Hiukset

Pinkkiä ja ihanalta tuoksuvaa

24.5.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Onko sinulla pitkät hiukset? Tai kenties pidennykset? Rakastatko sokerisen makeaa tuoksua?

belonger1

IdHAIR Belonger on erityisesti pitkille ja pidennyshiuksille suunnattu tuotesarja. Pidennyshiuksille kun ei tosiaan voida käyttää mitä sattuu, jotta hius pysyy helposti selvitettävänä ja hyväkuntoisena. Olettekin varmasti joskus kuulleet tapauksista, joissa pidennyshius on mennyt aivan rastoiksi ja pilalle. Joskus syynä on huonolaatuinen pidennyshius, toisinaan väärät hoitotuotteet. Minulla onkin vinkki kaikille pidennyshiuksista haaveileville: älä tingi hiusten laadussa, laittajan ammattitaidossa ja hoitotuotteissa. Myös klipsihiuksien hoitotuotteisiin kannattaa satsata, jotta niistäkin on iloa mahdollisimman pitkään. Klipsipidennyksetkin kun kannattaa pestä aina silloin tällöin.

grannyhair2

Näin pitkähiuksisena sitä on innoissaan kaikesta, joka vastaa nimenomaan pitkien hiusten tarpeisiin. Jos lasketaan, että hius kasvaa keskimäärin 1-1,5 cm kuukaudessa, niin siitä on helppo laskea hiusten latvojen iän. Mitä pidempi hius, sen vanhempi sen latva. Se tarkoittaa sitä, että esimerkiksi tuo 4 vuotta vanha latva on elänyt monta talvea, se on kestänyt kaikki ne 4 vuoden aikana tehdyt värjäykset, vaalennukset, kihartamiset, harjaukset jne. Aika rankka ”elämä” takana pitkähiuksisten kutreilla.

Pitkissä hiuksissa on vielä se, että niitä vetää maan vetovoima alaspäin. Tyvi on haastavampi saada kohotettua, mutta samalla latva alkaa olla sen verran vaurioitunut, että se tarvitsee tehokasta suojaa ja hoitoa näyttääkseen vielä pitkään vahvalta ja hyvinvoivalta. Siksi pitkien hiusten tuotteet ovat aina erityisen kiinnostavia.

belonger7

Belonger Shampoo

Hellävarainen muotoilutuotteista puhdistava shampoo pitkille ja pidennyshiuksille.

belonger8

Shampoo on koostumukseltaan geelimäistä ja hieman läpikuultavaa. Shampoo vaahtoa ihan hyvin. Vähän tietenkin hiuslaadusta ja hiuksen kunnosta riippuu hiusten tuntuma huuhtelun jälkeen. Todella hyväkuntoisissa hiuksissa tuntuma voi olla selvitetty ja siloisampi, mutta vähänkin huokoisempaa hiusta shampoo ei selvitä ja silota. Hius on kuitenkin ihan hyväntuntuinen, vaikka se tarvitseekin hoitoainetta.

belonger5

Belonger Conditioner

Kosteuttava ja hiussuomuja ”sulkeva” hoitoaine pitkille ja pidennyshiuksille.

belonger6

Koostumus on melko paksua. Hoitoaine levittyy kuitenkin äärimmäisen helposti tasaisesti pitkiin hiuksiin. Hoitoaineesta heti tuntee, että se ei ole raskaiden silikonien silottavuuteen perustuva. Mitä pidempään malttaa antaa hoitoaineen vaikuttaa, sen paremman tuloksen mielestäni sillä saa. Tarkoitan paremmalla tuloksella sileyttä, helpompaa selvittämistä ja mukavaa tuntumaa hiuksissa.

Hius tuntuu kosteutetulta ja sileämmältä, mutta ei raskaalta, kuten voisi kuvitella tällaisen hoitoaineen tekevän.

Teippipidennyshiuksille käytettäessä tulee varoa teippikohtia, jotta liimaus ei kärsi ja pidennykset kestävät kiinni mahdollisimman hyvin.

belonger3

Belonger Hand & Hair Cream

Kuivien hiusten ja käsien kosteuttaja ja suojaaja.

Kyllä vain! Tämä on käsivoide, sekä hiustuote. Aika jännä vai mitä?

belonger4

Koostumukseltaan tuote on kuin mitä tahansa hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Tämä ei kuitenkaan ole perinteinen kosteisiin hiuksiin levitettävä leave-in -hoitoaine, vaan tämä on enemmänkin hiuksiin eroteltavuutta tuova tuote, ilman pito-ominaisuuksia. Voide antaa hiuksille kiiltoa, kosteutta, sileyttä ja pehmeyttä. Hyvä pitkähiuksisille pesujen välipäivinä käytettäväksi esimerkiksi latvoille.

Mitä sitten tulee käsivoiteen ominaisuuksiin. Tuote ei ole rasvainen, joten erinomainen heille, jotka eivät pidä rasvaisista tai öljyisistä käsivoiteista. Minulle tämä on vähän liian outo käsivoiteeksi. Olen kuitenkin pitänyt tätä mukanani käsilaukussa. Kulkee näppärästi mukana käsiä ja hiuksia silottava ja kosteuttava tuote. Varmaan tosi hyvä talvella sähköisille hiuksille ja samalla suojaa käsille.

belonger9

Belonger Heat Protect

Lämpösuojasuihke hiusten muotoiluun lämpölaitteilla. Suojaa kuumuudelta 230 asteeseen asti. Voidaan käyttää kuiviin tai kosteisiin hiuksiin.

Tästä tuli uusi lempparini. Lämpösuoja joka toimii myös föönaukseen. Minulla on hyviä lämpösuojia, kun kiharran hiuksia raudoilla, mutta föönausen suojaksi hyvää suihketta ei ole ollut vähään aikaan. Nyt kun hiukseni ovat tosiaan niin käsitellyt, niin liian vahvan pidon antavat lämpösuojasuihkeet tekevät hiuksistani kovat föönauksen alle. Jos föönaan hiukseni ja haluan pitää ne auki ja suorina, niin en halua liian tiukkaa pitoa, vaan sileyttä ja kosteutta. Sitä tämä lämpösuoja antaa. Toimii kyllä muotoilurautojenkin alle todella hyvin. Suosittelen tätä enemmän niille, joiden ongelma on lämpösuojasuihkeissa, että ne kovettavat hiuksia liikaa. Sitä ei tee Belongerin lämpösuoja. Kiharasta tulee selkeä, kimmoisa ja kiiltävä. Liian kovettavat antavat kyllä vahvan pidon, mutta kiharasta tulee herkästi vähän ”syheröinen” ja pörrööntyvä, jos käyttää kapeaa puikkorautaa tmv.

belonger

Vihjaisin postauksen alussa sokerisen makeasta tuoksusta. Nämä IdHAIRin Belonger -tuotteet tuoksuvat I-HA-NIL-TA! Ei mikään Tigin makea tuoksu, vaan sellainen sokerinen ja pehmeä. Huomaan nuuhkivani hiuksiani näiden käytön jälkeen. Jos Maria Nilan pinkissä purkissa olevan hiusnaamion (oli suosikkituotteeni viime vuoden LivBoxissa, jos muistatte?) tuoksu iski sinuun, niin näissä on vastaavanlainen tuoksu.

belonger2

IdHAIR Belonger -tuotteet ovat minun mieleeni ja voin suositella pitkähiuksisille, jotka eivät halua tekstuuria hiuksiinsa. Nämä jättävät hiukset ilmaviksi, mutta antavat silti hiuksille paljon kosteutta, sileyttä ja suojaa.

Laitan teille tuotteiden hintatiedot.

Belonger Shampoo 17,50 € / 250 ml ja 29,00 € / 500 ml
Belonger Conditioner 17,50 € / 250 ml ja 29,00 € / 500 ml
Belonger Hand & Hair Cream 13,80 € / 75 ml
Belonger Heat Protect 24,00 € / 125 ml

IdHAIRin tuotteita myyvät tietyt kampaamot ja hiustuotteiden verkkokaupat, sekä maahantuoja oma verkkokauppa, jonka löydät täältä.

Koska tämä Belonger on myös pidennyshiuksille, niin minä aloin miettimään, että kuinka monella on edelleen hiuspidennykset? Sinetit olivat kovasti muodissa aluksi. Sitten tuli teippipidennykset. Jotenkin minusta tuntuu, että pidennyshiukset eivät enää ole yhtä yleiset, kuin vielä muutama vuosi sitten. Onko minun tuntuma ihan väärä, vai onko moni luopunut pidennyshiuksista? Jotenkin tuntuu, että nyt klipsit ovat suositummat.

P.s. Joku tarkkasilmäinen saattoi kiinnittää huomiota, että nimettömästäni puuttui sormus. Se on vain unohtunut laittaa takaisin sormien turvotuksen laskettua. 😀

Postauksen tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme