Ihonhoito

MayBeauty The Incredible Face Mask – eroon mustapäistä

30.11.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Yhteistyössä Maybeauty

Tänään esittelen teille jotain ihan mahtavaa!

maybeautymustapaanaamio

Vaivaako teitä muita mustapäät, epäpuhtaudet ihohuokosissa ja muut ihon alle kertyneet epäpuhtaudet? Jokaisen meidän ihon alla on epäpuhtauksia, mutta toisilla niitä on enemmän ja toisilla hyvin vähän. Rasvoittuvalle iholle niitä kertyy herkemmin ja kuivalla iholla epäpuhtaudet ovat vähäisempiä ja ne ovat ns. piilossa syvemmällä.

maybeautymustapaanaamio4

Testasin yhteistyön kautta Maybeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamiota. Maybeauty The Incredible Face Mask lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaisuutta. Näitä lupauksia tulee luettua tämän tästä ja on monista tuotteista oikeasti apuakin. Mutta harvemmin yhdellä käyttökerralla saa jo todella paljon puhtaamman ihon. Mustapäitä ja ihon alla lymyävää talia voidaan poistaa mekaanisesti, mutta sorminhan niitä ei saisi puristella. Myönnän, että kiellän teitä tekemästä sitä, mutta sorrun itse siihen toistuvasti. Riski tulehduksiin kasvaa ja kynsillä saattaa puristella liian kovakouraisesti, jolloin syntyy kudosvaurioita.

maybeautyennen

Näin talven kynnyksellä en kärsi rasvoittuvasta ihosta. Mustapäitä on muutamia, mutta ei paljon. Ihohuokosissa on hieman talia ja epäpuhtauksia, mutta ne eivät ole niin pahoja kuin kesällä. Kesällä koen nämä kaikki ihan ongelmaksi. Ihoni on siis ihan ok nyt, mutta hieman pieniä epäpuhtauksia löytyy. Pahimmat alueet ovat nenä, leuka ja hieman poskillakin niitä esiintyy.

maybeautymustapaanaamio2

The Incredible Face Mask -kasvonaamiot ovat annospakkauksissa.

maybeautymustapaanaamio3

Musta savipohjainen naamio kannattaa puristaa annospussista johonkin astiaan. Naamion levitykseen tulee Maybeautyn sivellin, joka helpottaa tuotteen tasaista levittämistä.

maybeautymustapaanaamio5

Iho puhdistetaan ennen kasvonaamion levitystä. Aina on parasta, jos iho on pehmennetty ennen naamion käyttöä. Siksi suosittelen saunaa tai suihkua ennen mustapäiden poistamista naamion avulla. Myös kasvojen kunnollinen höyrytys on hyvä tapa. Ihon kunnollinen pehmennys parantaa epäpuhtauksien tarttumista kasvonaamioon.

Jos sinulla on todella paksusti kerrostunutta kuollutta ihosolukkoa ja ihosi on karhea, suosittelen ensin ottamaan kunnon pehmennyshoidon ihollesi. Käytä kasvoöljyä muutaman päivän ajan ja tee mekaanista kuorintaa. Naamio kuorii kyllä todella tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, mutta jos se on todella paksuna kerroksena, eivät epäpuhtaudet pääse ensimmäisellä käyttökerralla tarttumaan naamioon. Toinen vaihtoehto on käyttää naamiota kaksi kertaa peräkkäin.

maybeautymustapaanaamio6

Levitä kasvonaamio heti annospussin avaamisen jälkeen. Varo hiusrajoja ja kulmakarvoja. Ne jäävät kiinni naamioon, joten kannattaa olla tarkkana.

maybeautymustapaanaamio7

Kasvonaamion annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Naamion tulee olla kunnolla kuivunut ennen poistoa. Kuivuessaan kasvonaamio ei tunnu kuivattavalta tai voimakkaasti kiristävältä, mutta toki kaikkea voimakasta ilmeilyä kannattaa välttää, jotta naamio ei pääse venymään tai repeämään.

Pakko sanoa, että en kehtaisi avata ovea kenellekään tämä naamio kasvoilla. On sen verran hurja, että johan siinä oveen koputtanut saisi sydänkohtauksen. Tai vaihtoehtoisesti koputtaja luulisi keskeyttäneensä jotain mihin kuuluu musta lateksi olennaisena osana. Itse otan kaikkien hassujen kasvonaamioiden kanssa varman päälle ja käytän niitä iltamyöhällä tai jos mieheni on kotona, niin silloin päivällä.

maybeautymustapaanaamio8

Kuivumisajan jälkeen aloitetaan naamion poisto ja ihon puhdistus. Aloita naamion irrottaminen reunoilta.

maybeautymustapaanaamio9

Vedä varovasti naamiota irti kasvoistasi.

Odotin kipua naamion poistossa. Olin ehtinyt etukäteen lukemaan ja katsomaan videoita missä mainitaan naamion poiston aiheuttavan samanlaista tunnetta, kun vahaus ihokarvoille tai teipin poisto kasvoilta. Minua tämän poisto ei sattunut. Ei sattunut äitiänikään, joka testasi nenälle ja leualle naamiota. On varmasti yksilöllistä, että tuntuuko naamion poisto hieman vai ei. Minulle se ei aiheuttanut ollenkaan kipua. Jos kipua aiheutuu, kannattaa tehdä kuten kuvassa näytän, eli painaa ihoa toisella kädellä ja vetää naamiota pois toisella. Tämän kikan huomasin vähentävän vetämisen tunnetta iholla.

Tuossa muuten tuli sellainen vinkki, että kasvonaamiota voi käyttää vaikka vain nenälle ja/tai leualle, jos vain ne ovat ongelma-alueita. Tällöin suosittelen avaamaan annospussin niin, että pistät siihen neulalla reiän, puristat tarvitsemasi määrän kasvonaamiota ulos ja laitat annospussin ilmatiiviiseen muovipussiin odottamaan seuraavaa kertaa, jonka tulisi olla muutaman päivän sisällä. Voit myös teipata reiän annospussista.

maybeautymustapaanaamio10

Naamio pysyy hyvin kasassa, kun malttaa rauhallisesti poistaa sitä iholta. Joko näette mustaan tarttuneita inhotuksia? En todellakaan tiennyt otsassani olevan noin paljon epäpuhtauksia.

maybeautymustapaanaamio11

Sitten tulee ihan paras hetki!!! Naamion hurjalle värille on varmasti syy – mustasta naamiosta näkee valkoiset epäpuhtaudet selkeämmin. Yyyyyy….

Kasvoilla saattaa näkyä punoitusta, mutta se katoaa hetken kuluttua. Minulla punoitti ainoastaan leukapielet. Voimakasta kuumotusta ja kirvelyä ei kuulu esiintyä.

Naamion poiston jälkeen iho huuhdellaan vedellä ja poistetaan kasvonaamiosta mahdollisesti jääneet rippeet. Ne huuhtoutuvat yllättävän helposti.

Nyt varoitus! Jos et kestä ihomatoja ja mustapäitä, skippaa pari kuvaa. Jos rakastat katsella mustapäiden puristelua Youtubessa ja nähdä ihon puhdistamista, tässä tulee!

maybeautymustapaanaamio12

Minä sanoin alussa, että ihollani ei nyt ole paljon epäpuhtauksia. No kylläpä vaan oli!

maybeautymustapaanaamio13

Tässä poskipään ihohuokosien löydökset. Naamioon tarttuu kuollutta ihosolukkoa, talia, mustapäitä, ihomatoja ja tietysti myös ihokarvoja. Jos siis teet ihokarvojen poistoa kasvoillesi, niin se hoituu tällä naamiolla samalla.

Aah, näiden tutkiminen on vaan niin nautinnollista! Kiittelin naamion mustaa väriä, josta pääsi hyvin tutkimaan kaikkea kasvoilta irronnutta. Minulla on pieni ”fiksaatio” tällaisiin. Kuka muu kehtaa tunnustaa?

maybeautyjalkeen

Iho näyttää ja tuntuu välittömästi puhtaammalta. Ihohuokoset eivät ole niin huomiota herättävät, kun ne puhdistuvat kunnolla. Pehmeä ja sileä iho odottaa mustan naamion alla. Jo yksi käyttökerta tuo tulosta. Kuten näitte kuvista mitä naamioon jäi kiinni. Ihan kaikkia ei yhdellä kertaa saa täydellisesti pois, mutta säännöllisellä käytöllä lähtee loputkin. Huomaa käytön jälkeen, että ne epäpuhtaudet, jotka eivät jääneet kiinni naamioon, ovat nousseet kuitenkin pintaan ja lähtevät sitten seuraavassa poistossa tai mekaanisen kuorinnan tekemällä. Kasvonaamio myös ennaltaehkäisee epäpuhtauksien ja mustapäiden muodostumista, sekä pitää ihon puhtaampana. Puhtaammalla ja tasaisemmalla iholla se meikkikin näyttää kauniimmalta ja freesimmältä.

Yhteenvetona vielä Maybeauty The Incredible Face Mask -kasvonaamion hyödyt:

  • ihohuokoset puhdistuvat epäpuhtauksista
  • poistaa mustapäitä
  • poistaa kuolleen ihosolukon
  • epämieluisat ihokarvat kasvoilta poistuvat samalla
  • iho on tasaisempi ja ihohuokoset häivyttyvät puhdistuttuaan

Kasvonaamiota ei suositella käytettävän, jos iho on rikkoutunut tai kasvoilla on jotain muita ihovammoja.

maybeautymustapaanaamio1

Ihan pakko kysyä, että kuinka monia teitä houkuttaa kokeilla itselleen ja omalle miehelleen tätä naamiota? Olisi meinaan niin kiva päästä katsomaan, että mitä kaikkea oman mieheni kasvoista naamioon irtoaisi. Huomaako, että minä olen vähän liekeissä tästä tuotteesta? En tajunnut, että minun otsallakin oli niin paljon epäpuhtauksia, mitä naamioon sitten jäi kiinni. Toimii ja on tehokas! Suosittelen ehdottomasti mustapäiden ja epäpuhtaiden ihohuokosien kanssa kamppaileville.

Nyt Glitz & Glamin lukijoilla on mahdollisuus kokeilla näitä kasvonaamioita huippuhyvällä tarjouksella jonka Maybeauty tarjoaa. Alennuskoodilla ggmask saa 30 % alennuksen. Klikkaamalla TÄTÄ verkkokaupan linkkiä, alennuskoodi on valmiiksi käytettävissänne. Ei tarvitse enää kassalla näpytellä koodeja erikseen. Tällainen kuvassa näkyvä setti sisältää 5 kasvonaamiota ja siveltimen. Alennuksen kanssa setti maksaa 17,50 €.

Huomenna sitten availemaan joulukalentereita!

Tuoteet saatu yhteistyön kautta Maybeautylta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Mitä sinun lauantaihin kuuluu? Onko meno yhtä rentoa kuin meidän Erkalla? Minun päiväohjelmaan kuuluu huomisen #5parasta -postauksen viimeistely, mutta muuten sama meno kuin Erkalla. 
Kokeilin Glamlinin palvelua, jossa kauneuskonsultti valikoi tuotteet juuri minun mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Koin palvelun helpoksi, jonka vuoksi haluan suositella sitä, jos kosmetiikkashoppailu tuottaa vaikeuksia ja pettymyksiä. ➡️ Lue blogista lisää ja/tai katso Storiesit Glamlinista. Tein elämäni ensimmäiset höpöttelyni Storiesiin. Molemmat löydät biostani. 
#kaupallinenyhteistyö @glamlinsuomi #kosmetiikkaanetistä #kauneuskonsultti #glamlin #erkka #sleepingcat #cat #tulips #glamlinbox #uusipostausblogissa #saturday

glitz8glam

Kommentit (25)

Arvaa vaan miten nautinnollista on tutkia naamiota. Musta väri on ihan paras, koska siitä näkee parhaiten. 😀 Jos tuntuu, että ensimmäisellä kerralla ei ihosta irtoa mitään, aloita pehmennys ja kuorinta, ja koita 2-3 päivän päästä uudelleen. Olen huomannut, että kunnolla pehmennetystä ihosta irtoaa parhaiten. Jos pinnassa on kova kuori kuollutta ihosolukko, ovat ne epäpuhtaudetkin tiukemmin ja syvemmällä ihossa.

Nautinnollisia hetkiä naamion tutkimiseen! Sairasta, mutta niin ihanaa! 😀

Hehe…no nyt tuli oikein mun lemppariasiaa?. Myönnän katselevani joidenkin mielestä ällöjä youtubejuttuja joissa mustapäiden ym.poistoa voi katsella todella läheltä ja kaikki poikani ovat saaneet kokea äidin ”hellää” huolenpitoa murkkuiässä…kuin myös mieheni ja omakin naama. Parasta on ihailla puhdasta ihoa ja ihohuokosia?. Nyt löytyy aarteita enää satunnaisesti nenänpielistä ja leuasta lähinnä talia eli naamio vois mulla olla tarpeen vain noihin kohtiin kun hintakaan ei ole kovin paha. ?

Oli sen verran vakuuttavaa näyttöä, että piti käydä tilaamassa 🙂
Odotan innolla että pääsen testaamaan ja tutkimaan löydöksiä ;P

Täällä myös yksi ihonpuhdistukseen friikahtanut 😀 Mikään ei ole tyydyttävämpää kuin se, että näkee mitä kaikkea mönjää ihosta nousee esiin, ai että 😀

Tämä vaikuttais kyllä tosi hyvältä, täytyy ehdottomasti harkita kokeilua 🙂

Hui kauhia mitä sitä ihosta irtookaan 😀 Nyt on kyllä pakko kokeilla, sen verran hauskalta näytti!

Tilaukseen lähti!! Kuinkahan usein tuota uskaltaa tehdä? Jos sulla on noin paljon epäpuhtauksia, niin mulla ei varmaan sitä mustaa väriä edes erota ?

Tulipa hyvään saumaan, viimeistelen just joulukalenteria miehelle niin yhteen luukkuun tulee kyllä tämmönen naamio. Miehen naama todellakin tarvii tämmöstä (plus että mies on varmaan innoissaan kaikesta ällöstä mitä naamasta irtoo, ite en niinkään :’D), ja ihan hauska kokeilla itekin.

Tilattu! Kiva nähdä mitä omasta ja miehen naamasta paljastuu. Jonkin asteen fiksaatio asiaa kohtaan on mutta youtube videoita tms en pystyisi katsomaan 😀 plussaa myös mukava tulevasta siveltimestä.

Pitihän tuota ihmeainetta tilata heti?Plussaa paypal maksuvaihtoehdosta.

Sattuipa sopivasti, olin muutama päivä sitten juuri elämäni toisessa kasvojenpuhdistuksessa kosmetologilla. Minulla ei kuulemma kauhesti mustapäitä ollut, eikä laajentuneita ihohuokosia, jonkin verran kyllä. Joten hyvä kai välillä niitä olisi itsekin torjua jotenkin 🙂 Joskus olen niitä Nivean nenälappuja testaillut.
Tämä MayBeauty kuulosti ja näytti erittäin kiinnostavalta. Täytynee pistää tilaukseen. Harmi ettei ollut yksittäispussia myynnissä, olisi ollut kivampi testata ensin yhdellä.
Ja kiitti tuosta neula, teippi ja pussi vinkistä – kätevää jos kokeilee ensin pelkällä nenä-leuka-akselilla.

Heti oli pakko tilata! 😀
Viime kesänä kävin ihon uä-puhdistuksessa ja vaadin kosmetologin näyttämään minulle toimenpiteen jälkeen paljonko tuli ”saalista”. Kosmetologia tämä vähän huvitti, mutta säästi vanulapun minulle jotta sain lähtiessä tiirailla mitä sitä omasta naamasta irtoaa. Jännityksellä odotan,miten tämä naamio toimii omalle kasvoille,itsellä juuri otsa,näe ja leuka ongelmakohtia.

Joo, pakko tunnustaa, että sama fiksaatio löytyy. 😀

Hauska yhteensattuma, juuri samainen kasvio naamallani tulin lukemaan blogiasi 😀 On ollut käytössä itsellä jo pidemmän aikaa ja kyllä ovat muuten näpyt kaikonneet! Puhumattakaan sileästä ja pehmeästä ihosta, suosittelen! Mikään ei oo näin hyvin tehonnut tähän hipiään kuin tämä mustuli 🙂

Tilaukseen meni 😀 Jänskää, kiitos siis vinkistä ja koodista 🙂

Tilasin tämän naamiopakkauksen siveltimen kanssa ja olihan siinä kiva alennus.Kokemuksia vastaavista naamioista on eikä niin miellyttäviäkään ! Tilasin netistä Sence Beautyn Blackhead peel-of naamion joka myöskin on 8 g annospusseissa.
Pidetään kasvoilla 15-20 min jonka jälkeen se irrotetaan varovasti. Naamio oli kuin liimattu ihoon kiinni ja oli todella vaikea saa pois ja sattui aivan kamalasti. Mustassa naamiossa ei näkynyt mitään epäpuhtauksia ! Uskon vahvasti että nyt tilaamani naamio on hellävaraisempi mutta kuitenkin tehokkaampi vaikka minulla ei juuri epäpuhtauksia kasvoissa ole, saas nähdä !

Pitääkin ehkä laittaa tilaukseen, olisi taas tarvetta tuollaiselle kunnon puhdistajalle…ja pitää tutkia että paljon lähti epäpuhtauksia ? toinen mistä sai outoa iloa elämään oli kuorintasukat ja se ihon irtoaminen…omalla tavalla ällöä, mutta silti niin kiinnostavaa ? Huomenna alkaa joulukuu ja pääsee taas seuraamaan siun Joulukalenteria…..aivan parasta ?

Aion ostaa! Mulla on nenässä sikana mustapäitä, leuassa jonkin verran ja poskella randomisti. Nyt varsinkin kun on ollut kaikkea stressiä niin posketkin on vallan villiintyneet. Tuli vähän flashback tästä tuotteesta, joskus 90-luvun lopulla oli sellaisia nivean mustapäälaastareita, ja kyllä silläkin jo sai kaikkea ällöä irti nenästä (niitä oli muistaakseni nenälle ja leualle).

Tytär on niiiiin toivonut tämmöistä naamiota ja minä olen ollut skeptinen. Eiköhän me nyt sun innoittamana tilata tämä kokeiluun!

Välittömästi tilasin! Nivean nenälaastarit ovat niin ihani ja nyt kun pääsee ihailemaan koko naaman saalista, niin piti ottaa heti isompi pakkaus 😀

Mä oon tosi paljon katsonut youtubettajia jotka kertovat tosta tuotteesta ja se on ollut hyvä, mutta kun mä en poista mun ihokarvoja tai en ainakaan vielä (Äitin syy hehh ?) niin oon käyttäny poski, nenä ja leuka alueella ja on ollut tosi hyvä en nyt muista mikä merkki oli mut mun äiti tilasi tota jostain ja käytettiin molemmat puolet mitkä oli siinä pussissa. Ja ei ollut kipua koska en laittanu sitä ”ihokarvojen” päälle, mutta äiti laitto ja oli kyllä kivuliasta ihan koska ne karvat meni pois ?

Aah, tuo olisi kyllä kivaa!

Kiitos tästä(kin) mahtavasta postauksesta. Tein juuri tilauksen 🙂 tälläistä naamiota olen halunnut jo pitkään….yököttävän kiehtovaa 🙂 en malta odottaa 😀

Onpa mukava kooste ja hyvä, kun pääsee linkeistä lukemaan laajemmat tuotekokeilut! Sain vahvistuksen tuotteista, joita ajoittain epäpuhtauksia puskevalle iholleni suunnittelin ostavani. ?

Kiva kuulla! 🙂 Epäpuhtaudet ovat niin syvältä. Minä en kärsinyt teininä kuin ihan silloin tällöin yhdestä tai kahdesta kutista. Reilu parikymppisenä sitten muuttui, kun lopetin e-pillerit.

Tämähän on pakko testata. Yäk miten ihana. Mä oon zoomannu tota kuvaa ja haluan kyllä nähdä mikä määrä törkyä on omassa naamassa.

Arvaa vaan miten nautinnollista on tutkia naamiota. Musta väri on ihan paras, koska siitä näkee parhaiten. 😀 Jos tuntuu, että ensimmäisellä kerralla ei ihosta irtoa mitään, aloita pehmennys ja kuorinta, ja koita 2-3 päivän päästä uudelleen. Olen huomannut, että kunnolla pehmennetystä ihosta irtoaa parhaiten. Jos pinnassa on kova kuori kuollutta ihosolukko, ovat ne epäpuhtaudetkin tiukemmin ja syvemmällä ihossa.

Nautinnollisia hetkiä naamion tutkimiseen! Sairasta, mutta niin ihanaa! 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *