Glitz & Glam

Mon Guerlain Florale – Suosikkituoksuni kesäversio!

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Kaksi vuotta sitten Guerlain lanseerasi Mon Guerlain EdP tuoksun. Olin Suomen lanseeraustilaisuudessa ja rakastuin palavasti ko. tuoksuun. Mon Guerlain on kuin minulle tehty. Se on kuin signatuurituoksu minulle. Vaikka kuvissani näkyvät ruusut, ei tuoksussa ole häivähdystäkään ruusua.

Tämä pari vuotta sitten lanseerattu *Mon Guerlain EdP on yksi parhaimpia tuoksuja. Tämä tuoksu saa paljon kehuja ja huomiota, kun olen sitä käyttänyt. Kuten aina, on alkuperäinen versio saanut uusia versioita. Tässä postauksessa esittelen kukkaismaisemman version tästä tulevasta legendasta. Minulla on vahva fiilis siitä, että Mon Guerlain tulee olemaan legenda. Mon Guerlain oli tavallaan legenda syntyessään. Voit lukea tarkemman kuvauksen alkuperäistuoksusta täältä löytyvästä postauksesta.

Wasting Lifestyle -blogin Emma myi miesystävänsä tekemää hutiostosta. Jos oikein muistan, oli Emma pyytänyt jotain muuta Guerlainin tuoksua mieheltään. Tässä Mon Guerlain Miniatures Set -pakkauksessa on 2x 5 ml Mon Guerlain EdP ja 2x 5 ml Mon Guerlain Florale EdP. Olin kiinnostunut, sillä minulla oli lanseeraustilaisuudesta saatu alkuperäistuoksu jo puolivälissä ja tiesin, että tämä tuoksu tulee olemaan vielä pitkään mieleeni. Emma kyllä mainitsi, että hänellä on se lanseeraustilaisuudesta saatu tuoksu vielä avaamattomana. Tarjouduin ostamaan sen enemmin.

Emma sitten heitti minulle diilin. Jos ostan häneltä minituoksusetin, saisin PR-tuoksun kaupan päälle. No kaupat tuli! Emmalla ei luonne antanut periksi, että myisi saadun tuoksun – edes minulle. Ymmärränhän minä, sillä en itsekään myy saatuja tuotteita. Ne menevät kiertoon ja/tai hyväntekeväisyyteen, jos en itse käytä. Nyt minulla on uusi Mon Guerlain odottamassa, kun tämä edellinen loppuu. Päälle vielä ne minipullot, jotka ostin.

Mutta suosikkituoksuni lisäksi, minulla oli nyt kukkaismaisempaa versiota kahden minipullon verran. En ollut kovin kiinnostunut niistä aluksi, mutta kuvasta näkeekin, että tuokin tuoksu on sitten osoittautunut hyvin mieleiseksi. Ensimmäisestä pullosta enää tippa pohjalla.

*Mon Guerlain Florale EdP on kukkaismaisempi ja raikkaampi versio alkuperäistuoksusta. Kuten alkuperäinen Mon Guerlain, on Floralekin sensuelli ja naisellinen.

Tuoksu avautuu raikkaan kukkaismaisena ja keveästi sitruksisena. Sydämessä tuntuu kukkien raikkaus ja mesimäinen makeus. Pohjalla tuoksuu lämpöä valkoisesta myskistä, pehmeyttä vaniljasta ja ryhtiä santelipuusta. Florale on ihanan pitkään iholla kestävä. Kukkaismaiset tuoksut ovat liian usein helposti haihtuvia. Mon Guerlain Florale kestää mukavan pitkään ja tuoksu ympäröi sopivasti käyttäjäänsä. Siksi Florale on keveällä annostelulla hyvä päivätuoksu ja isommalla annostelulla (useampaan paikkaan laitettuna) riittävä iltatuoksuksi.

Alkutuoksu: laventeli, bergamotti
Sydäntuoksu: jasmiini, Paradisone-molekyyli, neroli, pioni
Pohjatuoksu: santelipuu, vanilja, valkoinen myski, iiris

Vaikka aluksi en ollut kiinnostunut Floralesta, osoittautui se todella ihanaksi kesätuoksuksi alkuperäistuoksun sijaan. Alkuperäinen Mon Guerlain EdP on mielestäni kesällä päiväkäytössä liian raskas, mutta iltaisin olen sitä kesälläkin käyttänyt. Florale on mitä mahtavin kesäversio!

Alkuperäinen Mon Guerlain EdP on edelleen paras, mutta kukkaismaisempi Florale EdP on kesään sopivampi. Jos sinäkin rakastat Mon Guerlainia, kannattaa tuoksutella myös Florale sillä silmällä, että se olisi kevääseen ja kesään sekä tietty päiväkäyttöön osuvampi. Tein kotona gallupin näiden kahden tuoksun väliltä. Lapseni pitivät enemmän alkuperäisestä, mies valitsi Floralen. Sitä en sitten tiedä, vaikuttivatko nuottien vaiheet valintoihin.

Mon Guerlain tuoksuja myydään hyvin laajasti tavarataloissa. Kesällä matkustellessa kannattaa katsastaa tax freesta. Jos matkoja ei osu kohdalle, niin Hajuvesi.fi myy todella edullisesti *Mon Guerlain EdP ja *Mon Guerlain Florale EdP tuoksuja. Taitaa hinnat pärjätä tax freen hinnoille.

Mon Guerlainista löytyy myös versiot *Mon Guerlain EdT sekä uusin *Mon Guerlain Bloom of Rose EdT. Näitä kahta en ole tuoksutellut ollenkaan. Ehkä ne käyn jossain nuuhkaisemassa, mutta en varmaankaan osta, kun minulla on nyt pitkäksi aikaa alkuperäistuoksuja. Yksi iskemätön ja toinen puolillaan oleva 50 ml:n pullot sekä 2x 5 ml pikkupullot. Floraleakin on vielä toisessa 5 ml:n pullossa tippa ja toinen on vielä aloittamaton. Näistä riittää aika pitkäksi aikaa.

Onko Mon Guerlain myös sinun tuoksusi?

Lue myös

X