Julkkikset

Kimmo Ohtosesta tuli isä! Suloisessa kuvassa vastasyntyneen pieni ja hento ote

Luontotoimittajana tunnettu Kimmo Ohtonen ja Laura-puoliso ovat nyt tuoreita vanhempia.

Teksti:
Johanna Jantunen
Kuvat:
Om-Arkisto

Luontotoimittajana tunnettu Kimmo Ohtonen ja Laura-puoliso ovat nyt tuoreita vanhempia.

Toimittaja Kimmo Ohtosen, 42,  ja hänen puolisonsa Lauran esikoinen on syntynyt. Kimmo julkaisi Instagram-tilillään hellyttävän kuvan, jossa pienen pieni käsi pitää kiinni oletettavasti isän sormesta.

Pikkuinen on puettu punaiseen asuun ja kääritty tutunnäköiseen vilttiin – se on jaettu suomalaisperheille vuoden 2022 äitiyspakkauksessa.

Kuva on kerännyt lukuisia onnitteluja tuoreille vanhemmille.

– Onnea ja Rakkautta koko perheelle, kommentoi näyttelijä Kiti Kokkonen.

Taiteilija Manuela Bosco on kirjoittanut onnittelunsa monin sydämin. Myös muun muassa julkkiskokki Teresa Välimäki, toimittaja Baba Lybeck ja ex-olympiaurheilija Ville Lång onnittelevat Kimmoa ja Lauraa perheenlisäyksestä.

Vauva syntyi reilusti lasketun ajan jälkeen. Kimmo kirjoitti jo ystävänpäivänä Instagramissa julkaisemassaan kuvassa, että lasketusta ajasta oli kulunut viikko.

”Naimisiinmenon jälkeen suhteemme on vahvistunut entisestään”

Luontodokumentaristina ja -kirjailijana tunnettu Kimmo ja Laura ilmoittivat marraskuussa hauskalla kuvalla odottavansa vauvaa.

Pariskunta on ollut yhdessä seitsemän vuotta. Naimisiin he menivät vuonna 2017  Töyrylän kartanossa Artjärvellä.

– Olimme ehtineet olla vasta puolitoista vuotta yhdessä ennen avioitumistamme. Tuntui kuitenkin siltä kuin olisimme olleet yhdessä paljon pidempään. Naimisiinmenon jälkeen suhteemme on vahvistunut entisestään, Kimmo kertoi Annan haastattelussa vuonna 2022.

Kimmo ja Laura ovat sukunimeltään Ohtonheimoja. Itse keksitty sukunimi on yhdistelmä Ohtosta ja Lauran tyttönimeä Heimosesta. Kimmo käyttää kuitenkin Ohtosta edelleen työ- ja taiteilijanimenään.

Kimmon ja Lauran perheeseen kuuluvat pienen tulokkaan lisäksi myös Alma- ja Romy-koirat.

X