Glitz & Glam

Aurinkoisia ja hehkuvia kesämeikkejä 2020

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuotteet saatu Aila Airo Kauneuspalveluilta

Aila Airo Kauneuspalvelut on lähettänyt minulle useana keväänä tulevan kesän meikkikokoelman tuotteita testaukseen. Olin todella iloinen, että niin myös tänä vuonna, sillä Artdecon kesäkokoelmat ovat parhaimpia. Koska olen nykyään niin rakastunut aurinkopuutereihin, ja olen kokemuksesta oppinut, että Artdecon kesäkokoelmassa on aina kivoja aurinkopuutereita.

35-vuotisjuhlavuottaan viettävä Artdeco on mielestäni parhaimmillaan juuri aurinkopuutereissa, mutta myös poskipunat ja huulimeikit ovat merkin vahvuuksia.

Aurinkopuuteri kuuluu nykyään arkituotteisiini vuoden ympäri. Käytän talvellakin aurinkopuuteria, mutta kesäisin sudin sitä reippaammalla kädellä, kun saan vähän enemmän väriä kasvoilleni. Olen oikeastaan luopunut varjostuspuuterien käytöstä, koska aurinkopuuteri on ihanan pehmeä ja ilmettä freesaava. Sitä nimenomaan koen tarvitsevani kasvoilleni. Teen aurinkopuuterilla vastaavanlaiset varjostukset kuin kylmäsävyisillä varjostuspuutereilla tehdään. Lopputulos on vaan aurinkopuuterilla luonnollisempi ja hehkuvampi.

Ja tosiaan, kesäaikana tulee käytettyä aurinkopuuteria myös silmämeikissä, kuten maanantaina esittelemässäni meikissä.

Sen lisäksi, että olen hurmaantunut Artdecon aurinkopuuterien ja poskipunien sekä huulituotteiden laatuun, olen erittäin ihastunut niiden pakkauksiin. Artdecon vakiovalikoiman tuotteiden pakkaukset eivät ole mitenkään erityisiä, mutta kausikokoelmat!!! Joka kerta niin upeita!

Feel the Summer it-Piece! on tämän kesän kausikokoelman nimi. Kokoelmaan on haettu leppoisaa kesäfiilistä ja ihanan keveää sekä raikasta tunnelmaa. Pakkauksissa on trendikkäästi käytetty olkia ja punottuja kuvioita.

Joka vuosi Artdecon kesäkokoelmissa on jokin juttu. Voit halutessasi kurkistaa linkeistä kesäkokoelmaa 2018 ja kesäkokoelmaa 2019. Tuo vuoden 2018 kokoelma oli erityisen ihana!

Mutta katsellaan nyt kesäkokoelmaa 2020!

All Seasons Bronzing Powder

Joka vuosi on ilmestynyt kolmen aurinkopuuterin paletti, joka sopii vuoden ympäri käytettäväksi.

Kolmivärinen aurinkopuuteri on näppärä, sillä vaaleaa sävyä voi käyttää vaalealla iholla talvellakin ja tummempaa sitten kesällä ja alkusyksystä. Keskellä on sävy, joka on näiden kahden väliltä.

Sävyt eivät ole oranssisia, ja juuri siksi ne sopivat viileällekin iholle. Ulkoreunan vaalea ja tumma ovat täysin mattaisia, mutta keskiosan sävyssä on aavistus kultaista hohdetta. Näillä aurinkopuutereilla saa kivasti luotua vaikka varjostukset silmämeikkiin. Huomasin, että kasvoilla ja sormilla sävyt eivät ole oranssisia, mutta silmämeikissä selkeästi sävyt muuttuivat oranssisemmiksi.

Näitä sävyjä voi näppärästi käyttää yksin tai yhdessä. Sirommalla siveltimellä saa helposti otettua vain yhtä sävyä, kookkaammalla siveltimellä pyöräyttää kaikkia sävyjä siveltimeen.

Glow Bronzer Summer Glow

Rasian kannessa on kaunis aidoista oljista punottu kuvio.

Minulle on tullut sellainen tapa, että käytän termiä bronzer tuotteista, jotka ovat hohtavia aurinkotuotteita, lähinnä korostuskäyttöön tarkoitettuja. Aurinkopuuterista puhun silloin, kun kyseessä on mattainen tai aavistuksen hohtava puuteri, joka selkeästi antaa tummuutta iholle.

Bronzer tarkoittaa oikeasti aurinkopuuteria, mutta olen luultavasti napannut tiedostamattani tämän tavan jostain muualta, koska olen välillä huomannut jossain muuallakin tällaisen tavan ilmaista aurinkopuutereista.

Tämä Artdecon kesäkokoelman Glow Bronzer on sen verran vaalea, että se toimii parhaiten korostustuotteena, sillä väriä tällä ei kasvoille juurikaan saa, mutta saa todella upean hehkun. Vähän vaan tarvitsee vielä päivettyä, että korostus toimii omilla kasvoillani.

Tämä tuote on ihan mahtava myös luomivärinä! Todella nätti sävy liikkuvalle luomelle käytettäväksi. Tämän postauksen kuvissa minulla on tätä Glow Bronzeria silmämeikissä.

Bronzing Blusher Good Vibes

Myös poskipunarasian kannessa on kaunis olkikirjailtu pinta.

Poskipunassa on kaksi sävyä, raikas vaaleanpunainen ja pehmeä persikka.

Persikkainen sävy on aavistuksen hohtava, vaaleanpunainen on mattaisempi. Nämä toimivat todella kivasti yhdessä tai erikseen. Sävyt voi sekoittaa poskipunasiveltimeen, mutta silleenkin tulee tosi kiva lopputulos, jos ensin sipaisee laajemmalla alueelle persikkaista sävyä ja sitten ihan vähän terästää poskipunaustaan vaaleanpunaisella pienemmältä alueelta. Käyttötapoja on monia!

Hot Chili Lip Booster Rosy Chilli

Kesäkokoelmassa on myös huulia täyteläistävä huulikiilto.

Hot Chili Lip Booster sisältää chiliuutetta, joten sen kihelmöintikin tuntuu chilimäisenä huulilla. Huuliin tulee hieman täyteläisyyttä, mutta ei niin paljon kuin kihelmöinniltä odottaisin.

Huulikiillossa on runsaasti valoa heijastavia hiukkasia ja runsas kiilto. Kesäkokoelman sävy Rosy Chilli antaa vain pienen häivähdyksen sävyä huuliin. Enemmänkin sävy syntyy huulille luonnollisena verenkiertoa vilkastuttavan chiliuutteen avulla.

Tykkään tämän huulikiillon kosteuttavuudesta. Todella hyvä hoitamaan huulia ja kosteuttamaan niitä. Chilin potkuunkin tottuu, jos tykkää muutenkin käyttää huulia täyteläistäviä huulikiiltoja.

Color Lip Shine Shiny Coral

Feel the Summer it-Piece! -kesäkokoelmassa on neljä eri sävyistä Color Lip Shine -huulipunaa.

Minulle lähetettiin kauniin kesäinen ja korallinen sävy, Shiny Coral.

Odotin huulipunalta liukasta ja huulivoidemaista koostumusta. Kuvittelin, että kyseessä on kuultopuna. Yllätyin koostumuksen jämäkkyyttä. Paljon runsaampi koostumus kuin mitä odotin. Lisäksi huulipuna on vähän jähmeä ja huomattavasti pigmenttisempi kuin oletin.

Shiny Coral on herkullinen sävy, jossa on kaunista hehkua, mutta yllättävän vähän kiiltoa.

Kaikista kaunein ja paras lopputulos on syntynyt, kun olen käyttänyt Color Lip Shine -huulipunaa ja Hot Chili Lip Booster -huulikiiltoa päällekkäin. Alle korallinen Shiny Coral ja päälle kiiltävä chilihuulikiilto. Tulee ihan mielettömän mehevät huulet, vai mitä? Toimii parhaiten yhdessä, olen ehdottomasti sitä mieltä.

Yleensä en edes tykkää käyttää huulikiiltoa huulipunan päällä, koska se heikentää huulipunan kestoa, mutta tämä kombo toimii hyvin! Kestävyys toki hieman heikkenee, mutta ei merkittävästi. Huulipuna asettuu mielestäni kauniimmin ja huulista tulee kiillon avulla todella mehukkaat, vaikka nyt itse sanonkin omista huulistani.

Vähänkö tässä on viime päivinä ollut mahtavia kesäpäiviä. Niin lämmintä ja aurinkoista! Olen muuten innostunut meikkailusta. Vaikka kotona kaiken aikaa tulee oltua, olen alkanut jälleen meikkaamaan, vaikka en minnekään lähtisi. Ensin tein silloin tällöin kotimeikkejä, mutta nyt olen taas alkanut panostamaan enemmän ja enemmän. Kyllä tuo korona-aika vaan vei minulta meikkausilon vähäksi aikaa, mutta jotenkin se alkaa jälleen sieltä löytymään.

Miten teihin on vaikuttanut? Alkaako meikkaamisen ilo palata, vai katosiko se edes minnekään?

Feel the Summer it-Piece! -kesäkokoelmaan kuuluu näiden tuotteiden lisäksi myös sininen maskara, mutta sitä en ole vielä kokeillut. Otan sen kokeiluun sitten lähempänä kesää. Lisäksi kokoelmaan on nostettu Spray on Leg Foundation -vartalomeikki, jolla voi meikata sääret kuin niillä olisi sukkahousut. Tuota vartalomeikkiä ei ollut lehdistönäytteissä, joten siitä en voi kertoa kokemuksiani.

Jos kiinnostuit lukemaan lisää Artdecon kesäkokoelmasta, ja haluat löytää lähimmän jälleenmyyjäsi, niin kurkkaa Aila Airon Kauneuspalvelut -verkkosivuille.

Aurinkoista päivää kaikille!

X