KOTOILU JA HYVINVOINTI

Kevään ja tulevan kesän uusia tuulia

23.4.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Haluatteko kurkata mitä uutta maahantuoja Berneriltä löytyy?

berner4

Berner on järjestänyt puolen vuoden välein bloggaajille tilaisuuden tutustua brändiensä uutuuksiin. Jotkut tuotteet ovat kauden uutuuksia ja jotkut pysyvästi valikoimaan lanseerattavia. Tämä taisi olla kolmas kerta, kun Berner järjestää tällaisen.

berner

Kauden tuoksu-uutuudet ovat aina esillä. Minähän olen jo esitellyt Marc Jacobsin ihanat Blush Edition -tuoksut, jotka löydät täältä. Itse koin aika mielenkiintoiseksi tämän kesän Calvin Klein One Summer -tuoksun, joka on näitä ns. unisex -tuoksuja. Itse en yleensä ole CK:n tuoksuista niin kiinnostunut, mutta tässä oli jotain kesäistä ja hauskaa. Tuoksun nuotit kuulostavat myös hauskalle ja kuvaavat tuoksua erinomaisesti.

Alkutuoksu
Lime, mojito, sitruuna, inkivääri ja vihreä omena

Sydäntuoksu

Guava, kataja ja tiare-kukka

Pohjatuoksu
Setripuu, kookosmaito ja sammal

 

berner1

Clarinsin oli tällä kertaa esillä vain ihonhoitotuotteilla. Kivoja uutuuksia oli esillä ja itse iskin heti silmäni näihin päivä- ja yövoiteisiin.

berner2

Sen vinkkaan, että nämä Multi-Active Nuit -yövoiteet tuoksuvat ihanille! Totesimme porukalla, että voiteessa on kukkakaupan tuoksu. Konsulentti kertoi, että tuoksussa on käytetty jasmiinia.

berner3

Philosophylla on tullut uusia tuotteita Miracle -tuotelinjaansa ja Amazing Grace on saanut juhlavuoden kunniaksi ”special editionin”.

berner5

Rimmel on tuonut markkinoille oman geelikynsilakkansa, joka kovettuu ilman UV-valoa.

berner6

Bloggaajat pääsivät lakkauttamaan kynsiään kevään ja tulevan kesän ihanilla väreillä.

berner7

Rimmeliltä on tullut paljon uutuuksia, joista minua kiinnosti erityisen paljon #Insta Flawless -sävyvoide. Olin erittäin iloinen, kun tuote löytyi goodie bagistani. Testasin voiteen kädelleni ja olin heti innoissani. Vielä tarvitsee saada päivetystä iholle, jotta sävy natsaa, mutta kyllä teki kauniin pinnan kuivan käteni iholle.

berner8

IsaDoralla oli parikin uutuuskokoelmaa. Beauty Heroes muistutti minulle, että kohta onkin naapurimaassamme Euroviisut! Jee! Minusta on tullut aikuisena viisuilija. Aika hauska idea ruotsalaiselta IsaDoralta. Hei, Lumene… jos Suomi vielä joskus voittaa, niin voisitteko tehdä saman? Tässä muuten huomaa miten nopeasti IsaDora reagoi trendeihin, uutuuksiin ja luo niitä uusia trendejä.

berner9

Tänä kesänä IsaDoran kokoelma kantaa nimeä Tropical Paradise. Värimaskaroita, värikkäitä rajauksia, kynsiä ja luomivärejä, sekä mehukkaita huulia.

berner10

Katsoin välittömästi, että Tropical Gardenissa on paljon tuttua…

berner16

Eikä ihme, sillä tämän kesän kausikokoelman luomiväripaletti on lähes samanlainen 01 Dragonfly -paletin kanssa. Vasemmalla puolella on minun vanha Dragonfly ja oikealla tämän kesän kausikokoelman Tropical Garden. Tein viime kesänä meikkitutoriaalin tuolla Dragonfly -paletilla, joten sen meikin voi toteuttaa myös Tropical Gardenilla.

Olen hieman yllättynyt siitä, miten tänäkin kesänä aiheena on tropiikki ja värimaailma sinistä ja turkoosia? Sitten vielä kausipaletti on lähes identtinen vakiovalikoiman paletin kanssa. Voisikohan syynä Euroviisukokoelma? Kaikki ideat ja ”paukut” menneet siihen, niin kesäkokoelma jäi vähän vanhan toistoksi. Oli miten oli, mutta värimaskarat ovat aina niin kesän juttu. Sen lisäksi kokoelman Waterproof -kajalit vaikuttivat mahtavilta. Eikä paletissakaan mitään vikaa ole. En sillä asiaa pohtinut. Olen vain vähän hämmentynyt tästä yhtäläisyydestä ja samasta teemasta kahtena vuotena peräkkäin.

Tuon mainitsemani kesäisen tropiikkimeikin löydät täältä.

berner12

Kotimainen XZ, Herbina ja LV olivat myös esillä. XZ on tuonut paljon uutuuksia, kuten tämän värjättyjen hiusten shampoon ja hoitoaineen. Näissä on kivan kirpeä tuoksu. En ole vielä testannut ja minä itse asennoidun hieman varauksella kaikkeen silikonittomaan, mutta kokeilen ja raportoin, jos haluatte. Kyseessä on kuitenkin kotimainen, silikoniton, edullinen ja marketeissa myytävä merkki.

berner13

XZ on lanseerannut miesten oman sarjan. Kuusi erilaista shampoota sisältävä sarja on aika laaja miehille. Kiintoisaa!

Oli mahtavaa, että tilaisuudessa oli XZ:n ja LV:n omat kemistit. Huikeaa! Oli mielenkiintoista kuulla toimintaperiaatteita ja ainesosia kemistin suusta. Saanko sanoa tähän arvostan?

berner14

LV on saanut paljon uutuuksia ja muutenkin uudistanut pakkauksiaan.

berner15

Vuosi sitten innostuin LV:n tuotteista, sillä 8 euron seerumi oli oikeasti hyvä. Bagistani löytyi tämä uusi, kevyempi päivävoide. Ihan kiva kokeilla tulevana kesänä. Voiteessa on kevyt suojakerroin, eli SPF on 15.

Tällaisia uusia juttuja ja montaa muutakin on tullut markkinoille. Goodie bagistani löytyi mielenkiintoisia juttuja. Eniten mieleeni jäi LV:n pyykinpesutabletit. Kosmetiikkaa tulee ja menee, joten on joskus kiva tutustua johonkin muuhun. Ihan kaikkia brändejä en kuvaillut, mutta esillä oli näiden lisäksi muitakin tuoksubrändejä, Herbina ja Sensai.

Oikein kivaa lauantaita! Minä olen tänään perheeni kanssa Heurekassa. Olen sinne halunnut liki 30 vuotta ja nyt vihdoin menen sinne omien lapsieni kanssa. Joskus joidenkin haaveiden ja toiveiden kanssa saattaa vierähtää, vaikka kyseessä olisi näinkin pieni juttu. Innolla odotan päivää. Toivottavasti teilläkin on yhtä kiva lauantai tiedossa.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme