Joulukalenteri

24. luukku – Juhlava mattameikki (tutoriaali)

24.12.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tervetuloa kurkistamaan Glitz & Glamin joulukalenterin viimeiseen luukkuun.

joulupallot2

Tämä kuukausi on tosiaan availtu ihania kosmetiikkaluukkuja ja arvottu esiteltyjä palkintoja tai lahjakortteja. Osa palkinnoista ovat jo onnettaren suosikeilla, osa vielä arpomatta ja lopuissa on vielä osallistumisaikaa jäljellä. Tälle jouluviikolle jätin luksusmaisimmat jutut, vaikka niitä oli kyllä ripoteltuna kautta linjan joulukuussa. Oli vaikeaa päättää näistä kolmesta viimeisimmästä, että mikä olisi jouluaaton luukku? Päädyin nyt sitten tähän, jonka tänään esittelen…

Minä jään tämän jouluaaton postauksen myötä pienelle joululomalle, joka alkaa tietenkin (kuinkas muutenkaan) flunssalla. Koko perhe kivasti tässä sitten sairastui jouluaatoksi. Puolet porukasta on jo toipumaan päin, puolet kuumeessa. Että näin meillä jälleen! No ei se mitään. Sitkeästi taistelin aatonaaton ja kirjoitin vielä teille viimeisen postauksen ennen pientä lomaani. Palaan takaisin viimeistään 30.12., mutta saatan tehdä paluun jo 29.12. Katsotaan nyt.

Mutta nyt se minun elämäni ”dramaattisista” käänteistä ja joululoman ilmoituksesta.

urbandecaynakedultimatebasics1

Jouluaatolle olen luonut meikkilookin, joka onkin poikkeuksellisesti mattainen. Valoa hehkuva, mutta ei kimalteinen, kuten joulumeikiksi voisi kuvitella. Alkukuusta minulla on nähty säihkeitä, hohteita ja punaisia huulia. Nyt jouluaatolle päätin luoda toisenlaista tyyliä.

urbandecaynakedultimatebasics3

Yhdistin mattaiseen meikkiin valoa, sekä lämpimien sävyjen vastapainoksi viileää. Huulissani oleva sävy on melko kylmä, joten tässä silmämeikissä on ajateltu, että sen kanssa sopii mehevän punaisetkin pusuhuulet, mutta yhtä lailla nudempikin sävy.

urbandecaynakedultimatebasics5

Saanen esitellä – Urban Decay Naked Ultimate Basics -luomiväripaletti.

urbandecaynakedultimatebasics4

Tämä ultimaattisen upea luomiväripaletti saapui myyntiin vasta hiljattain. Minulla oli ennestään se ensimmäinen Naked Basics -paletti ja olen pitänyt sitä yhtenä parhaimmista ja käytännöllisimmistä mattapaleteista.

urbandecaynakedultimatebasics7

Kun vanhassa Naked Basics 1:ssä on 6 luomivärisävyä, niin tässä Naked Ultimate Basics -paletissa on tuplat, eli 12. Halusin tämän luomiväripaletin teidänkin iloksi ja viimeistelemään Glitz & Glamin joulukalenterin. Vaikka teistä löytyy lukuisia värejä ja hohteita rakastavia, niin niitäkin käyttäessä monesti tarvitsee perussävyjä.

Paneudun tutoriaalissa vain luomivärien käyttöön, sijoitteluun ja häivyttelyyn.

urbandecaynakedultimatebasics9

Pohjusta silmäluomesi silmämeikinpohjustajalla, niin varmistat luomivärien paremman tarttuvuuden ja pysyvyyden.

Levitä pehmeällä siveltimellä paletin nudea sävyä (Nudie) luomivaon yläpuolelle. Näin myöhemmin käytettävien tummien sävyjen häivyttely helpottuu.

urbandecaynakedultimatebasics10

Seuraavaksi varjostetaan luomivakoa ja hieman sen yläpuolta häivytyssiveltimen tai tällaisella hyvin pitkäharjaksisella siveltimellä. Sivellin vain painetaan kunnolla luomivakoon ja liikutellaan sen muotoa pitkin.

Käytössäni paletin viileä, keskiruskea sävy Tempted.

urbandecaynakedultimatebasics11

Levitä litteällä luomivärisiveltimellä keskitummaa sävyä liikkuvan luomen sisä- ja ulkonurkkaan, sekä luomivaolle ja sen yläpuolelle. Jätä liikkuvan luomen keskiosa vielä tyhjäksi.

Käytössäni kanervaisen rusehtava Instinct.

urbandecaynakedultimatebasics12

Jos haluat meikata alaluomenkin, levitä samaa sävyä kynäsiveltimen avulla alaluomelle.

urbandecaynakedultimatebasics13

Syvennä katsettasi ja laita silmät säihkymään varjostamalla ulkonurkkaa ylä- ja alaluomelta, sekä luomivaosta.

Käytössäni syvä munakoisomainen sävy Lethal.

urbandecaynakedultimatebasics14

Seuraavaksi siistitään ja häivytellään. Käytä puhdasta häivytyssivellintä, kun liikutat sivellintä korkeimman rajan reunalla. Voit tehdä pientä pyörivää liikettä tai liikuttaa sivellintä vain edestakaisin reunan muotoa myötäillen.

urbandecaynakedultimatebasics15

Siirry tummempien varjojen häivyttelyyn. Liikuta ulkonurkan sävyä varovasti liikkuvan luomen keskiosaa kohti. Pehmennä luomivaon syvimmän varjon jälkeä.

urbandecaynakedultimatebasics16

Korosta ja kirkasta katsettasi paletin highlight-sävyllä, joka on paletin ainut selkeästi hohtava sävy. Lisää sävyä Blow silmän sisänurkkaan kirkastamaan katsetta ja kulmaluulle korostamaan ja liftaamaan ilmettä. Lisää vaalea sävy aivan kulmakarvan kaaren korkeimmalle alueelle.

urbandecaynakedultimatebasics17

Tuo valoa myös liikkuvalle luomelle sävyn Blow avulla. Taputtele varovasti vaalea sävy litteän siveltimen avulla liikkuvan luomen keskiosaan. Jos reunat jäävät liian selkeiksi, voit hieman liu’uttaa vaaleaa tumman alueen päälle, joten sävyt blendaantuvat keskenään.

urbandecaynakedultimatebasics18

Tee pehmeä uturajaus yläluomelle ja alaluomen ulkonurkkaan iiriksen reunaan asti paletin mustalla, eli sävyllä Blackjack. Käytä tähän pientä ja tiivistä sivellintä saadaksesi tarkan jäljen ja mahdollisimman intensiivisen rajauksen.

urbandecaynakedultimatebasics19

Lisää maskara ja halutessasi tekoripset. Itse liimasin vain ulkonurkkiin tehostusta. Jos haluat intensiivisen ja todella kirkkaat silmät, tee alaluomen sisärajaus mustalla.

urbandecaynakedultimatebasics8

Silmämeikki on valmis!

urbandecaynakedultimatebasics

Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletti on niin minua. Pehmeitä, luonnollisia sävyjä, joilla voi tehdä meikit arkeen ja juhlaan, sekä lisäksi voi ottaa jonkun väripilkun jostain toisesta väripaletista tai -napista. Niin yleishyödyllinen kuin olla ja voi. Pidän siitä, että paletti sisältää paljon tummanvaaleita ja keskitummia sävyjä. Ne sopivat minun tapaani rakentaa meikki. Pigmenttisyyttä sävyissä riittää, sekä värien laajuutta lämpöisissä ja kylmissä sävyissä. Koostumus on hyvin häivyttyvä, mutta suoraan primerin päälle käytettäessä tummat sävyt junttaavat aina tiukasti, joten se nude-luomivärisävy pohjalla on hyvä apu. Naked Ultimate Basics -paletilla voi luoda vaaleita nude-meikkejä, sekä dramaattisen tummia meikkejä.

Urban Decayta myydään vain tietyissä Sokoksen tavarataloissa ja eikös se nyt tullut myös Stockmannillekin? Vai muistanko nyt kuumehouruissa omiani? Jotkut Urban Decayn tuotteet ovat Sokoksen verkkokaupassa, mutta valitettavasti tätä palettia ei ainakaan vielä ole. Hinnaltaan Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletti on 54,90 €.

urbandecaynakedultimatebasics6

Oli varmasti sanomattakin selvää, että jouluaaton luukun arvonnassa on tämä Urban Decayn Naked Ultimate Basics. Kuinkahan moni teistä on jo hankkinut tämän? Aika moni varmaan. Jos sinulla ei ko. palettia ole ja tarvitsisit juuri tällaisen yleispätevän ja laadukkaan paletin, niin toimi seuraavasti:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja vastaa, että mitä pidit Glitz & Glamin joulukalenterista 2016? Täyttikö se odotukset vai olisiko kehitysehdotuksia? Pakko myöntää, että tänä vuonna en tämän parempaan enää pystynyt näillä resursseilla jotka minulla oli käytössäni. Oli niin hektinen syksy ja se munuaisaltaan tulehduskin heitti pakan sekaisin. Parhaani kuitenkin yritin, sillä parhaille vain parasta. 😉
  • Laita sähköpostiosoitekenttään sellainen osoite josta sinut saa kiinni arpaonnen suosiessa.
  • Osallistumisaika päättyy keskiviikkona 28.12. klo 20.00. Otan arvontojen voittajiin yhteyttä henkilökohtaisesti.

Muistakaa käydä osallistumassa muihinkin tämän viimeisen viikon arvontoihin, sillä osallistumisaika päättyy vasta 28.12. klo 20.00.

urbandecaynakedultimatebasics2

Glitz & Glamin Minna kiittää teitä ihania mukana olemisesta. Toivottavasti piditte jutuista, joita järjestin ja ajatuksella mietin. Toivotan täältä yskän ja nuhan keskeltä oikein rauhaisaa joulua ja heitän teille virtuaalisen lentosuukon! Minä palaan sorvin ääreen sitten 29.12. tai viimeistään 30.12. Nyt lomalle lomps!

Luomiväripaletti maahantuojalta.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Ole hyvä! 🙂 On ollut minun lempparina nyt vähän aikaa. 😉

Kommentit

Mun mielestä sun blogin joulukalenteri on ollu tosi monipuolinen, ja en voi kun ihailla, että olet tällaisen kokonaisuuden saanut toteutettua. Ja luukku 24 oli todellakin loppuhuipennus! 🙂

Joulukalenteri oli niin monipuolinen kuin olla voi ja sen toteuttamiseen on tarvittu monta ajatusta ! Minulla ei ole Urban Decayn luomivärejä mutta silmämeikin pohjustustuote heiltä on. Kivat luomivärit tässä suuressa paletissa on ja hyvinkin käyttökelpoisia kaikki !

Pidin kovasti, kalenterissa on ollut kaikille jotakin! Kovasti olet nähnyt vaivaa tuote-esittelyiden kanssa. Kaikkiin luukkuihin en ole osallistunut, jos arvottava tuote on tuntunut itselle ei niin tarpeelliselta. Tämä viimeinen luukku on ehkä paras…..;) Tämä paletti on niin upea! Hyvää ja rauhallista joulunaikaa sinulle ja koko perheellesi! 🙂

Ihastelin tätä silmämeikkiä (ja toki koko muutakin meikkiä) jo meteoriittihelmi-luukussa. Nyt sitten selvisi millä se on tehty. Näyttää todella monikäyttöiseltä paletilta. Minulla on UD Naked 1 ja 2. Ykkönen alkaa kohta puoleen olemaan loppuun käytetty, ainakin suosituimpien sävyjen osalta.

Tämä oli kyllä mahtava loppuhuipennus tälle täydelliselle joulukalenterille. On ollut visuaalisesti ja informatiivisesti huippuluokkaa – eipä tästä voi enää parantaa 🙂

Rentouttavaa ja hyvin ansaittua joululomaa Minnalle!

Siis tämä viimeinen luukku,MITÄ <3 <3 <3 koko joulukalenteri on ollut todella huolellisesti toteutettu ja paljon erilaista, kaikille jotakin! Plussaa pitkistä postauksista joka luukun oheen!

Ihan mahtava joulukalenteri! Monipuolinen ja monta erittäin kiinnostavaa tuotetta! Ihan mahtavaa että jaksat kaiken tohinan keskellä suunnitella ja toteuttaa näin vaativan jutun.
Täällä meidän perheessä myös flunssa jyllää mutta onneksi ainakin vielä lievempänä ja toivottavasti pysyykin sellaisena.
Oikein rauhallista ja ihanaa joulua ja onnellista uutta vuotta!

Luksusviikko oli ihana loppuhuipennus kalenterille! Nautin postauksien lukemisesta kovasti. Samoin arvonnat viikon välein oli hyvä juttu, jos ei jonain päivänä ehtinyt blogin pariin niin ei mennyt silti sivu suun ihanuudet!

Hyvä tutoriaali!

Ja koko kalenteri oli mielestäni hyvin toteutettu – olit selvästi panostanut jokaiseen luukkuun!

Hyvää joulua!

Sulla on aina paras mahdollinen kalenteri ❤️ Mulla on jo tuo paletti, mutta tiedän kenelle sen antaisin lahjaksi jos sattuisin voittamaan ?

Tykkäsin ja todella! Minusta olit nähnyt todella paljon vaivaa ja kalenteri oli laadukas sekä ilo lukea. Hyvää joulua sinulle sekä paranemisenergiaa!

Tykkäsin ja paljon 🙂 Monipuolisia palkintoja, pitkät arvonta-ajat ja ihanat esittelyt tuotteista. Hyvää joulua ja kiitos kun jaksoit tehdä kalenterin <3

Kiitos ihanasta kalenterista! Huomaa kyllä, että olet panostanut ja nähnyt vaivaa! 🙂
Hyvää joulua!

Joulukalenteri ei olisi voinut enää parempi olla, suotta pahoittelet.
Hyvää joulua sinulle ja perheellesi. Toivottavasti tauti talttuu pian.

Kaikista tuotteista oli tosi hyvät esittelyt ja palkinnot aivan briljantteja

Kiitos Minna kuluneesta vuodesta, Glitz & Glam on edelleen suosikkini kosmetiikkablogeista <3 Ja tämä joulukalenteri on ollut aivan huikea – monipuolinen ja ihana, oikein lukijoiden hemmottelukuukausi.

Tämä paletti on ollut mulla ostoslistalla, mutta en ole vielä raaskinut hankkia. Voi kun arpaonni osuisi kohdalle!

Oikein rauhallista ja hyvää joulua teiden koko perheelle ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle! <3

Yksi joulun parhaimmista kalentereista ?? hyvää joulua!!

Ah tuota silmämeikkiä. <3 Se on vaan niin kaunis, taisin jo aiemmassakin luukussa sitä ihastella. 🙂 Ja todella kauniin näköiset nuo paletin sävyt. Mulla aina sellanen ajatus, että matat sävyt olisi jotenkin latteita mutta nuo ainakin näyttävät hyvin eläväisiltä ja hehkuvilta ilman hohdettakin.

Tämä koko kalenteri on ollut niin joulukuun ilostus ja piristys! Meilläkin ollut kovin flunssainen tämä kuukausi ja yöunet jääneet vähille mutta monena nuokkuvana aamuna olen odottanut milloin kello lyö seitsemän, että voi tarkistaa päivän luukun. Olet niin panostanut kaikkeen ja se näkee kuvista lähtien. Ja kivaa on ollut tuotteiden kunnolliset esittelyt. Niiden perusteella on hyvin päässyt kärryille tuotteista ja sopisivatko ne mahdollisesti itselle. Ja tuotteethan ovat olleet hienon monipuolisia.

Paljon tsemppiä sinne sairastelun keskelle ja ihanaa joulua koko teidän perheelle siitäkin huolimatta. 🙂

Täällä ilmoittautuu toinen kuumeinen. Ihan mahtavan joulukalenterin olet luonut! Ei ole tosiaankaan ollut mitään valittamista. Kiitos ja pikaista paranemista!

Tämä joulukalenteri oli ihan huippu! Paljon sai hyviä vinkkejä ja on kiva samalla saada mahdollisuus voittaa esiteltyjä tuotteita itsellekin 🙂 Hyvää joulua!

Huippu oli joulukalenteri! Paranemisia ja hyvää joulua!

Hyvää Joulua Sinulle ja kalenteri oli oppia antava , paljon uusia kiinnostavia tuotteita, kiitos?.
Tuo paletti oli jo melkein ostoskorissani kerran, mutta jäi kaupan hyllylle vielä. Peukkuja itselle arvontaan?

Oh wow minkä olit säästänyt aatolle 🙂

Koko kalenteri ollut mahtava, en tiedä yhtäkkiä miten vois parantaa.

Oli ihan mieletön joulukalenteri, ylitti kaikki odotukset! Nyt tsemppiä tautien paranteluun, täällä ollaan myös oltu flunssan kourissa, mutta onneksi jo paranemaan päin. 🙂
Hyvää joulua ja lomaa! Nauti! 🙂

Kyllä pidin kalenterista. Tosi monipuolisesti monenlaista tuotearvontaa. Meillä on kaikki lapset olleet nyt vuorotellen influenssassa. Onneksi nyt aattoona jo kaikki jaksoivat tulla aamupalapöytään. Rauhallista joulun aikaa teidän koko perheelle! ♡

Tämä omi mukava kalenteri koska voiton mahdollisuus moninkertaistui! Saadaan useampi hymy jouluksi voitojen myötä. Hyvää joulua ja terveempää ensivuotta 😉

Kiitos tuhannesti ihanasta kalenterista! Huikeaa vaivannäköä kiireittesi keskellä,huomaa että teet tätä sydämmelläsi ja arvostat lukijoitasi.
En vielä omistakkaan UD:ltä kuin peiteaineen.

Hyvät joulut Sinulle ja perheellesi sekä pikaisia parantumisia?❤

Oih, tämä paletti! Mä niin haluaisin tämän, mutta en ole raaskinut siihen rahojani laittaa! Sun kalenteri on ollut tosi kiva, hauska päästä jännittämään että osuuko onni omalle kohdalle. Hyvää joulua!

Kyllä olet panostanut tarpeeksi ja ylikin tähän kalenteriin taas ja sen on huomannut tässä seuratessa. Kiitos siitä ja pikaista paranemista sinne kaikille. Hyvää joulua ja parempaa vointia ensi vuodelle!

Super-upean kalenterin mahtavilla ”palkinnoilla” olet tehnyt ja nähnyt enemmän vaivaa kuin kukaan muu bloggari. Siitä suuri kiitos sinulle! On ollut ihanaa aamuisin kahvia siemaillessa lueskella kalenteriasi.

Oikein hyvää joulua teidän koko perheelle sairastelusta huolimatta!

Oi, pakko saada! Erittäin hyvä kalenteri ollut, ei lukija voi ymmärtää miten aina kerrot, että parempaan et ehtinyt. Miten olisit voinut, kun tää oli niin upea kokonaisuus? Oikein rentouttavaa joulunaikaa ja parempaa uutta vuotta <3

Kiitos ihanasta joulukalenterista ja hyvää joulua Minna!
On sanomattakin selvää ettei kehitysehdotuksia tule mieleen, joulukalenteri oli yhtä laadukas kuin tämä koko blogi. Kiitos!

Upea meikki, tän voittaminen olis mahtavaa!

Oon ollut tosi tyytyväinen joulukalenteriin, monipuolinen ja laadukas 🙂 oikein hyvin onnistunut 🙂

Hyvää joulua koko perheelle, lenssusta huolimatta 🙂

Joulukalenteri oli jälleen mahtava, iso kiitos siitä! Kaikki tuotteet olivat kiinnostavia ja monipuolisuutta löytyi. 🙂 Hyvää ja rauhallista joulua!

Hyvä kalenteri ja loistavat palkinnot!

Sun kalenteri on seuraamistani blogikalentereista paras. Tykkään siitä, että palkinnot on esitelty kunnolla ? Herättää mielenkiinnon ja aika moni tuote on pujahtanut haavelistalleni.
Oikein mukavaa ja rauhallista joulua! Meilläkin vietetään joulua flunssan merkeissä – koko perhe kuumeessa ja räkätaudissa. Tässä on kyllä se hyvä puoli, että kun voimat ei riitä ihan kaikkeen niin parhaat asiat korostuu. Sohva, johon mahtuu neljä lojumaan, konvehdit ja tosi pehmeät nenäliinat ?

Ihan monipuolisen kalenterin olit tehnyt! Joulukalenterista näkyi myös oma kädenjälkesi 🙂
Aika mahtava huipentuma, tuota palettia olen ehtinyt jo paljon ihailemaan!

Ensimmäistä kertaa seurasin kalenteriasi.Hienoa työtä!

Tykkäsin kovasti joulukalenterista?ja pitkät esittelyt tuotteista, mahtavaa!
Hyvää joulua!

Ihan loistava kokonaisuus! Pisteet siitä, että jokaisesta arvottavasta tuotteesta oli kunnolla kerrottavaa. 🙂 Kiitos blogistasi ja ihanaa joulua!

Hyvää lomaa ja joulua ?. Kalenteri on ollut ihana ja tosi monipuolinen ja laadukas! Hienosti olet keksinyt kaikkea ja jaksanut tehdä hienon kalenterin lukijoille.mukava kun on ollut joka päivä arvonta et useampi voittaa.

Joka päivä olen osallistunut, mielestäni erittäin onnistunut kalenteri. Tuotteet ja esittelyt laadukkaat.
Kiitos kivasta joulukalenterista, pikaista paranemista!

Tykkäsin todella 2016-kalenterista! Itselläni on tapana osallistua vain sellaisten tuotteiden arvontoihin, jotka todella haluan tai joita tarvitsen, eikä glitz&glamin arvonnoista tainnut jäädä väliin kuin 2? Eli huipputuotteet olet saanut mukaan. Ja se mistä erityisesti pidän, on että esittelet tuotteet todella kattavasti ja on ollut tutoriaaleja mukana jne. Pointsit siitä!

Ja kylläpä sai aatto arvoisensa luukun! En omista ainuttakaan Nakua mutta suunnitelmia hankinnoista kyllä on.. 😉

Joulukalenteri oli oikein onnistunut enkä muuttaisi siinä mitään!

Joulukalenteri on ollut huikean ihana! Tykkään muutenkin blogistasi kovasti. Kiitos tästä ja ihanaa joulua <3!

Aivan huippukalenteri 🙂

Sä kyllä onnistuit jälleen ylittämään odotukset joulukalenterin suhteen 😀 Oot aivan mahtava! Ihanaa ja rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi <3

On ollut todella upea joulukalenteri! Mahtavia tuotteita olit jälleen koonnut kalenteriin. Hyvää joulua!

Mielestäni tämä oli aivan loistava joulukalenteri ja kuvittele kuinka monta ihmistä ruudun toisella puolella olet tehnyt onnelliseksi ❤ Itse en parannusehdotuksia keksi vaan aivan hyvin voisit tällä sapluunalla mennä myös ensi vuonna 🙂

Rauhallista Joulun aikaa sinne ❤️

Kiitos ihanasta ja monipuolisesta joulukalenterista.

Tuotteet joulukalenterissa ovat todella laadukkaita ja nostan hattua sinulle, Minna, että olet nähnyt valtavasti vaivaa tämän toteuttamiseen! Varmasti on ollut erittäin hektistä ja rankkaa.
Itse en oikein innostu arvonnoista, kun se on vain se yksi ainoa onnekas, joka voittaa. Tässä tietysti on se hyvä, että peräti joka päivä joku ilahtuu… mutta en silti…
Minä tykkään valtavasti tuote-esittelyistä ja ne jo itsessään antavat tosi paljon.
Rauhallista ja voimaannuttavaa Joulua sinulle ja perheellesi!

Hyvää joulua ja toivottavasti paranette pian, että pystyy kunnolla nauttimaan ❤️
Kalenteri oli tosi hyvä, monipuolisia palkintoja ja tosi mukava seurata mitä minäkin päivänä luukusta avautui ?

Ei pidä vähätellä itseään, tämö kalenteri oli huippu! Ensi vuoden kalenteria odotellessa! 🙂

Joulukalenteri on ollut kyllä mahtava, vasta tänä vuonna rupesin lukemaan blogiasi joten en osaa verrata aikaisempiin vuosiin, mutta todella kattava joulukalenteri on ollut. Hyvää joulua! 🙂

Kalenteri oli mukavan monipuolinen. Kaikki tuotteet eivät omaa kiinnostusta herättäneet, mutta luultavasti kaikille löytyi jotain kivaa osallistuttava.

Joulukalenteri oli huippu! 🙂 Pikaista parenemista teille, meilläkin samoin koko sakki flunssassa. Ihanaa ja tunnelmallista joulua! 🙂

Olet nähnyt ihan valtavasti vaivaa ja joulukalenterihan on ollut ihan huippu!! Mahtavia palkintoja ja perusteellisia tuotteiden esittelyjä. Kiitos tästä vuodesta!
Paranemista perheelle ja levollista joulun aikaa Sinulle ?

Ihan loistava oli tämän vuoden kalenterin, melkeinpä kaikki tuotteet oli sellaisia jotka olisin halunnut 😀 ja kun olet jaksanut tähänkin vielä tehdä tutorialin!!

Kyllä tämä oli todella hyvä joulukalenteri, kiitos siitä! Parempaan ei olisi tarvinnut pystyäkään, joten joutavat jorinat ja selittelyt pois, hyvin sä vedit ?

Sun joulukalenteri oli ihan huippu tänä vuonna. Muutenkin sun postaukset on aina niin täyttä asiaa ja sulta saa tosi hyvin inspistä omaan meikkailuun. Kiitti siitä! Oikeen hyvää ja rauhallista Joulua❤️

Tämä paletti omalla hankintalistalla jo onkin. Ihan mahtava kalenteri on kyllä ollut, lähes jokaiseen luukkuun olen osallistunut.

Tänä vuonna tutustunut blogiin ja täytyy todeta, että tykkään tosi paljon. Joulukalenteri oli vain piste iin päälle. 🙂

Ihana ja monipuolinen kalenteri jossa oli kaikille jotain! Kiitos! 🙂 hyvää joulua?

Mahtava kalenteri oli, ihania palkintoja! 🙂

Ylitti odotukset! 🙂 Hyvää joulua!

Joulukalenteri on ollut aivan huikean hieno! Meikkifriikkinä tietenkin olisin toivonut hieman enemmän meikkijuttuja, mutta tällaisenaankin oli ilo seurata kalenteria! Oikein hyvää ja rauhallista joulua kaimalle <3

Joulukalenteri on ollut aivan mahtava ja paljon sellaisia tuotteita joista en ole kuullutkaan. Oikein rauhallista ja mukavaa joulua Minna sekä pikaista paranemista 🙂

Mielestäni tämä kalenteri oli luxusta. ? Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi.??

Yhtenäkään vuonna en olisi muuttanut sun joulukalenterista mitään, kuten en tänäkään vuonna. Se työn määrä jota tämmöiset vaativat on mittaamaton, me lukijat emme voi olla kuin tyytyväisiä ja kiitollisia kun jaksat näitä tehdä!

Hyvää joulua!

Sari

Ihana kalenteri ❤ Selasin joka aamu bloggerin listasta sinun päivityksesi jotta pääsin osallistumaan ja ihastelemaan.

Oli tosi kiva kalenteri. Joulua!

Kalenteri on ollut yllätyksiä täynnä 🙂 Hienosti onnistuit!

Tämä on Minna täydellinen näin. Olet ilahduttanut monia tällä kalenterilla niin sisällöllisesti kuin arvonnan myötäkin. Rentouttavaa ja lämmintä joulua sinulle, toivottavasti maltat rentoutua hyvällä omalla tunnolla 😉

Mukana 🙂

Upea joulukalenteri oli, ihan sun taattua laatua. Oli kiva käydä täällä.

Hyvää joulua!
Muista myös ettei aina ole pakko paahtaa – kyllä sun lukijat malttaa odotella!

Kalenteri oli loistava. Toit monipuolisesti esille erilaisia tuotteita ja kokemuksia.

Upea silmämeikki! Minusta joulukalenteri oli todella kiva. Ihanaa ja rauhallista joulua.

Loistokalenteri ja ihana huipennus tämä palkinto!

Vautsi mikä silmämeikki! Joulukalenteri oli kyllä mahtava, vain muutamaan luukkuun en osallistunut sillä en kovin suuri tuoksuihminen ole. Olit saanut upean kokonaisuuden kasaan ottaen huomioon olosuhteet, rankan opiskelun ja sairastelun! Rauhaisaa joululomaa sinulle ja toivottavasti 2017 alkaa terveemmissä merkeissä!

oli kiva kalenteri, kiitos! ja hyvää joulua!

Joulukalenteri on ollut todella upea! Ihmettelen taas mihin kaikkeen olet pystynyt syksyn aikana, huh. Olet oikea supernainen.
Oikein ihanaa joulua sinulle ja perheellesi, Minna! ?

Tämä paletti!! Kateltiin ja seatchsiltiin kaverin kanssa tätä ja voi kun luomivärit olivat kermaisia ?

Mielestäni tämän vuoden joulukalenteri on ollut aivan mahtava. Kaikille erilaisesta kosmetiikasta kiinnostuneille on löytynyt jotakin. Kynsilakkoja, vartalonhoitoa, meikkejä, muotoilurauta you name it. Oon todella ylpeä ja arvostan kovasti panostustasi! Äläkä vähättele saavutustasi ☺ Arvontojen ja etenkin näin upean joulukalenterin järjestäminen omille lukijoille on vapaaehtoista emmekä vaadi sinulta näitä. Olet lomasi ansainnut!

Rentouttavaa joulua (pikaista paranemista!) ja nauttikaa läheisten seurasta sekä notkuvan pöydän herkuista ?

Hahah voi apua mikä typo! Tarkoitin että kateltiin ja swatchailtiin 😀

Ihana joulukalenteri on ollut, kiitos Minna ❤ Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Joulukalenteri ylitti odotukset! 🙂 Upeat palkinnot ja tähän oli panostettu tosi paljon. Kiitos ja rauhaisaa Joulua! <3

Oikein hyvä!

Ihan mahtava joulukalenteri, kiitos!
Oikein Hyvää Joulua ja rentouttavaa lomaa 🙂

Ihanaa joulua Sinulle! <3
Joulukalenteri on ollut aivan huikea eikänyt harmita etten saanut hankittua mitään "oikeaa" kalenteria!
Kiitos viimeisen luukun tutosta, tämä tulee todella käyttöön! Rentouttavaa lomaa! 🙂

Tämä on ollut ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaista joulukalentereista mihin olen törmännyt! Joten kyllä onnistuit 🙂

Aivan mahtava joulukalenteri ja sellainen, että itse olen pitänyt lähes kaikista tuotteista ja ovat innostaneet osallistumaan.

Parasta mahdollista joulua!

Tämä on ollut aivan huippukalenteri! Upeat luukut ja esittelyt joka päivä <3
Tässä ei kyllä olisi ollut mitään parannettavaa, olet tehnyt valtavan työn tämän kanssa. Kiitos <3

Hyvää joulua!

Huippujoulukalenteri kiitos siitä!

No ihan mieletönhän tämä kalenteri on ollut! Tosi paljon kiitoksia sun ahkeruudesta kaikkien haasteiden keskellä! Hyvää joulua sinne teille koko perheelle! 🙂

Paras bloggaaja joulukalenteri, jokaisen arvonnan kanssa on oikeasti postaus! Monella on ollut vain kuva arvottavasta tuotteesta ja osallistumisohjeet. Tosi kiva että olet jaksanut nähdä näin paljon vaivaa!

Upea joulukalenteri ja muutenkin blogiasi on kivaa, laadukasta luettavaa. 🙂 Hyvää joulua ja blogilomaa!

No todella oli hieno joulukalenteri. Olet nähnyt suuren vaivan. Kiitos tästä ilosta meille! 🙂 Sairasteluistanne huolimatta ihaninta joulun aikaa ja lomailua teille! Nyt nautitaan! <3

Todella hyvä joulukalenteri, parempaa ei oikein olisi voinut toivoa. Hyvää joulua!

Tämän vuoden joulukalenteri on ollut ihan täysi kymppi! Palkinnot ovat olleet huippuja, ja samalla on saanut lukea kivoja tuotearvosteluja. Huomaa että olet tosiaankin nähnyt vaivaa lukijoiden takia, kiitos siitä! Mukavaa ja rauhallista joulua, ja nauti ansaitusta blogilomasta! 🙂

Oon tykänny tosi paljon. Huippu palkinnot!
Hyvää joulua sinullekin

Ei, minulla ei ole tuotakaan ihanuutta.
Joulukalenterisi oli täydellinen ja kiitos riittävästä vastausajasta, kaikilla ei ole aina mahdollista lukea nettiä joka päivä.
Joulutoivotukseni taitaa tavoittaa sinut myöhässä, mutta toivotan sinulle ja perheellesi ihanaa tulevaa vuotta 2017, sillä toivon sydämestäni, että vastoinkäymiset ovat mennyttä tulevana vuonna. Kiitos lukijana tästä vuodesta?

Tykkäsin joulukalenterista todella paljon! Palkinnot olivat kivoja kaikissa luukuissa.

Upea silmämeikki!! Joulukalenterisi oli aivan huikea! Jokaisena päivänä hypin intona kumpa jokin osuisi haaviin ja voitto napsahtaisi, kaikki palkinnot olivat mielestäni enemmän kun mieleeni!!! 🙂 huikeeta! Oikein ihanaa joulua perheellesi! 🙂

Joulukalenterisi on ollut aivan huippu 🙂 kiitokset! Hyvää joulua ?

Upea joulukalenteri! Nostan hattua, kun ehdit saada kaiken tämän tehtyä opiskelun ja perheen ohessa. Oikein rentouttavaa joulua sairastelusta huolimatta! ?

Joulukalenteri oli ihan mahtava, olit tehnyt ihan mielettömän ison työn sen eteen!! Kiitos <3 <3
Rentouttavaa joulun aikaa sinulle, olet kyllä pienen loman ja rentoutumisen ansainnut

Joulukalenteri oli oikein monipuolinen ja mukava. Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Minusta tämä joulukalenteri oli aivan mahtava!

Olet taas luonut todella upean joulukalenterin, pidin todella paljon! Hyvää joulua 🙂

Joulukalenteri oli ihan mielettömän hieno, isot kiitokset vaivannäöstä! Upeita palkintoja ja mielenkiintoisia postauksia 🙂

Hyvää joulua! <3

Pidin valitsemiesi tuotteiden monipuolisuudesta. Mielestäni myös esittelytekstit ja kuvat olivat joka päivä mielenkiintoisia ja onnistuneita. Jostain syystä pidän ehkä enemmän päivittäisistä arvonnoista, mutta näin toisaalta useammalla ihmisellä oli mahdollisuus osallistua. Kaiken kaikkiaan todella onnistunut joulukalenteri.

Kiitos ihanasta blogista, joka riemastuttaa pitkin vuotta ja hyvää joulua!

Tosi kiva ja monipuolinen kalenteri. Itsekin kipeänä joulun. Paranemisia ja rauhallista joulua.

Kalenteri oli aivan mahtava turhaan vähättelet varmasti moni tykkäsi
Rauhallista joulua koko perheelle

Tämä kalenteri oli enemmän kuin hyvä. Loistava! Olet jaksanut hoitaa blogin todella upeasti kaiken tapahtuneen jälkeen.
Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi! ❤️ Olet lomasi ansainnut 🙂

Ylitti kaikki odotukset!! Mahtavia ja mieleisiä arvontoja! Kiitos sinulle ja ihanaa joulua! ❤️

Tämä oli paras joulukalenteri, muita kalentereita ei tarvinnutkaan, iso kiitos!

Oli oikein erinomainen joulukalenteri! Arvonnat ja postausten sisältö olivat loistavia. Tietysti oli kiva, että jokaisessa luukussa oli arvonta, johon kaikki voivat osallistua. En laittaisi ollenkaan pahakseni, vaikka ensi vuonna olisi sama konsepti! :3

Ihana ja monipuolinen joulukalenteri, ei tule kyllä mieleen mitään parannusehdotuksia! Hyvää joulua ?

Kaikki aivan ihania palkintoja, myös tämä viimeinen.

Ylitti odotukset, paras blogijoulukalenteri johon olen tänä vuonna törmännyt! Jokainen postaus oli kattava ja kiinnostava ja upeita tuotteita 🙂

Joulukalenterisi oli tänä vuonna ihana! Olit jaksanut kattavasti kirjoittaa jokaisesta tuotteesta. Ehdoton suosikkini blogissasi on ollut 5 parasta-jutut, niistä olen itsellenikin löytänyt uusia kokeiltava tuotteita 🙂

Kalenteri oli huikea kuten aina eikä huomannut mitään ”huonontumista”. Olet todella aikaansaava vastoinkäymisistä huolimatta. Ja viimeinen luukku on upea!

Valitettavasti tällaista yleispalettia minulta ei vielä löydy. Urban on opiskelija budjettiin aivan liian kallis mutta löytyisköhän joku vastaava paletti halvemmalla merkiltä?

Joulukalenterisi yllätti kaikki odotukseni. Luukut olivat erilaisia ja pidin siitä, että jokaisessa luukussa myös kerrottiin tuotteista tai mitä lahjakortilla voisi ostaa. Kiitos joulukalenterista. 🙂

Joulukalenteri on ollut monipuolisesti tehty ja toteutettu. Joka päivä olen mielenkiinnolla seurannut. Huipputuotteen olet jättänyt aattoon.

Hyvää Joulua sinulle.

Joulukalenteri on ollut tosi kiva ja joka päivä olen osallistunut 🙂 ! Hyvää ja rauhallista joulua ?

Kalenterisi on ollut mielestäni ennen kaikkea ylellinen!

Aivan mahtava kalenteri, kiitos!

Olen tykännyt kalenterista tosi paljon, paljon mielenkiintoisia ja monipuolisia palkintoja ollut tarjolla 🙂 Hyvää Joulua!

Kiitos joulukalenterin järjestämisestä! Joka aamu oon ensimmäisenä kurkistanut tähän joulukalenteriin ja sisältö on ollut mieluisa :). Kiitos muutenkin loisto blogista :).

On ollut hyvä kalenteri ja ihania tuotteita! Oikein hyvää Joulua ja kiitos hyvästä blogissa!

Oi!! Tämä oli kyllä mielestäni aivan yhtä huippu kuin muinakin vuosina! <3

Aivan huippuihana joulukalenteri, on ollut ihana olla mukana!
Hyvää joulua ja mukavaa lomaa 🙂 Koittakaahan parantua!

Tykkäsin kovasti tästä kalernterista! Paljon erilaisia ja monipuolisia tuotteita esittelyssä, ja huippukivana lisänä arvonta joka päivälle 🙂

Mukana arvonnassa. Upea joulukalenteri sinulla on ollut. Iloista ja rauhaisaa Joulua!

Joulukalenterisi on ollut todella mielenkiintoinen ja näkee miten paljon olet siihen panostanut. Kiitos siitä ja hyvää joulua.

Sulla on ollut kyllä melkoinen vuosi! Kiitos, että olet jaksanut kaiken murroksen keskellä blogata ihanan aidolla, elämänmakuisella ja silti jotenkin sopivasti luksusta tuovalla omalla tyylilläsi ❤ Kalenteri on ollut ihana idea vaikka en mitään voittaisikaan 🙂

Sussa tuntuu olevan hurjasti rohkeutta ja silti valtavasti lämpöä. Sanotaan, että ihmiset, asiat ja tapahtumat joko tuovat meille onnea tai sitten opettavat meitä. Kaikkea hyvää tulevaan vuoteen – toivottavasti se tuo mukanaan kaiken tämän vuoden oppituntien seurauksena jo hedelmänä onnea ja kannattelevaa universaalia rakkautta!

Ihan huippu joulukalenteri. Vaikka en olekaan voittanut niin on ollut kiva lukea tuote-esittelyjä. Tämä viimeinen luukku on yksi mun lemppareista. Tykkäsin tosi paljon myös kaikista ihonhoitoluukuista ja no, oikeastaan melkein kaikista luukuista löytyi jotain mun makuun.
Kiitos ja kumarrus ja hyvää joulua!

Hyviä nuo sun tutoriaalit, kiitos niistä.
Kalenteri on ollut ihanan monipuolinen 🙂
Hyvää joulua!

Joulukalenteri oli aivan erinomainen, yhtään ei arvaisi, että sinulla on ollut rankkaa. Kiitos tästä, on ollutnkiva olla mukana! 🙂

Kiitos upeasta joulukalenterista jossa oli vaikkaa ja mitä. Ikävää kun joulu menee sairastaessa mutta niin se usein loman edellä on. Stressi helpottaa ja sa ”luvan” sairastaa. Paranemista koko perheelle ja itselleni peukut pystyyn …tuo paletti on tavoittelemisen arvoinen☺

Kalenteri oli kiva 🙂 Itsellä vain hieman rajoittaa kun olen hajusteallerginen, tulee ihottumaa hajustetuista tuotteusta :/ Hyvää joulua! 🙂

Paras joulukalenteri mitä olen seurannut. Ok ollut kiva lukea näitä ja odottaa mitä seuraavana päivänä kalenterista löytyy.

Joulukalenteri oli huippu, melkein joka postaus tuli luettua 🙂

Olihan tämä ihan mahtava ja erityisesti tämä viimeinen luukku ihan killeri:D

Hienosti toteutettu kalenteri kokonaisuudessaan. Hyvää joulua! 🙂

Olen tykännyt! On ollut aivan ihanaa, että olet jaksanut kirjoittaa myös omia kokemuksiasi tuotteista. Toimivat samalla vinkkauksina tuleviin hankintoihin, jos ei onnetar sattumalta olisikaan myötä. 🙂

Mielestäni upea kalenteri, ja huomasi, että olet nähnyt paljon vaivaa tämän toteuttamiseksi. Kiitos ja rauhallista joulua!

Ihana kalenteri ja hyvät esittelyt tuotteista!
Hyvää Joulua ja pikaista paranemista!

Ollut aivan huikea tää kalenteri! ? Kaikki palkinnot ollut todella hyviä ja kiinnostavi 🙂

Oii, tätä palettia oon himoinnut heti ilmestymisestä lähtien, tämän kun voittaisi! Joulukalenteri on todellakin täyttänyt odotukset, ja tykkäsin siitä että nyt oli monta arvontaa, niin että voittajia on monta 🙂 Joka päivä oon tullut tarkistamaan että mitäs jännää luukusta paljastuu ja suurimpaan osaan arvoinnoista on tullut osallistuttua. Että äläpäs nyt huoli ettet olisi muka nähnyt tarpeeksi vaivaa, uskon että muutkin lukijat on samoilla linjoilla mun kanssa tässä asiassa. Ihanaa joulua sinulle Minna <3 ja nauti blogilomasta 😉

Naked 2 löytyy itseltäni, mutta mattapintaisia aina sillä silmällä katselen, sellainen olisi tarpeen..
Ei tätä kalenteria oikein olisi voinut paremmaksi saada 🙂 aivan mahtavan suuren työn olet tehnyt!
Toivottavasti joulu oli mieleinen flunssasta huolimatta.

Mielestäni joulukalenteri oli aivan huikea! Itse osallistuin tätä ennen vain yhden luukun arvontaan, isoilta osin siksi että alkukuussa ei pahemmin ehtinyt blogeja selailla, osin siksi että en ole halunnut osallistua vain osallistumisen vuoksi vaan olen ajatellut että joku muu saa varmasti luukun tuotteista enemmän iloa. Tämä paletti on kyllä toivelistalla!

Hyvä ja monipuolinen kattaus 🙂

Parhautta!! Nut pakko sanoa rtTää viimeinen luukku ja Essien lakat-luukku <3

No jos nyt jotain ”pahaa sanottavaa”, niin se, että arvontoihin on joka päivä niin mahdottoman paljon osallistujia ja omat voitonmahdollisuudet näin ollen olemattomat 😀

Mutta todella hieno kalenteri oikeasti taas! En yhtään ihmettele, että muutkin arvontoihin haluavat osallistua.

Erittäin hyvä joulukalenteri. Ainoa, jota olen seurannut säännöllisesti.

Joulukalenteri oli todella mahtava, tykkäsin kovasti kun oli joka päivä oma arvontansa ja mahtavia tuotteita mukana. Kiitos paljon sen järjestämisestä ja hyvää joulua 🙂

Mahtava joulukalenteri! ?Jokaiselle jotakin eli tuotteita laidasta laitaan. Iloista joulua ja pikaista paranemista! ☺

Täytti todellakin odotukset, täyttä laatua kuten aina. Hyvää joulua 🙂

Kalenteri oli juuri täydellinen! Jatkossa samaan malliin <3 Oikein Hyvää Joulua sinulle ja perheellesi! 🙂

Kalenteri on ollut tosi hyvä, laajasti ollut tuotteita.. Mielenkiintoisia uutuuksia ja vanhoja tuttuja.

Hyvää joulua!

No toki voisit hieman vielä parantaa ja arpoa vaikka 10 joululahjaa meille lukijoille joka päivä. 😀 Kyllä tämä joulukalenteri oli ihan huippuhieno: monipuolisesti tuotteita ja perusteelliset esittelyt lisäksi. Sun blogi on ihan super! Eiköhän täällä ruutujen toisella puolella ole aika monta tyytyväistä lukijaa, jotka nauttivat blogistasi ja ymmärtävät myös, jos joskus tulee taukoja tms. Ihmettelen,
miten ehdit kaikkkien opiskelujen, töiden ja lasten lomassa vielä bloggailla näin perusteellisesti, lämmöllä ja ajatuksella. 🙂 Toivotan sinulle onnea ja rakkautta vuodelle 2017! Toivottavasti saavutat unelmiasi, pieniä ja isompia <3

Kalenteri on ollut monipuolinen ja tuotteet esitelty perusteellisesti. Luukut on tullut luettua aina läpi eikä vain klikattua suoraan arvontaan. Hyvä kalenteri on siis ollut. Rauhallista joulunaikaa sinulle ja perheellesi.

Oli mahtava joulukalenteri, vaikkei arpaonni toivotusti osunut (vielä) kohdalle 😉 Paljon erilaisia tuotteita ja merkkejä, joista oli kiva lukea! Erityisesti tämä luksusviikko oli todella mielenkiintoinen ja alkoi hirveästi himotuttaa tuo paletti varsinkin tuon upean lookin jälkeen. 🙂
Kiitos tästä Minna, hyvää joulua ja pikaista paranemista!

Joulukalenteri on ollut iha huippu, mielettömiä tuotteita oot saanut tähän!

Kalenteri on ollut huikea! Harmikseni en ole mitään voittanut mutta se ei varmaan käy kehitysehdotukseksi 😀 joka päivä ollut huippu palkinto, kiitos kun olet jaksanut meitä tämmöisellä ilahduttaa!

Aivan mahtava kalenteri, upeasti esitelty tuotteet ja kuvat myös .Kiitos ja hyvää joulua:)

Aivan todella hieno joulukalenteri! Monipuolinen ja kaikki tuotteet mielenkiintoisia, Kiitos.

Pidin joulukalenterista eikä postauksessa näkynyt mitään resurssipulaa. Hyvää työtä ja hyvää rentouttavaa joulua!
Toivon kovasti arpaonnea.

Kalenteri oli kiva 🙂 Luukuissa oli monta ihanaa tuotetta 🙂 Hyvää Joulua! <3

Oii!! <3
Olen pitänyt ehdottomasti eniten juuri sinun blogisi joulukalenterista, koska jokainen palkinto on ollut osallistumisen arvoinen (eli mielenkiintoinen) ja ihana sekä tykkään, kun jokaisessa luukussa on erikseen vastattu esittämääsi kysymykseen 🙂 Iso peukku!!

Tosi hyvä joulukalenteri…

Kerrassan loistava kalenteri. Ensi vuonna uusiksi. 😉

Hyvää joulua Minna! Minun mielestäni kalenteri oli aivan mahtava ja tuotteita monipuolisesti. Ne oli myös esitelty hyvin. En keksi mitään parannusehdotuksia. Hyväö lomaa sinulle ja rentoudu kunnolla. 🙂

Tykkäsin paljon!

Ihana paletti ja aivan upea meikki! Joulukalenteri on ollut todella kiva. Ihanasti olet kaikista haasteista huolimatta ehtinyt tehdä. En keksi miten edes olisi voinut tehdä enemmän. Kiitos paljon ja aivan ihanaa joulua!

Joulukalenteri on ollut todella monipuolinen ja sen takia erinomainen! Itse en niin tykännyt hajuvesi-luukuista mutta ei se mitään!

Joulukalenterisi on ollut huippu! 🙂

Kalenteri on ollut tosi kiva, on myös mukava lukea arvottavista tuotteista 🙂

Todellakin tykkäsin joulukalenteristasi!

Joulukalenteri oli kyllä hyvä! 🙂

Kovasti tykkäsin sun kalenterista! Ja tätä palettia himoinnu jo 😉

Ai että kuinka ihanaa voittaa tätä palettia ?? Joulukalenteri oli täydellinen paras tähän asti, sä oot pystyny joka vuosi kehittämään itseäsi ja se on ollut aivan ihanaa oon ylpee susta ? Kiitos tästä ihanasta vuodesta Minna ja hyvää joulua! ??

Höpsis! Kuinka vaatimaton voi ihminen olla?!! ? Ei tämän parempaa ja laadukkkaampaa olis voinut olla! Pikaista paranemista ja toivottavasti saatte silti viettää ihanan joulun! Jouluiloa siis!

Tosi kiva kalenteri, ei moitetta !
Mukavaa vaihtelua luukuissa mutta kaikissa kuitenkin ajatuksella valittu ja hyvin saatesanoin asetettu luukku.
Ei voi kuin ihailla omistautumista tähän, kaiken muun kiireen keskellä !!

Aivan mahtava kalenteri, jokaiseen luukkuun olet saanut jotain erilaista ja vieläpä luksusmerkeiltä! Kiitos päivien piristyksestä ja hyvää joulua 🙂

Joulukalenteri on taas ollut ihan huippu, vaikka itse en ole juurikaan arvontoihin osallistunut. Hiukeita tuotteita joka arvonnassa, ja tämäkin taas ihan nappiin. Rauhallista joulua!

Paljon olit nähnyt vaivaa, kalenteri oli mielestäni monipuolinen ja laadukkaita tuotteita avautui luukuista. Ei tule mieleen, miten olisi voinut paremmin toteuttaa. Kiitos aivan huippuhienosta kalenterista ja jännityksen hetkistä.

Kalenteri on ollut ihan huikea. On ollut hienoa että tuotteista on selitetty monipuolisesti ja on saanut tosi hyvin tietoa tuotteista.

Joka päivä on ollut upea tuote tai upeita tuotteita palkintona!

Hyvin olet panostanut mielestäni!

Ihan huippu tämä viimeinen luukku! Tämä merkki on minulla vielä kokonaan kokeilematta vaikka olenkin melkoinen kosmetiikan suurkuluttaja. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ja kiinnostava paletti.

Joulukalenteri on ollut ihan SUPER. Mielestäni mitään parannettavaa ei ole, vaan saat tästä ihan
heittämällä 10+ 🙂 Teit varmaan monet onnelliseksi, kun niin moni pääsi voittamaan arvonnoissa. Kiitos!

Toivottavasti flunssat hellittävät että pääsette nauttimaan joulusta ja lomastakin. Hyvää Joulua!

Ylitti kaikki odotukset. Olet todella panostanut joulukalenteriin.

Ihan täydellinen ja aivan huippu tämä viimoinen viikko. En voi kyllä kun nostaa sinulle hattua, että jaksat panostaa ylipäätään blogiin näin paljon kaiken muun tohinan keskellä. Kiitos siitä!

Mun mielestä joulukalenteri oli loistava! ? Tosi monipuolinen. Kiitos muutenkin laadukkaasta blogista! ? Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2017!??❤

Todella kiva 🙂

Kiva kalenteri oli! 🙂

Tykkäsin kalenterista ja olen kyllä kaikki postaukset lukenut, vaikka aina ei ole tullut jätettyä kommenttia. Kiva, että jaksat järjestää, vaikka sulla on niin paljon muutakin elämässä. Ihanaa joulunaikaa Minna <3

Todella monipuolinen kalenteri ja tykkäsin paljon 🙂

Minusta kalenteri oli kiva, tosi kivoja palkintoja!

Blogissa oli muutenkin tosi kivaa sisältöä, ihan turhaan pahoittelet.

Joulukalenteri täytti kyllä odotukset. En tiedä olisiko tämän yhtään tämän parempi tarvinnut ollakaan. Pidin siitä, että joka päivälle on mahdollisuus osallistua ja voittaa. Oikein hyviä tuotteita olit haalinut ja luin aina innolla kuvaukset. Kiitokset joulukuun piristyksestä!

Oli todella monipuoliset palkinnot ja arvosteluja oli mukava lukea.. Joka päivä piti käydä kurkkaamassa päivän arvonta! 🙂

Tykkäsin kovasti 🙂 Tämän luukun sisältö on erityisesti mieleeni, koska tästä paletista olen haaveillut. Tai olisinkin jo hommannut tämän, mutta paletti ei kuulu Sokoksen verkkokaupan valikoimiin ja lähelläni ei ole Urban Decayta myyvää Sokosta 🙁

Tämä joulukalenteri on ollut jännittävä ja mielenkiintoinen. Tosi kiva, että jaksat järjestää tällaisen. Olen lukenut innolla postauksiasi.
Rauhallista joulua ja hyvää lomaa!

Joulukalenteri oli aivan mahtava! Tosi kiva kun arvoit voittajan jokaiselle päivälle, eikä vain yhtä voittajaa:) Tämä aatonluukku oli mielestäni yksi parhaimmista. Upea meikki! Hyvää joulua ja onnea vuodelle 2017!

Tämä on kyllä taas ollut monipuolinen ja huolella toteutettu kalenteri! Mahtavaa, että sinulla riittää viitsimystä toteuttaa näin perusteelliset esittelyt kalenterin tuotteista ?

Kalenterihan oli ihan huippu! Ansaitset taputukset olkapäille ja tsempit, hyvä sinä!

Loistavan joulukalenterin olit saanut taas aikaiseksi. Kiva,että tällä kertaa mahdollisuudet voittaa oli parempi. Kiitos ja kumarrus! Ihanaa lomaa ?

Pidin todella paljon! Ekaa kertaa osallistuin joulukalenteriin. Löysin blogisi vasta syksyllä. Silmämeikkivinkit ovat aina tervetulleita <3

Pidin kalenterista, erittäin monipuolinen, ihana aina aamulla avata blogi ja jännittää, mitä kaikkea kivaa tänään löytyy 🙂 Tuotteet hyvin taustoitettu, kaikille oli kaikkea 🙂 Kiitos tästä joulukalenterisa! 🙂

Hyvää joulua! 🙂

Kalenteri on todella kiva! Ihania uusia tuttavuuksia tuli ja paljon hyviä vinkkejä. Loppu viikko oli suosikkini ja tämä 24. luukku oli todella hyvä loppuhuipennus! Kyseistä palettia ei löydy vielä omista kaapeista (hinnan vuoksi..), mutta pidetään sormet ja varpaat ristissä arvonnan suhteen!

Kiitos upeasta joulukalenterista! Tuota meikkiäsi olisi kiva harjoitella 🙂

Ihana kalenteri on ollut.Mahtavia palkintoja on ollut.
Hyvää joulua!

On ollut ihana kalenteri, parempi näin että monella on mahdollisuus voittaa kuin että vain yksi saa megapotin ?

Mielestäni kalenteri oli hyvä ja monipuolinen! Postauksista sai hyvin tietoa tuotteista ja sai tutustua samalla uusiin tuotteisiin?

Siis täähä on ollut aivan mahtava ja saanu paljon uusia kosmetiikka tuttavuuksia ja tietoa niistä! Inspiroiva, tietopohjainen ja ihana fiilis 🙂

Ihastelin tätä meikkiäsi jo jossain aiemmassa postauksessasi. Tosi nätti!

Olit hankkinut kalenteriin tosi kivoja palkintoja, kiitos jälleen omasta puolestani lukijana. Moneen luukkuun osallistuinkin. Kiva kun liitit tähän viimeiseen myös tutoriaalin.

Hitsi, mä oon niin himoinnut tuota palettia, mutta se ei tosiaan ole Sokoksen nettikaupassa myynnissä….
Tää joulukalenteri oli just hyvä 🙂 Ja ihana kun kaikilla oli mahdollisuus osallistua 🙂
Hyvää joulua ja paranemisia 🙂

Ah, onpas upea meikki – no jälleen! 🙂 Musta on ihan uskomatonta, miten sä pystyt järjestämään tällaista joulukalenteria/mega-arvontaa, tuottamaan blogia, opiskelemaan, pyörittämään perhettä ja vaikka mitä samassa..! Ihan mieletön hatunnosto sille!

Oli oikein hyvä ja monipuolinen joulukalenteri. Hyvät palkinnot.

Täytti odotukset ja enemmänkin. Ihania postauksia, minunkin meikkaus taidot ovat kehityyneet hurjasti tämän blogin kautta. Kiitos!

Upea ja monipuolinen kalenteri kuten myös blogisi. Kiitos ja Hyvää Joulua!

Tosi onnistunut kalenteri, vaikkei itseäni arpaonni suosinutkaan. Todella monipuolinen, )- lisäksi myös itse postaukset olivat kivoja ja mielenkiintoisia!

Tämä oli ensimmäinen vuosi kun seurasin minkään blogin joulukalenteria ja tykkäsin kyllä kovasti. Vastasi odotuksia tai jopa ylitti ne 🙂

Todellakin oli onnistunut ja sain paljon hyviä vinkkejä! Kuinka moni edes viitsii järjestää tämmöistä, joten suuri kiitos sinulle ja ihanaa joulua! <3

Kiitos, tämä on ollut huisin ihana joulukalenteri. Kaikkea on olut monipuolisesti ja olet jaksanut kirjoittaa pitkiä, kiinnostavia juttuja tyylikkäillä kuvilla ryyditettynä. Ei voisi enempää toivoa!

Todella hyvää työtä, ei pelkkiä arvontoja vaan myös niiden esittelyt.

Joulukalenterisi on ollut oikein monipuolinen ja seuraamieni blogien kalentereista itselleni mieluisin! Kiitos tästä vuodesta, blogisi on ollut jälleen laatuhuippu!

Tämä on ollut mukava kalenteri, jopa yllättävän hienoja palkintoja! Turhaan siis murehdit 🙂 Kiitos tästä ja muutenkin ihanasta blogista, ja tietenkin hyvää joulua!

Hyvää joulua! Upea meikki!
Joulukalenteri oli oikein hyvä ja hienoa kun jaksaa panostaa joka päivä! Onhan tuossa hommaa 🙂

Tykkäsin hirveästi 🙂 Niinku viime vuonnakin!

Ihan huippu joulukalenteri. Hyvää Joulua

Mielenkiintoinen kalenteri, uusi juttu minulle. Puolivahingossa eksyin sivuillesi, kun googlettelin pastellin värisiä hiuksia, hyvältä näyttää!

Aivan huippuihania juttuja ollut, ihanaa on ollut jännittää, osuisiko arpaonni minuun ? hyvän mielen postauksia pitkin joulukuuta, jatka samaan malliin ? ihanaa joulua ?

Joulukalenteri ei olisi voinut olla juuri parempi, monipuolisesti tuotteita ”jokaiselle jotakin” -tyyliin ja osallistuinkin lähes joka päivä. Lisäksi ihanaa lukea arvostelut/kuvailut tuotteista. Tämä viimeinen oli kyllä melkein paras luukku, jospa nyt onni potkaisisi 😉

Vastasi odotuksia, tykkäsin kovasti 🙂

Tää joulukalenteri oli aivan mahtava! Odotin tietenkin innolla arvontoja, mutta jo pelkästään arvottavista tuotteista kirjoittamasi postaukset olivat niin hyviä, että nekin olisivat riittäneet! ? Hyvää joulua vielä tälleen vähän myöhässä:)

Mahtava kalenteri! Älä yhtään nöyristele ? tämä 24 luukku on huippu!

Monipuolisia palkintoja ja itselleni myös mielenkiintoisia uutuuksia. Hyvä kalenteri kaikinpuolin. 🙂

Tää joulukalenteri on kyllä ollut timanttinen. Paljon tietoa ja tuotekuvauksia ja paljon uusia tuotteita. Jokaiseen makuun hieman jotain. Juuri ihmettelin eilen, kun yksi joulukalenteri oli hyvin vahvasti painottunut vanhemmille naisille ja nuoremmille jäi todella kehnosti mitään innostavaa. Sinun kalenterissasi sen sijaan oli hyvin laajasti tuotteita ja merkkejä, joista kaikki soveltuivat hyvin laajalle ikähaarukalle. Kaikia ei voi kaikki miellyttää, mutta veikaan että kovin paljon laajempaa yleisöä olisi hyvin vaikea miellyttää. Itselläni ainakin sattui vielä niin, et vähiten innostavat olivat juuri elevenin lahjakortteja!

Tän vuoden joulukalenteri on ollut ihan huippu! Lähes joka päivän arvontaan on tullut osallistuttua kun on ollut niin monipuolisesti erilaisia juttuja luukuissa. 🙂

Kalenteri on ollut todella mahtava, olen saanut siitä monta hyvää vinkkiä käyttöön ja tietoja uusista tuotteista , joita jo muutaman olen ostanutkin. Hyvää joulua sinne myös!

Kyllä joka aamu on tullut kurkattua tällekin puolelle nettiä! Kiitos tekemästäsi joulukalenterista, sitä on ollut ilo seurata! Hyvää joulua!

Parhaista parhain joulukalenteri on kyllä ollut! Taattua huippulaatua kaikin puolin 🙂

Tykkäsin kovasti, oli monipuolisesti esittelyjä ja arvontoja eri tuotteista, tykkäsin kovasti myös näistä tutoriaaleista! Kiitos!

Rentouttavaa joulua sinulle ja perheellesi! 🙂

Aivan huikee kalenteri, kiitos siitä ja rauhallista joulua ?

Kalenteri on ollut todella ihana ja monipuolinen! 🙂

Joulukalenteri on ollut tosi kiva ja tuotteet ovat olleet monipuolisia laidasta laitaan. Olen varma että jokainen lukija löysi jonkun itselle erittäin mieluisan luukun.
Tämä viimeinen luukku oli kyllä mahtava, minulla on vielä Ud-neitsyys menettämättä, mutta se asia pitäisi korjata pikimmiten! ?

Tosi kiva joulukalenteri!

Ihan huippu kalenteri! Erityisesti tuotteiden monipuolisuus oli plussaa.

Joulukalenteri oli tosi ihana esittelyineen. Olis ollut kiva, jos voittajat olisi listattu heti arvonnan jälkeen. Ja urban decay!!!!! Wants it!!

Kaikin puolin huikea kalenteri! Ei mitään parannettavaa 🙂

Aivan mahtava kalenteri.

Todella kivan joulukalenterin olit järjestänyt, olet kyllä taas niin jaksanut panostaa itse kalenteriin ja postauksiin.
Oikein ihanaa Joulunaikaa ja pikaisia paranemisia ?

Erittäin hyvä ja monipuolinen joulukalenteri! Tämä oli mielestäni parempi kuin joskus aiemmin kun koko kalenteri meni yhdelle voittajalle, vaikka tässä on tietenkin varmasti sinulle enemmän hommaa.

Pidin paljon joulukalenteristasi! En vain arvontojen takia, vaan opin sinulta joka päivä jotain uutta tuotteista. Huomaa, että nämä asiat ovat sinulle sydämenasioita paneutumisestasi!

Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua ja mitä menestyksekkäintä uutta vuotta 2017 sinulle, Minna! 🙂

Upean kalenterin olet järjestänyt meille lukijoille! Ja vau minkä meikin olet loihtinut 🙂 Hyvää joululomaa!

Ihana oli kalenteri, tosi monipuolinen ? Arvonnat huippuja ja tuotekuvaukset samoin. Ja sun kuvat ? Tää viimeinen luukku on ihan helmi ?

UDlta mulla on toistaiseksi vaan smokey-paletti. Sen huulipaletin olisin halunnut, mut meidän Sokokselta se oli loppuunmyyty ?

Oikein ihanaa joulunaikaa, onnellista tulevaa vuotta ja pikaista paranemista koko poppoolle ?

On kyllä todella upea kalenteri, erittäin monipuolisesti tuotteita arvonnoissa. Itse en todellakaan pystyisi samaan kuin sinä: hoitamaan koulun, perheen ja vielä blogin. Arvostan <3 tämä vika luukku on kyllä ihana, upea meikki.

Todella hyvä joulukalenteri 🙂

Joulukalenteri oli ihanan monipuolinen. Hienon työn teit taas, vaikka hektinen syksy sinulla on. Arvostan että jaksat näin nähdä vaivaa lukijoidesi eteen ❤

Olen kyllä kaikenkaikkiaan hyvin tyytyväinen ja päätyi olemaan ainut joulukalenteri jota jäin seuraamaan.

Kalenteri on ollut huikea! Ensin mietin etten osallistu tähän viimeiseen arvontaan, varmasti joku muu osaa käyttää tätä palkintoa paremmin. Päivän pohdittuani ajattelin, josko itsekin oppisin kun olisi välineet kunnossa 🙂
Leppoisaa lomaa.

Todella upeasti toteutettu joulukalenteri ja tämä viimeinen luukku tietenkin kruunaa kaiken. Ihana mattainen silmämeikki. Olisi ihana päästä testaamaan näitä värejä.

Meilläkin mies vietti joulua flunssassa, niin sain hoitaa sukulaisvierailut ja hautuumaareissun yksikseni…
Kalenteri on minusta ollut tosi kivasti toteuitettu! 🙂

Joulukalenteri on ollut upea! Tuotteita on ollut laidasta laitaan, jokaiselle jotakin ? Ja huomaa, että olet nähnyt valtavasti vaivaa! Suuret kiitokset tästä joulukuun piristyksestä! ?

Tykkäsin ihan älyttömästi, tosi hyviä ja laadukkaita tuotteita löytyi joulukalenteristasi 🙂

Kalenterisi oli aivan mahtava, ei kukaan tämän parempaan pystyisikään! 🙂

Joulukalenteria on ollut ilo seurata! Kiitos hienoista tuotteista, toteutuksesta ja tunnelmasta.

On ollut aivan ihana kalenteri! Kiitos! Ja tämä viimeinen luukku kruunaa kaiken! Ihan mieletön palkinto! ?

Ihanaa Joulua!

Ihana ja monipuolinen kalenteri!!

No olihan tämä joulukalenteri taas ihan omaa luokkaansa! Huikea 🙂

Aivan huikea kalenteri!

Ihana, laadukas ja monipuolinen kalenteri! Ei näkynyt ollenkaan että olisi kiireistä ollut omassa elämässäsi. 🙂 itse jokaisen luukun avanneena en laiskuuttani edes osallistu kaikkiin arvontoihin, koska olen muka niin kiireinen itse.

Ja sun hiukset! SIIS AIVAN IHANAT! Ja tuo paita päälläsi, oot aina niin tyylikäs.

Ihana ja monipuolinen kalenteri ja hyvät tuote-esittelyt. Arvonnassa mukana.

Kalenterisi täytti kyllä kaikki odotukset! 🙂 Tuotteita oli todella monipuolisesti ja kaikille jotakin. Kiitos että jaksat nähdä vaivaa meidän lukijoiden vuoksi! <3

Kiitos paljon tästä kalenterista, se oli mahtavasti toteutettu ja toi varmasti monelle paljon joulumieltä ja iloa 🙂

En olisi osannut odottaa enempää :-). Tykkäsin siis ja mahtavat palkinnot!

Ainahan sinä olet hyvän joulukalenterin toteuttanut. Ei kai sitä voi loputtomiin paremmaksi ja paremmaksi kehittää. Eli oli todella hyvä kalenteri! 🙂

Tykkäsin todella paljon. Joka päivän luukku oli omanlainen. Tuotteet olivat tuttuja ja tuntemattomia, joka on hyvä sai paljon ideoita tulevalle vuodelle.

Hyvää Joulua Minna sulle❤

Joulukalenteri on ollut ihan mahtava, kiitos kun olet nähnyt niin paljon vaivaa tämän kanssa! Pidin myös siitä että osallistumisaikaa jokaiseen luukkuun oli enemmän kuin vain sen yhden päivän ajan.

Rentouttavaa lomaa ja onnellista uutta vuotta!

Joulukalenteri oli huippu! 🙂

Joulukalenteri oli ihan mahtava! Hienoa, että olet nähnyt todella paljon vaivaa tehdessäsi tätä, arvostan! Parempaa uutta vuotta 🙂

kalenteri oli oikein mallikelpoinen ja monipuolinen! Paljon olit vaivaa nähnyt, kiitos siitä. Plussaa vielä se, että oli riittävästi osallistumisaikaa. Näin joulun alla saattoi jäädä jonain päivänä blogit lukematta ja siten oli joissain blogeissa seuraavana päivänä myöhäistä osallistua.

Paranemista teille! Flunssaa tuntuu olevan liikkeellä siellä sun täällä.

Tykkäsin 🙂 Nimenomaan se, että jokaisella on mahdollisuus voittaa, oli mukavaa! Joka päivä oli myös yllätys, että mitähän sieltä tällä kertaa on arvonnassa. Erilaisia juttuja löytyi, aina plussaa, jokaiselle jotakin 🙂

Voi Minna, kalenteri on ollut huippu! Postaukset laadukkaita ja tuotteet ihanan monipuolisia.

Toivottavasti saat relattua koulun lomalla ja tuleva vuosi on muutenkin helpompi kuin kuluva vuosi on ollut.

Oli kiva kalenteri.

Kalenterin ehdottomia valtteja olivat monipuolisuus ja hyvät tuotekuvaukset. Sattuipahan mukaan muutama tuote, joita en tiennyt tarvitsevani, mutta jotka nyt menevät selkeästi hankintalistalle.

Tähän kalenteriin jäi koukkuun 😀 Aamuisin oli pakko ensimmäisenä tarkistaa mitä on vuorossa.

joulukalenteri oli loistava. en osaa kaivata mitään enempää moinipuolinen ja selkeä.

Joulukalenterisi oli todella ihana ja monipuolinen! Loistavia tuotteita eri merkeiltä. Omat silmäni laajenivat palloiksi kun näin tämän palkinnon! Ihana! <3

Joulukalenteri oli aivan upea! Pidin kovasti arvonnassa olleiden tuotteiden perusteellisesta esittelystä.

Mahtava paketti <3. Uusia mielenkiintoisia ja ajankohtaisia tuotteita joka päivä. Kiitos Sinulle.

Joulukalenteri oli tänä vuonna ihan mielettömän hyvä, odotin jotain pienempää juurikin sairasteluistasi ja koulustasi johtuen, mutta ylitit kyllä odotukset ihan 100-0!

Huikean monipuolinen joulukalenteri, ei mitään moitittavaa! ?

Tosi hyvä kalenteri, kiva kun jaksoit tehdä tällaiset 🙂

todella monipuolinen ja huolellisesti toteutettu! selkeä, ja mielettömän hyvä juttu että oli myös aikaa osallistua 🙂

Kyllä ihana joulukalenteri oli!

Tämä on ollut ihan huippu joulukalenteri, jokaiseen arvontaan olen osallistunut ja joka kerta toivon voittoa ❤

Yksi parhaimpia joulukalentereita mihin olen osallistunut:) laadukkaasti toteutettu ja kiinnostavia palkintoja.

Kyllä pidin kalenterista! Mahtavat palkinnot!

Ihana, viihdyttävä sekä toi uúsia vinkkejä ja sekä upeita palkintoja olit saanut arvottavaksi! Tykkäsin 🙂

Tykkäsin kovasti: kiinnostavat aiheet, sopivasti tekstiä ja kuvia. Arvonnat houkuttavat aina. Ihan parhaita mitä olikaan!

Kalenteri on kyllä (taas) ylittänyt odotukset! 🙂

Älä nyt, tää on ollu ihan paras! Pisteet todellakin sulle, että oot jaksanu tehä (yli) 24 postausta 24 päivään! Itelläni jo pelkät koulun muistiinpanojen uudellenkirjottaminen koneelle tuottaa tuskaa XDD Ainut mikä jäi puuttumaan, oli Foreon arvonta/esittely…. 😉

Ei tähän kalenteriin ole kyllä mitään lisättävää. Hengästyttävän hyvä ja sisältää melkolailla jokaiselle jotain. Mukana oli myös luonnonkosmetiikkaa, vaikka tällä kertaa ne eivät omalle ihotyypilleni sopineetkaan. 🙂

Todella huikea joulukalenteri, paljon mielenkiintoisia tuotteita! Osa näistä päätyikin ostoslistalle.

Turhaan suhtaudut kriittisesti, sun joulukalenteri on ollut yksi parhaista niin tuotteiltaan kuin toteutuksiltaan – kuten aina sun arvonnat. 🙂 Selvästi näet vaivaa, etkä järjestä arvontaa/kalenteria vain arvonnan vuoksi vaan tuotteet ja toteutus ovat harkittuja ja mielenkiintoisia!

En keksi parannusehdotuksia, kalenteri oli kokonaisuudessaan loistava. Kaikki luukut aikaansaivat ihastuneita huokauksia 😉

Huippu joulukalenteri, mutta en olisikaan odottanut mitään muuta lemppariblogiltani 🙂

Todella laadukas kalenteri, kaikki luukut erinomaisia ☺❤. Hyvää uutta vuotta, toivottavasti olette parantuneet!

Tämä oli jälleen tosi kiva kalenteri!

Huikee ja monipuolinen luksuskalenteri johon on selvästi panostettu paljon. Toinen toistaan ihanampia tuotteita mielenkiintoisesti esiteltynä. En keksi oikein mitään kehitettävää, kokonaisuus oli mielestäni loistava.
Kiinnitin erityisesti huomiota kuinka kuvaajan taitosi ovat blogin alkutaipaleelta kehittyneet; kuvat on tosi laadukkaita ja tuotteet kauniisti esillä kuvissa. 🙂

Vau miten hieno meikki sinulla tutoriaalissa ja se sopii hyvin hiustesi väriin. 🙂

Pidin oikein paljon vuoden 2016 joulukalenterista. Huomasi, että olit panostanut siihen paljon. Joulukalenteri ei ollut pelkkiä arvontoja, vaan ne sisälsivät tuote-esittelyn arvottavasta tuotteesta, mikä on todella hienoa. 🙂 Oli myös kiva, kun pystyi itsekin osallistumaan arvontoihin, vaikka se on sinulle työläämpää kuin yhden palkinnon arvonta. Valitsemasi tuotteet joulukalenteriin olivat mielestäni hyvin onnistuneet. Iso kiitos sinulle joulukalenterin järjestämisestä. 🙂

Oli kyllä ihan mahtava joulukalenteri 🙂 Miä tykkäsin monipuolisuudesta, kokonaisvaltainen hyvinvointi oli esillä. Toinen merkittävä juttu oli tuotteiden laadukkuus. Jokaikisen luukun voittaja saa olla tyytyväinen. Tsemppiä loppuvuoteen ja iloa vuodelle 2017!

Kalenteri oli tosi mukava js taisin melkein joka luukkuun osallistuakin.ensi vuonna sitten uudestaan..Hyvää uutta vuotta!

aivan huippu oli kalenteri tänä jouluna, kiitos oli mukava seurata!katsoin myös sinun tutoriaalejasi kun olen vihdoinkin oppinut käyttämään kunnollista luomen pohjustustuotetta ja hankin myöskin meikin kiinnityssprayn niin pysyy meikit kasvoilla, ihanaa!nyt vaan olen hurahtanut luomiväreihin ja tuo Urban Decay paletti puuttuu niin todellakin olisi napakymppi lahja,iloisesti mukana arvonnassa.)pikaista paranemista sinulle , ihana blog ja oikein ihanaa uutta vuotta 2017 myöskin:)

Löysin blogisi kesällä ja siitä olen sitä seurannut. Joulukalenteriakin siis seurasin ensimmäistä kertaa ja olin yllättynyt positiivisesti että arvonnoissa olevat tuotteet olivat niin laadukkaita!

Ihan huikea kalenteri, vaikea kuvitella miten tasta enaa voisi parantaa. 😀

Järisyttävän hyvä kalenteri tänä vuonna, kuten ennenkin. Ihan varmasti jokainen löysi jotain kiinnostavaa. Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!

Mielestäni blogissa toimiva joulukalenteri ei voisi olla mitenkään erikoisempi tai ”parempi”. Arvonnossa oli mukana todella upeita tuotteita ja erittäin hyvä selostus tuotteesta itsestään. Olen löytänyt joulukalenterista paljon tuotteita, joita haluaisin kokeilla.

Heräsin vasta nyt tähän kommentoimiseen, mutta satunnaisia luukkuja luettuani olen tykännyt ja se on hyvä että useammalla on mahdollisuus voittaa, eikä yksi saa kaikkea iloa 😀

Aivan ihana kalenteri ollut ja viimeinen luukku kruunaa sen.

Ensimmäistä kertaa osallistuin tälläiseen joulukalenteriin, eli hyvältä on vaikuttanut!

joulukalenteri oli hieno

Aivan huikea on ollut tämän vuoden joulukalenteri, enkä mitään muuta odottanutkaan 🙂 Ihastuttaviin tuotteisiin on päästy tutustumaan ja nähty upeita meikkejä. Tämä paletti puuttuu vielä mun kokoelmasta, mutta enemmän kuin mielelläni sen mukaan ottaisin 🙂

Minun mielestä sinun joulukalenterissa oli todella hyviä arvonta juttuja 🙂 Juuri sellaisia erilaisia tuotteita ja sellaisia mitä ei välttämättä ostaisi kovin usein koska on hinnakkaita mutta tälleen arvonnasta olisi mukava saada hemmotteluksi 🙂 eli pientä luksusta elämään. Mielellään odotan ensi vuoden joulukalenteria 🙂 Todella hauska vaikka onni ei ole potkaissut näissä. Ihanaa Uutta Vuotta sinulle! 🙂

Kiitos ihanasta joulukalenterista!

Olen vähän laiska osallistumaan arvontoihin, joten oli kiva että luukkuissa oli muutakin sisältöä kuin vain kehotus osallistua arvontaan. Nyt oli kyllä niin upea palkinto, että pakko on osallistua!

Monipuolisesti tuote ja meikki vinkkejä. Tämä viimeisin meikki aivan mieletön ja sävyt juuri ”minua” 🙂

Pidin kalenterista kovasti vaikken ihan jokaiseen ehtinyt osallistumaan 🙂 minusta on varsin hienoa tällainen panostus, älä ollenkaan stressaa etteikö tämä kelpaisi! Täydet pisteet, ja mukavaa uuden vuoden vaihdetta! <3

Aivan mahtavasti olet onnistunut kalenterissa 🙂 Parasta minusta oli monipuolisuus, ikinä ei voinut arvata mitä seuraavaksi on luvassa.:P

No huhhuh mikä huipennus kalenteriin! <3 Sun kalenteri on ollut todella hyvä ja monipuolinen. Tykkään eniten siitä että avaat tuotteita enemmän, jolloin lukijana saan postauksista irti paljon, vaikka arpaonni ei osuisikaan kohdalle.

Kalenterisi on ollut todella monipuolinen ja mielenkiintoinen ja tuotteet on esitelty huolella. Kiitos ja hyvää uutta vuotta!

Täähän oli jäätävää tykitystä huippuarvonnoilla, miten tätä parantamaan!

Joulukalenteri on ollut ihana!
Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta!?

Upea meikki , kalenteri ja nainen ?

Onhan tää sun kalenteri ihan huippu! Rakastan näitä sun tutoja ja kuvathan on ihan mahtavia. Kiitos sulle niistä.
Paletti on kyllä aikas jees kanssa 😀

Ihana kalenteri ? osallistun aina vain sellaisiin arvontoihin, joiden palkinnoista oikeasti tykkään ja niille olisi käyttöä. Nyt olen saanut naputella osallistumista ihan urakalla.

Ps. Ihana meikkikin. Oli aikomus pyytää aiemman luukun perusteella siitä tutoriaali, mutta ei nyt tarvinnutkaan. Tuota pitää harjoitella ?

Joulukalenteri on vallan hyvä, monipuolisesti kaikkea uutta ja jännittävää, mistä ei ole vielä kuullutkaan. Olen laiska osallistumaan mihinkään arvontoihin. Tämäkin meni aivan viime metreille…

Kalenteri oli ihana ja monipuolinen, kiitos siitä! 🙂 tämä paletti olisi ihana voittaa 🙂

Tykkäsin joulukalenterista, tuotteista ja esittelyistä.
Tämä Urban Decay Naked Ultimate Basics -paletti vaikuttaa ihanalta kauniine sävyineen ja mattaisuus plussaa 🙂

Moi Minna! Satutko muistamaan mitä huulipunaa sulla on tässä…? Just tommosta sävyä kaipaisin, näyttää ihanalta!

Muistan. 🙂 Se on Essencen huultenrajauskynää, jolla olen rajannut ja värittänyt huuleni. Tulee hyvä ja kestävä mattahuulimeikki. Kynä on Essence Longlasting Lipliner, sävy 07 Plum Cake. Hinnaltaan alta 2 euroa. 😀

Ohho 😀 kiitos supernopeasta vastauksesta, pitää jo tänään käydäkin hakemassa 🙂

Ole hyvä! 🙂 On ollut minun lempparina nyt vähän aikaa. 😉

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *