Glitz & Glam

Avon Luxe Couture Crème - lempparihuulipunani juuri nyt!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu Avonilta

Tänään esittelen huulipunan, joka on ollut minulla ahkerassa käytössä. Olen tykännyt tästä niin paljon, että olen tällä turvapunallani punannut huuleni työhaastatteluihinkin.

Näitte tämän hetken suosikkihuulipunani keväästä inspiroitumista käsittelevässä meikkipostauksessani. Oikeastaan tämä huulipuna on nimenomaan ollut se minun inspiroijani tähän lookiin – sen kevään lisäksi.

Avon Luxe on Avonin se vähän ylellisempi värikosmetiikkalinja. Luxe -linja on saanut Limited Edition -huulipunan. Tässä Avon Luxe Couture Crème -huulipunassa on hyvin kaunis pakkaus. Entinen nahkaa ja niittejä jumaloinut on muuttunut pitsiä rakastavaksi. Edelleen niitit vetoavat minuun, mutta olen löytänyt pitsikuosin kauneuden joitakin vuosia sitten. Siksi musta pitsikuvio huulipunan hylsyssä vetoaa minuun. Kuten kuvasta huomaa, on huulipuna ehtinyt jo kulua jonkun verran. Iskemättömässä punassa lukee LUXE, minulla enää LUX. Hylsy on laadukas. Ei tietenkään pärjää Chanelin, Diorin, Estée Lauderin tai Guerlainin huulipunien huikeille hylsyille, mutta hintaansa nähden tämä on laadukas pakkaukseltaan. Joskus kalliimmissakin huulipunissa alkaa puna kahnata hylsyn reunaan. Avon Luxe Couture Crème -punassa tätä ei ole ainakaan vielä tapahtunut.

Avon Luxe Couture Crème on todella helposti huulille levittyvä. Väriä tarttuu ja massa tasoittuu huulille. Jos nestemäiset ja mattaiseksi kuivavat huulipunat jo kyllästyttävät ja haluaisit palata ”vanhaan ja rehelliseen” huulipunaan, niin Avon Luxe Couture Crème on juuri sellainen. Voidemainen, pehmeä ja huulia kosteuttava koostumus. Tuntuu huulilla huulivoiteelta, on aavistuksen kuultava, mutta kuitenkin reilusti sävyä antava. Pigmenttiä kyllä riittää.

Jotenkin pitkän mattatrendin jälkeen on ihanaa käyttää tällaista kauniisti heleää huulipunaa. Avon Luxe Couture Crème -huulipunassa on keveästi helmeilevä koostumus, joka antaa huulille kauniin pinnan. Ei liian helmiäismäinen, vaan juuri sopivasti.

Koska kyseessä on kosteuttava ja hieman liukkaan tuntuman jättävä huulipuna, ei kesto ole samaa luokkaa kuin esimerkiksi nestemäisillä mattapunilla. Samaa kestävyyttä ei tällaisilla huulipunilla voida saavuttaa. Tämä ei kuitenkaan haittaa minua, sillä Avon Luxe Couture Crème kuluu huulilta siten pois, että päälle on helppo lisätä, eikä huulille synny kuivaa kerrostumaa. Huulimeikki pysyy siistinä lisäämisestä huolimatta. Koska sävyni Polished Rose on helppo sävy, on sitä vaivatonta lisätä ilman peiliä.

Avon Luxe Couture Crème -huulipunia löytyy neljä kivaa sävyvaihtoehtoa. Tämä minulle lähetetty Polished Rose on nappiosuma! Minun turvasävyni on roosainen sävy. Freesaa ilmettä ja antaa kivasti väriä ilmeeseen, olematta kuitenkaan liian voimakkaasti huomiota herättävä. Vaikka täytyy kyllä sanoa, että värikkäät sekä tummat huulipunat ovat oma juttuni, mutta roosa on se minun turvasävyni.

Hinnaltaan Avon Luxe Couture Crème -huulipunat ovat 15,00 € / 3,6 g. Mutta kurkkasin uusimpaan Avonin kuvastoon. Tällä hetkellä Avon Luxe Couture Crème -huulipunat ovat 8,00 € / 3,6 g. Tarjous näyttäisi olevan voimassa 21.3.2018 asti. Tässä vielä suora linkki tuotteeseen.

Avonin tuotteita voi tilata konsulentilta suoraan tai verkkokaupan kautta. Avonille saa oman asiakasnumeron, jonka jälkeen voi tehdä tilauksia ilman konsulentin välikäsiä. Itsehän olen pyytänyt ja tiimivetäjä loi minulle oman asiakasnumeron. Tässä linkki paikkaan, josta voi hakea omaa asiakasnumeroa, jos haluaa tilata tuotteet suoraan itselleen.

Eikö olekin kaunis ja nätisti helmeilevä sävy?

X