Ihonhoito

MayBeauty The Incredible Face Mask – eroon mustapäistä

30.11.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Yhteistyössä Maybeauty

Tänään esittelen teille jotain ihan mahtavaa!

maybeautymustapaanaamio

Vaivaako teitä muita mustapäät, epäpuhtaudet ihohuokosissa ja muut ihon alle kertyneet epäpuhtaudet? Jokaisen meidän ihon alla on epäpuhtauksia, mutta toisilla niitä on enemmän ja toisilla hyvin vähän. Rasvoittuvalle iholle niitä kertyy herkemmin ja kuivalla iholla epäpuhtaudet ovat vähäisempiä ja ne ovat ns. piilossa syvemmällä.

maybeautymustapaanaamio4

Testasin yhteistyön kautta Maybeautyn The Incredible Face Mask -kasvonaamiota. Maybeauty The Incredible Face Mask lupaa poistaa mustapäitä, kuollutta ihosolukkoa ja rasvaisuutta. Näitä lupauksia tulee luettua tämän tästä ja on monista tuotteista oikeasti apuakin. Mutta harvemmin yhdellä käyttökerralla saa jo todella paljon puhtaamman ihon. Mustapäitä ja ihon alla lymyävää talia voidaan poistaa mekaanisesti, mutta sorminhan niitä ei saisi puristella. Myönnän, että kiellän teitä tekemästä sitä, mutta sorrun itse siihen toistuvasti. Riski tulehduksiin kasvaa ja kynsillä saattaa puristella liian kovakouraisesti, jolloin syntyy kudosvaurioita.

maybeautyennen

Näin talven kynnyksellä en kärsi rasvoittuvasta ihosta. Mustapäitä on muutamia, mutta ei paljon. Ihohuokosissa on hieman talia ja epäpuhtauksia, mutta ne eivät ole niin pahoja kuin kesällä. Kesällä koen nämä kaikki ihan ongelmaksi. Ihoni on siis ihan ok nyt, mutta hieman pieniä epäpuhtauksia löytyy. Pahimmat alueet ovat nenä, leuka ja hieman poskillakin niitä esiintyy.

maybeautymustapaanaamio2

The Incredible Face Mask -kasvonaamiot ovat annospakkauksissa.

maybeautymustapaanaamio3

Musta savipohjainen naamio kannattaa puristaa annospussista johonkin astiaan. Naamion levitykseen tulee Maybeautyn sivellin, joka helpottaa tuotteen tasaista levittämistä.

maybeautymustapaanaamio5

Iho puhdistetaan ennen kasvonaamion levitystä. Aina on parasta, jos iho on pehmennetty ennen naamion käyttöä. Siksi suosittelen saunaa tai suihkua ennen mustapäiden poistamista naamion avulla. Myös kasvojen kunnollinen höyrytys on hyvä tapa. Ihon kunnollinen pehmennys parantaa epäpuhtauksien tarttumista kasvonaamioon.

Jos sinulla on todella paksusti kerrostunutta kuollutta ihosolukkoa ja ihosi on karhea, suosittelen ensin ottamaan kunnon pehmennyshoidon ihollesi. Käytä kasvoöljyä muutaman päivän ajan ja tee mekaanista kuorintaa. Naamio kuorii kyllä todella tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, mutta jos se on todella paksuna kerroksena, eivät epäpuhtaudet pääse ensimmäisellä käyttökerralla tarttumaan naamioon. Toinen vaihtoehto on käyttää naamiota kaksi kertaa peräkkäin.

maybeautymustapaanaamio6

Levitä kasvonaamio heti annospussin avaamisen jälkeen. Varo hiusrajoja ja kulmakarvoja. Ne jäävät kiinni naamioon, joten kannattaa olla tarkkana.

maybeautymustapaanaamio7

Kasvonaamion annetaan vaikuttaa 30-45 minuuttia. Naamion tulee olla kunnolla kuivunut ennen poistoa. Kuivuessaan kasvonaamio ei tunnu kuivattavalta tai voimakkaasti kiristävältä, mutta toki kaikkea voimakasta ilmeilyä kannattaa välttää, jotta naamio ei pääse venymään tai repeämään.

Pakko sanoa, että en kehtaisi avata ovea kenellekään tämä naamio kasvoilla. On sen verran hurja, että johan siinä oveen koputtanut saisi sydänkohtauksen. Tai vaihtoehtoisesti koputtaja luulisi keskeyttäneensä jotain mihin kuuluu musta lateksi olennaisena osana. Itse otan kaikkien hassujen kasvonaamioiden kanssa varman päälle ja käytän niitä iltamyöhällä tai jos mieheni on kotona, niin silloin päivällä.

maybeautymustapaanaamio8

Kuivumisajan jälkeen aloitetaan naamion poisto ja ihon puhdistus. Aloita naamion irrottaminen reunoilta.

maybeautymustapaanaamio9

Vedä varovasti naamiota irti kasvoistasi.

Odotin kipua naamion poistossa. Olin ehtinyt etukäteen lukemaan ja katsomaan videoita missä mainitaan naamion poiston aiheuttavan samanlaista tunnetta, kun vahaus ihokarvoille tai teipin poisto kasvoilta. Minua tämän poisto ei sattunut. Ei sattunut äitiänikään, joka testasi nenälle ja leualle naamiota. On varmasti yksilöllistä, että tuntuuko naamion poisto hieman vai ei. Minulle se ei aiheuttanut ollenkaan kipua. Jos kipua aiheutuu, kannattaa tehdä kuten kuvassa näytän, eli painaa ihoa toisella kädellä ja vetää naamiota pois toisella. Tämän kikan huomasin vähentävän vetämisen tunnetta iholla.

Tuossa muuten tuli sellainen vinkki, että kasvonaamiota voi käyttää vaikka vain nenälle ja/tai leualle, jos vain ne ovat ongelma-alueita. Tällöin suosittelen avaamaan annospussin niin, että pistät siihen neulalla reiän, puristat tarvitsemasi määrän kasvonaamiota ulos ja laitat annospussin ilmatiiviiseen muovipussiin odottamaan seuraavaa kertaa, jonka tulisi olla muutaman päivän sisällä. Voit myös teipata reiän annospussista.

maybeautymustapaanaamio10

Naamio pysyy hyvin kasassa, kun malttaa rauhallisesti poistaa sitä iholta. Joko näette mustaan tarttuneita inhotuksia? En todellakaan tiennyt otsassani olevan noin paljon epäpuhtauksia.

maybeautymustapaanaamio11

Sitten tulee ihan paras hetki!!! Naamion hurjalle värille on varmasti syy – mustasta naamiosta näkee valkoiset epäpuhtaudet selkeämmin. Yyyyyy….

Kasvoilla saattaa näkyä punoitusta, mutta se katoaa hetken kuluttua. Minulla punoitti ainoastaan leukapielet. Voimakasta kuumotusta ja kirvelyä ei kuulu esiintyä.

Naamion poiston jälkeen iho huuhdellaan vedellä ja poistetaan kasvonaamiosta mahdollisesti jääneet rippeet. Ne huuhtoutuvat yllättävän helposti.

Nyt varoitus! Jos et kestä ihomatoja ja mustapäitä, skippaa pari kuvaa. Jos rakastat katsella mustapäiden puristelua Youtubessa ja nähdä ihon puhdistamista, tässä tulee!

maybeautymustapaanaamio12

Minä sanoin alussa, että ihollani ei nyt ole paljon epäpuhtauksia. No kylläpä vaan oli!

maybeautymustapaanaamio13

Tässä poskipään ihohuokosien löydökset. Naamioon tarttuu kuollutta ihosolukkoa, talia, mustapäitä, ihomatoja ja tietysti myös ihokarvoja. Jos siis teet ihokarvojen poistoa kasvoillesi, niin se hoituu tällä naamiolla samalla.

Aah, näiden tutkiminen on vaan niin nautinnollista! Kiittelin naamion mustaa väriä, josta pääsi hyvin tutkimaan kaikkea kasvoilta irronnutta. Minulla on pieni ”fiksaatio” tällaisiin. Kuka muu kehtaa tunnustaa?

maybeautyjalkeen

Iho näyttää ja tuntuu välittömästi puhtaammalta. Ihohuokoset eivät ole niin huomiota herättävät, kun ne puhdistuvat kunnolla. Pehmeä ja sileä iho odottaa mustan naamion alla. Jo yksi käyttökerta tuo tulosta. Kuten näitte kuvista mitä naamioon jäi kiinni. Ihan kaikkia ei yhdellä kertaa saa täydellisesti pois, mutta säännöllisellä käytöllä lähtee loputkin. Huomaa käytön jälkeen, että ne epäpuhtaudet, jotka eivät jääneet kiinni naamioon, ovat nousseet kuitenkin pintaan ja lähtevät sitten seuraavassa poistossa tai mekaanisen kuorinnan tekemällä. Kasvonaamio myös ennaltaehkäisee epäpuhtauksien ja mustapäiden muodostumista, sekä pitää ihon puhtaampana. Puhtaammalla ja tasaisemmalla iholla se meikkikin näyttää kauniimmalta ja freesimmältä.

Yhteenvetona vielä Maybeauty The Incredible Face Mask -kasvonaamion hyödyt:

  • ihohuokoset puhdistuvat epäpuhtauksista
  • poistaa mustapäitä
  • poistaa kuolleen ihosolukon
  • epämieluisat ihokarvat kasvoilta poistuvat samalla
  • iho on tasaisempi ja ihohuokoset häivyttyvät puhdistuttuaan

Kasvonaamiota ei suositella käytettävän, jos iho on rikkoutunut tai kasvoilla on jotain muita ihovammoja.

maybeautymustapaanaamio1

Ihan pakko kysyä, että kuinka monia teitä houkuttaa kokeilla itselleen ja omalle miehelleen tätä naamiota? Olisi meinaan niin kiva päästä katsomaan, että mitä kaikkea oman mieheni kasvoista naamioon irtoaisi. Huomaako, että minä olen vähän liekeissä tästä tuotteesta? En tajunnut, että minun otsallakin oli niin paljon epäpuhtauksia, mitä naamioon sitten jäi kiinni. Toimii ja on tehokas! Suosittelen ehdottomasti mustapäiden ja epäpuhtaiden ihohuokosien kanssa kamppaileville.

Nyt Glitz & Glamin lukijoilla on mahdollisuus kokeilla näitä kasvonaamioita huippuhyvällä tarjouksella jonka Maybeauty tarjoaa. Alennuskoodilla ggmask saa 30 % alennuksen. Klikkaamalla TÄTÄ verkkokaupan linkkiä, alennuskoodi on valmiiksi käytettävissänne. Ei tarvitse enää kassalla näpytellä koodeja erikseen. Tällainen kuvassa näkyvä setti sisältää 5 kasvonaamiota ja siveltimen. Alennuksen kanssa setti maksaa 17,50 €.

Huomenna sitten availemaan joulukalentereita!

Tuoteet saatu yhteistyön kautta Maybeautylta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa