Glitz & Glam

5 parasta meikkivoidetta kuivalle iholle

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sunnuntaiset tervehdykset kaikille teille! On jälleen 5 parasta postauksen aika. Tämä on viimeinen 5 parasta -postaus täällä Bellablogeissa. Ensi viikolla Glitz & Glam avautuu uudessa osoitteessaan anna.fissä, ja siellä jatkuu tämä sunnuntaisin ilmestyvä 5 -parasta postaussarja.

Tällä kertaa paneudutaan kuivalle ja pintakuivalle iholle soveltuviin meikkivoiteisiin. Yleensä pintakuivuus iskee talvella meille normaali, rasvoittuva- ja sekaihoisille. Iho on pinnasta kosteusköyhä, hieman kiristävä ja kuivakka. Se keväästä syksyyn niin nätisti iholle asettuva meikkivoide ei ehkä olekaan niin kaunistava talvella. Talvella meikkivoiteelta kaipaa kosteuttavuutta, suojaa ja ihoa hoitavampia ominaisuuksia – tärkeimpänä se kosteus. Nämä viisi meikkivoidetta ovat ihoa kauniisti heleyttäviä, pintakuivaa ja kuivaa ihoa kaunistavia. Nämä eivät vanhenna ihoa, vaan antavat sille nuorekasta raikkautta ja pitävät ihon kosteustasapainoa kivasti yllä yhdessä kosteuttavien ihonhoitotuotteiden kanssa. Tämän postauksen meikkivoiteet ovat ihan omiaan myös aikuisemmalle iholle.

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Beauty Serum

Lumene uudisti brändiään ja ilmettään isosti. Lumenella oli seerumimeikkivoide, joka oli suosikkini kovien pakkasten aikana vuosi sitten. Samoihin aikoihin kuulin, että seerumimeikkivoiteen valmistus oli lopetettu. Se oli iso pettymys, mutta uskoin vahvasti, että Lumenelta on tulossa jokin vastaava, uudistettu tilalle. Viime syksynä sitten tapahtui tämä brändi- ja tuoteuudistus, ja samalla markkinoille tuli sävyseerumi. Tuote ei ole aivan samanlainen. Vanha seerumimeikkivoide oli meikkivoidemainen. Sävyseerumi on ihanan seerumimainen, mutta ihon sävyeroja tasoittava.

Instant Glow Beauty Serum raikas ja luonnollinen. Se ei peitä suuria ihovirheitä ja voimakasta punoitusta, mutta se tasoittaa pieniä ihovirheitä ja sävyeroja. Ihosta tulee luonnollinen ja tuote kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Jos iholla on hilseilyä tai pintakuivuus aiheuttaa ihon pinnan uurteisuutta, Instant Glow Beauty Serum häivyttää niitä. Instant Glow Beauty Serum tuntuu kasvoilla seerumilta. Se ei kuivahda kasvoille. Se pitää joustavan ja kostean tunteen, joka on kuin seerumia kasvoilla. Sävyvaihtoehtoja on vain yksi. Tuo sama sävy sopii hyvin monille, sillä läpikuultava koostumus ei vaadi niin täydellistä mätsäämistä oman ihon sävyyn. Instant Glow Beauty Serum antaa minun vaalealle iholle terveen sävyn. Jos kerrostan sävyseerumia runsaasti, alkaa toki siinä vaiheessa sävy näyttää hieman tummemmalta, kuin oma ihoni.

Lumenen Instant Glow Beauty Serum on sellainen tuote, joka soveltuu jo todella iäkkäämmällekin iholle. Nuorillekin sävyseerumi soveltuu, mutta voimakkaasti rasvoittuvalla iholla tuote tuo kiillon esiin hyvin nopeasti.

Hinta: 34,90 € / 30 ml
Saatavuus: tavaratalot, marketit, hyvin varustellut päivittäistavarakaupat ja jotkut verkkokaupat, kuten Eleven.fi*

Aikaisempi postaukseni löytyy täältä.

Sensai Fluid Finish

Sensailla on montakin kosteuttavaa meikkivoidetta. Jopa mattaisempi Fluid Finish Lasting Velvet on kosteuttava. Kuitenkin tämä Fluid Finish on vieläkin kosteuttavampi, ja sen vuoksi tässä postauksessa mukana. Vesimäisen ohut meikkivoide säilyttää kosteutensa koko päivän.

Sensai Fluid Finish on hehkuva ja valoa heijastava. Kuivaihoisen kasvojen pinnasta ei välttämättä jää ollenkaan nahkea, eikä puuterointia täten välttämättä tarvita. Sekaihoinen ja normaali-ihoinen saattaa tarvita kevyen puuteroinnin. Meikkivoide on puolipeittävä. Kerrostamalla saa lisättyä peittävyyttä, mutta ihan täydellistä peittävyyttä suuremmille ihovirheille ja punoituksille meikkivoide ei pysty antamaan.

Hinta: 41,90 € / 30 ml
Saatavuus: Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, ja niiden verkkokaupat, sekä Emotion-myymälät.

Aikaisempi postaukseni löytyy täältä.

By Terry Sheer-Expert Foundation

By Terry tuntuu olevan erityisen erikoistunut kosteuttaviin meikkituotteisiin. Olen aivan rakastunut tämän merkin tuotteisiin, jotka olen testannut. Sheer-Expert on vähän erilainen, kuin mikään aikaisemmin testaamani meikkivoide. Se kuivahtaa hieman mattaiseksi, mutta on kaiken aikaa kosteuttava. Yleensä kosteuttava meikkivoide tuntuu minun ihollani hieman nahkealta ennen kevyttä puuterointia. By Terryn Sheer-Expert tuntuu iholla puuterisen pehmeältä. Meikkivoide sisältää hyaluronihappoa, joka on tehokas humektantti. Se sitoo kosteutta itseensä moninkertaisesti omaan painoonsa nähden.

Minulle By Terryn Sheer-Expert on ihanteellinen näin talveen. Sekaihoinen kärsii myös rasvoittumisesta, vaikka iho olisi pinnasta hieman kuiva. Iho meinaa alkaa herkästi kiiltämään. Vaikka Sheer-Expert ei ole kunnon mattameikkivoide, se kuitenkin hieman hillitsee ihon kiiltävyyttä, mutta on kuitenkin kosteuttava koko päivän. Iho ei muutu vanhemman näköiseksi tai uurteet korostu. Sheer-Expert häivyttää kauniisti ihohuokosia ja uurteita. Finnit ja punoitukset saa kerrostamalla häivytettyä, osaksi jopa piilotettua. Meikkivoide ei ole täysin peittävä, mutta jo selkeästi peittävämpi, kuin tämän postauksen kaksi aikaisempaa meikkivoidetta.

Hinta: 46,10 € / 35 ml
Saatavuus: eleven.fi* ja Kicks*

Aikaisempi postaukseni löytyy täältä.

Estée Lauder Re-Nutriv Ultra Radiance Makeup

Ihoa kosteuttava, kaunistava ja runsaasti valoa heijastava meikkivoide. Ylellinen koostumus ja tuntuma, joka saa kasvot hehkumaan freesinä ja nuorkkaana. Aikuisemmalle ja kuivalle iholle suunnattu meikkivoide on tavallista peittävämpi. Yleensä todella kosteuttavat ja aikuisemmalle iholle suunnatut meikkivoiteet eivät ole niin peittäviä, vaan hyvin läpikuultavia. Tämä meikkivoide on mukava poikkeus monien muiden kosteuttavien meikkivoiteiden joukkoon.

Re-Nutriv -meikkivoide on todella valovoimainen. Se on kauniin hehkuva kasvoilla ja peittää vähän enemmän kaikkea ei-niin-mieluisaa kasvoilta. Meikkivoiteessa on paljon valoa heijastavia kultahippusia, jotka eivät kasvoilla näy hileinä, mutta tuo juuri sitä kaunista hehkua kasvoille. Väsymyksen ja stressin merkit häivyttyvät myös upeasti tämän meikkivoiteen avulla.

Hinta: 81,90-87,00 € / 30 ml
Saatavuus: Kicks*, eleven.fi*, Bangerhead* sekä Sokos- ja Stockmann-tavaratalot

Aikaisempi postaukseni löytyy täältä.

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat 20% alennusta Bangerheadista* normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

Lancôme Miracle Cushion

Vieläkö muistatte cushionit? Ihan kuin niiden suurin aikakausi alkaisi hiipua. Ehkä ne eivät sittenkään nousseet Suomessa niin suureksi jutuksi, kuin mitä ne ovat Aasiassa. Joka tapauksessa tiedän Lancômen cushionin olevan monien suosikki, eikä ihme, sillä onhan tässä näppärässä meikkivoiteessa monta loistavaa ominaisuutta kosteuttavuutensa lisäksi. Meikkivoide on imeytettynä huokoiseen tyynyyn, josta vipalla meikkivoidetta otetaan sienestä ja taputellaan kasvoille. Helppoa ja siistiä myös meikin korjailuun päivän mittaan.

Meikkivoiteen koostumus on vesimäinen. Miracle Cushion on äärimmäisen raikas kasvoilla. Toista yhtä raikkaalta tuntuvaa meikkivoidetta en vielä tiedä. Miracle Cushion ei ole peittävä. Kerrostamalla sillä saa jotain peittoon, mutta täydellistä peittävyyttä se ei anna. Ihon sävyeroja cushion tasoittaa, ja jättää kasvot luonnollisen kauniiksi. Valoa heijastavat pigmentit tuovat valoisuutta kasvoille ja häivyttää väsymyksen merkkejä. Raikas ja luonnollinen meikkivoide.

Tälle meikkivoiteelle saa ostettua täyttöpakkauksen. Huomasin, että hinnat ovat tulleet alas tämän tuotteen kohdalla. Yleensä hinnat nousevat. Mukava yllätys.

Hinta: 39,20-49,90 € / 14 g, täyttöpakkaus 26,80-37,50 €
Saatavuus: eleven.fi*, Bangerhead*, Kicks* sekä Sokos- ja Stockmann-tavaratalot

Aikaisempi postaukseni löytyy täältä.

Koodilla GLITZ&GLAM20 saat 20% alennusta Bangerheadista* normaalihintaisista tuotteista. Koodi voimassa 30.4.2019 asti.

Sen minkä olen huomannut, niin ääripäät tuovat haasteita meikkivoiteille. Oletteko huomanneet saman? Talvella ja kesällä on haastavinta löytää meikkivoide. Mitä kuivempi, tai mitä rasvoittuvampi iho on, sen vaikeampaa on sille löytää täydellistä meikkipohjaa. Kun mennään ääripäihin, varsinkin kuivaan ihoon, joutuu maksamaan meikkivoiteesta enemmän. Yhden edullisemman kuitenkin tiedän, joka on ihana kuivalla iholla. Siksi nostan tähän viiden parhaimman joukkoon yhden bonuksen, joka sekin on loistava kuivalla iholla.

Kuva: Lumene

Lumene Glow Illuminating Foundation

Lumene uudisti ja uudistaa edelleen vaiheittan tuotteitaan. Glow Illuminating Foundation on ihoa kosteuttava, kevyesti peittävä ja kauniisti heleyttävä meikkivoide. Joudun sanomaan, että tätä uudistettua versiota en ole vielä kokeillut, mutta vanhaa versiota olen.

 

Ennen meikkivoide näytti tältä ja kulki nimellä Nude Perfection Glow Foundation. Lokakuun 2015 LivBoxista saimme tämän luonnollisen ja kosteuttavan meikkivoiteen. En usko uudistuksen muuttaneen tuotetta niin radikaalisti, että ihan eri tuotteesta olisi kyse. Voi myös olla, että vain pakkaus on muuttunut ja sisältö on edelleen samaa tuotetta.

Näitä vanhassa pakkauksessa olevia saattaa vielä löytää poistohintaan. Uudistuksen kokenut Glow Illuminating Foundation maksaa 15,90-16,90 € / 30 ml.

Tässä olivat yhdet parhaimmat kosteuttavat meikkivoiteet. Näillä selviää talven pahimpia aikoja, kun iho kuivaa, on kosteusköyhä ja pakkanen paukkuu ulkona. Silloin meikkivoiteelta vaaditaan paljon enemmän.

Mihin meikkivoiteisiin te luotatte talvikautena?

Jäin tässä postauksen lopussa miettimään, että aiheuttavatkohan täydennäköiset meikkivoidepullot epäilyksiä ettei niitä olisi käytetty? Minä ainakin epäilisin lukijana. Minulla on tapa ravistella vajaat pullot kuvaushetkellä ja pyyhin ne siisteiksi. Siten saan ne näyttämään uusilta ja täysiltä. Todellisuudessa kuvissa esiintyvät meikkivoiteet ovat vajaita, cushion-rasia tyhjä jne. 😀 Yksittäiskuviin käytin vanhoja kuvia, ettei tarvitse uudelleen ja uudelleen ravistella pulloja.

Tässä oli minun viimeinen 5 parasta täällä Bellablogeissa. Seuraava 5 parasta sitten uudessa osoitteessa anna.fillä. Muistutan vielä, että muuttoon asti postailen vain joka toinen päivä, joten huomenna blogissa ei ole uutta postausta. Tiistaina sitten viimeisen kerran postaan täällä ja sitten keskiviikkona pitäisi kaiken olla valmista, jotta pääsen avaamaan oveni uudessa osoitteessa.

Ihanan rentouttavaa sunnuntaita kaikille!

Lumenen, Sensain, By Terryn ja Estée Lauderin meikkivoiteet saatuja. *merkityt linkit affiliate-linkkejä, joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission.
X