Glitz & Glam

Kuvauksista bile-look & hyvää äitienpäivää!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laitetaanpas alkuun se viimeinen postaus vaatekuvauksista ja loppuun hieman äitienpäivä höpinää…

Kuvauksien viimeinen look on hieman ”räyhä” ja rohkea. Stailasin asukokonaisuuteen naisellista rock-henkisyyttä mukaan. Käsilaukku, jossa monta pientä metallista pääkalloa, monta ohutta nahkaremmiä ranteeseen ja tyttömäisen söötti, mutta silti rokkaava rusettivyö.

Vaikka en enää ole niinkään pantterikuosin perään, niin tämä kokonaisuus toimii ja voisin kyllä pukeutua tähän kaikkeen itsekin. Tämä on minun näköinen. 🙂 Kun mainitsin pantterikuosiin, että enää, niin minä olen joskus reipas 10 vuotta sitten ollut ihan hulluna pantterikuvioon. Ostin mieheni kämppään (niin en asunut vielä hänen kanssaan, vaan asuin vielä kotonani 16-vuotiaana) pantterilakanat ja verhot. Olohuoneeseen taas haalin seeprakuosia verhoihin, tyynyihin ja mattoihin. 😀 Minulta löytyi paitaa tiikerikuosilla jne. Nykyää en ihan yhtälailla hullaannu eläinkuoseista, sillä olen ne kerran jo kuluttanut loppuun. ;D
Tässä tunikassa pantterikuosi on aika hillitty ja kaunis, joten siksi pidän siitä.

 Korviksina suuret hopeiset kolmiot. Ne toimivat tässä paremmin kuin roikkuvat. Nappikorvikset näyttävät tässä kokonaisuudessa ryhdikkäämmiltä. Voisin hankkia itsellenikin tuollaiset kolmionapit, sillä olen nyt hullaantunut myös nappikorviksiin, kun ennen suosin vain roikkuvia korvakoruja.
Suuret sormukset ovat kovasti muodissa ja olenkin miettinyt, että ostaisinko itselleni jonkun tuollaisen suuren sormuksen? Ne ovat upeita ja niinkin pieni juttu koruissa kuin sormus, voi antaa paljon näköä kokonaisuuteen. Makea! 🙂 Ennen suuret sormukset muistuttivat minusta lähinnä nyrkkirautoja, mutta nykyää tykkään katseenvangitsevista sormuksista. 🙂

Kampaukseksi tein ”keesikampauksen” ponnarilla. Sopii tähän hieman räyhään rock-lookiin.
Meikkiin lisäsin keltaiset rajaukset mustien rajauksien yläpuolelle, voimistin poskipunaa ja pinkkihuulimeikki vaihtui metallisen pronssiseen.

Tähän loppui nyt nämä vaate ja korupostaukset. 😉 Mikä oli eniten sinun tyyliä tai silmää miellyttävää? Sporttinen? Hippimäinen? Purjehdus? Tyttömäinen & juhlava? Vai tämän päiväinen räyhä & rokkaava?
Entä mikä tuntuu kaikista kaukaisimmalta?
Eniten minua on ehdottomasti tämä räyhä ja rokkaava ja vähiten minua on hippimäinen.

Hyvää äitienpäivää kaikille äideille ja isoäideille!

Minä saan tänään kukkasia! 🙂 Mistäkö minä sen tiedän? Minun 3-vuotias tyttäreni lauloi isin ja hänen yllätyksen minulle. 😀 Olin eilen töissä joten mieheni ja tyttäreni kävivät kaupassa. Samalla oli tietysti ostettu äipälle kukkia. Illalla kuulin asiasta kotona, vaikka mieheni olikin sanonut Millalle, että ei saa kertoa äidille, niin ei pieni tyttö innoissaan enää muistanutkaan. 😀

Minä tein mummolleni eilen yllätyksen. 🙂 Mummoni ja täti tulivat eilen Kotkaan katsomaan Cabaretin. Tilasin heille kakut ja kahvit pöytään tarjoiltuna. Mummo oli todella otettu äitienpäiväyllätyksestään. 🙂 Oli tosi kiva, että mummoni pääsi hieman tuulettumaan, sillä hän on vaaripuoleni omaishoitajana, joten jokainen varmaan osaa olettaa kuinka usein hän pääsee ihmisten ilmoille.

Tänään onkin sitten vierailua omalla äidilläni, anopilla ja minun toisella mummollani. 🙂

Minkälainen äitienpäivän ohjelma teillä on?

X