyy jokin muu vaihtoehdoista. Luin tosiaan sisällön ensin tuotelehtisestä, sitten vasta katsoin silkkipapereiden alle.

Saamani luomivärisävy on todella hehkuva ja pigmenttinen. Vaikuttaa oikein kauniilta ja käyttökelpoiselta sävyltä.

POLAAR THE GENUINE LAPLAND HAND CREAM

Hoitava ja suojaava käsivoide pakkasen puremille käsille. Tuote on saanut inspiraationsa lappalaisten naisten entisaikojen kauneudenhoitorituaaleista. Huomautan, että käytän historiaan viittaavan ajanjakson vuoksi nimitystä lappalainen, en lappilainen.

Tätä käsivoidetta minulla on ollutkin. Todella täyteläinen ja hoitava käsivoide oikein kuiville käsille. Kiva saada tällainen pienempi tuubi, jota voi kuljettaa mukana käsilaukussa. Mahtavaa, että boksista tuli käsivoide. Minulla on ollut tilanne, että käsivoiteet ovat olleet lopussa!

Täältä voit lukea esittelyni tästä Polaarin käsivoiteesta!

WET BRUSH MINI DETANGLER

Tämäkin on tuttu tuote ennestään. Kyseessä on kosteiden hiusten harjaukseen ihanteellinen hiusharja. Harjaa voi käyttää myös kuivien hiusten harjaukseen. Sen idea on siinä, ettei se katko, venytä ja vaurioita hiusta yhtä paljon kuin tavalliset hiusharjat. Beauty Boxista saatu Wet Brush on matkakokoinen, josta olen todella iloinen! Laitan harjan käsilaukkuuni.

Täältä voit lukea esittelyni Wet Brush -harjasta!

Aivan mahtava kokonaisuus! Minä olen todella tyytyväinen lokakuun Beauty Boxin sisällöstä! Yksi parhaimpia, mitä on ollut. Vähiten innostuin EOSin huulivoiteesta, mutta ehkä siitä sävyllisestä olisin innostunut enemmän. Mutta kaikki muut ovat todella kivoja! Minusta teema on todella kiva ja tuotteet laadukkaita. Kiva, kun sisältö on näin monipuolinen ja käytännöllinen.

Lokakuun Lookfantastic Beauty Boxin arvoksi ilmoitetaan yli 65 euroa. Se on paljon enemmän kuin sen hinta.

Lokakuun Lookfantastic Beauty Box on edelleen myynnissä, jos tämän itselleen haluaa. Voit tilata vain yhden, jolloin hinta on 20,00 euroa. Jos tekee määräaikaisen tilauksen, hinta putoaa sitä mukaan, mitä pidempi määräaikaisuus on. Postimaksu maksetaan vain ensimmäisestä boksista.

*Täältä voit tilata oman Lookfantastic Beauty Boxin! Marraskuussa tulee uusi boksi. Jos tämän lokakuun haluaa, tulee tilaus tehdä ennen kuun vaihdetta tai ennen kun lokakuun boksit loppuvat.

Miten sinä hyggeilet tähän aikaan vuodesta?

Lue myös

X