Huulimeikit

Sara La Fountain -look

20.2.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Moni teistä onkin jo bongannut LivBoxin blogista uusimman meikkitutoriaalini. Kuten aikaisemminkin, niin täällä oman blogini puolella postaan meikkilookista ja kertoilen siitä vähän kuvien kera. Tutoriaali löytyy täältä, eli LivBoxin blogin puolelta.

saralafountainmeikki

LivBoxin Facebook-sivuilla kyseltiin toiveita julkkismeikkitutoriaaliin. Bongasin ehdotuksista Sara La Fountainin ja innostuin ideasta kovasti. Yleensä julkkismeikkitutoriaaleissa on kansainvälisiä tähtiä. Minua kiehtoi kovasti tehdä meikki menestyneestä suomalaisnaisesta, joka on kokki, julkisuuden henkilö, tyylitaituri ja mallinakin toisinaan ollut. Meikkibrändinä tutoriaalissa oli suomalainen Lumene, joten oli kiva suosia kotimaista monessakin mielessä.
Sara La Fountain on ollut minun idolini jo kauan. Ihailin häntä jo silloin, kun itsekin olin kokki ja työskentelin ravintola-alalla. Oli mahtavaa, että nuori ja tyrmäävän kaunis nainen on tunnettu ruoanlaittotaidoistaan. Oli mahtavaa, että stereotypioita rikkoutui, sillä ei minunkaan ulkonäöstä koskaan kukaan uskonut, että olen kokki. Ilmeisesti kokki ei voi meikata ja laittautua vapaa-ajallaan. Ihailin hänen nimeään kantavaa astiastoakin. Minä niin olisin halunnut niitä itselleni, mutta olimme juuri mieheni kanssa hankkineet ASA Selectionin Quadrato -astiaston. Nooh… ostimme eräälle ystäväpariskunnalle tuota Sara La Fountainin upeaa astiastoa ja heidän illanistujaisissaan pääsimme monet kerrat syömään Saran lautasilta ja juomaan upeista Saran viinilaseista.

Sara La Fountainin tyyliin kuuluu knalli. Se on hänen ehdoton tavaramerkkinsä. Sen lisäksi Saralla on usein hyvin tumma silmämeikki ja nudet huulet. Lämminsävyistä poskipunaa Sara suosii ja käyttääkin sitä ihan runsaasti. Arkisemmassa lookissa Saralla silmämeikki ei ole niin vahva, mutta poskipuna löytyy aina ja vaihteleehan Sarakin huulipunansa sävyä joskus kirkkaanpunaiseen.

Listasin tässä lookissa käytetyt Lumenen tuotteet:

– Beauty Base Mattfying & Pore Minimalizing Primer -pohjustusvoide
– Nude Perfection Fluid Foundation -meikkivoide, sävy 1 Kultahiekka
– Touch of Radiance -valokynä
– Luminous Matt -kivipuuteri, sävy 1 Kultahiekka
– Blueberry -kulmakynä, sävy 2 Harmaanruskea
– Blueberry -puuterimainen kulmaväri, sävy 1 Medium Brown
– Blueberry -kulmien muotoilugeeli
– Blueberry Duet -luomiväriduo, sävy 12 Hämärän Taika
– Blueberry -luomiväripaletti, sävy 1 Kanervametsikkö (käytetty vain paletin ruskeaa sävyä)
– Blueberry -nestemäinen rajausväri, sävy 1 Intense Black
– Blueberry Curl Mascara, sävy Rich Black
– Arctic Sun -aurinkopuuteri, sävy 1 Päivän hehku
– Touch of Radiance -poskipuna, sävy 10 Kuulaus
– Raspberry Miracle Shine -huulipuna, sävy 101 Kimallus

saralafountainmeikki2

Kiinnitittekö ollenkaan huomiota hiusteni väriin? Ne näyttävät ehkä hieman liian vaaleilta näissä kuvissa. Kiharat ja kirkkaat valot saavat ne näyttämään aavistuksen vaaleammilta, kuin mitä ne olisivat suorana normivalaistuksessa. Ainut vain, että yritin tehdä niille tehokkaampaa ”viilennystä”, kun lämpö alkoi muutaman pesun jälkeen taas hehkumaan. Niin… yritin! Kerron tästä sähläyksestäni myöhemmin ja kerron, kuinka yritin kotikonstein pelastaa tilannetta. Joka tapauksessa minulla ei enää ole ihan noin vaaleat hiukset. Kiitos vain uhkarohkeiden kokeilujeni. Olen kyllä yksi oikea perikuva sanonnasta, että tehkää kuten minä sanon, älkää kuten minä teen.

Sellainen meikkilook tutoriaaleineen tällä kertaa. Yhteistyö LivBoxin kanssa jatkuu ja tulen vierailemaan heidän blogissaan jatkossakin. Jos teillä on jotain toiveita, joita haluaisitte nähdä juuri LivBoxin blogissa minun toteuttamana, niin käykää kommentoimassa Sara La Fountain -meikkitutoriaaliin. Tämä oli neljäs meikkitutoriaali, jonka olen tehnyt vierailevana tähtenä LivBoxille. Tiesittekös, että LivBoxin blogi on myös täällä Purkkimafiassa?

Mitäs mieltä olette? Oliko tässä Sara La Fountainin tyyliä?

Mukavaa viikonloppua ihanaiset!

*Meikissä käytetyt Lumenen tuotteet saatu LivBoxin tutoriaalia varten.

 

Lue myös

Suosittelemme