Glitz & Glam

Simple ihonpuhdistustuotteita

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään esittelen edullisia uutuuksia ihonhoidon saralla.

Simple on iso-britanialainen ihonhoitotuotteita valmistava merkki, joka on kotimaassaan yksi suosituimpia ihonpuhdistussarjoja. Simplen tuotteet ovat suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja yliherkkyyksistä kärsiville. Esittelemäni Simplen tuotteet ovat hajusteettomia ja väriaineettomia, jotka ovat niitä yleisimpiä yliherkkyyksien aiheuttajia.

Simple -tuotteiden pakkaukset ovat neutraaleja ja yksinkertaisia (Simple). Värimaailma on kevyt ja huokuu luonnollisuutta vaaleanvihreällä ja valkoisella.

Simplen tuotteita löytyy puhdistusliinoista kasvoivoiteisiin.


Simple Kind to Skin Moisturising Facial Wash

Puhdistusaineen vitamiineina toimii provitamiini B5 ja E-vitamiini, jotka pehmentää, silottaa, kosteuttaa ja parantaa ihon kuntoa. Bisabololi pehmentää ja rauhoittaa ihoa.

Hellävarainen, mutta yllättävän tehokas kasvojen puhdistustuote. Minun herkkä silmänympärysihoni tai silmäni eivät ärtyneet, vaikka puhdistin silmämeikin Moisturising Facial Wash -puhdistusaineella. Kasvojeni iho tuntui raikkaalta ja pehmeältä, ilman kiristävää ja kuivattavaa tunnetta.

Koostumukseltaan Moisturising Facial Wash on hieman geelimäistä ja väriltään hennon vihertävää. Pieni määrä riittää kasvojen puhdistukseen ja puhdistusaine leviää hyvin kasvoille hierottaessa. Puhdistuu melko helposti pois vedellä huuhdellessa.

150 ml 4,50 €


Simple Kind to Skin Soothing Facial Toner

Kasvoveden ihoa pehmentävinä aineina on käytetty Provitamiini B5, kamomillaa ja allantoiinia. Hamamelis supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihoa. Provitamiini B5 myös silottaa ja suojaa antaa allantoiini.

Hellävaraisen tuntuinen kasvovesi, joka puhdistaa hellävaraisuudestaan huolimatta ne viimeisetkin meikinrippeet kasvoilta. Iho tuntuu raikkaalta, mutta kasvoja ei kirvele tai kiristä.

200 ml 4,50 €

Simple Kind to Skin Cleansing Facial Wipes

Iso-Britanian myydyin kasvojenhoitotuote. Kasvojen puhdistusliinat ovat öljyttömiä ja alkoholittomia. Hellävaraisuuden vuoksi niillä voi puhdistaa silmämeikin. Kasvot jäävät raikkaan ja pehmeän tuntuisiksi, eikä iho tunnu kuivalta tai kiristävältä. Sanoisin, että puhdistusliinat ovat parhaimmillaan matkoilla ja kesämökillä, mutta myös arkena aamuiseen ihonpuhdistukseen. Niillä saa melko kätevästi puhdistettua kevyen meikin kasvoilta, mutta vahvemman ja kestävämmän meikin poistoon liinoja tarvitsee kaksi, jonka jälkeen viimeistely kannattaa tehdä vielä kasvovedellä.

Itse tykkäsin käyttää aamuisin liinoja kasvojen puhdistukseen. Aamut ovat minulla kotiäitinä kiireisiä, kun kuopus herää nälkäisenä ja esikoinen haluaa seuraavaksi aamupalaa. Lapset pois yöpuvuistaan ja päivän vaatteet päälle. Kun tulee se oma pieni hetki aamulla, niin sen viettää mieluusti kahvikuppinsa kanssa Facebookissa, sähköposteissa ja blogeissa. Sitä rauhallista hetkeä ei raaski käyttää pitkiin kasvojen puhdisteluihin, vaan niistä haluaa suoriutua nopeasti. Liinat olivat aamujeni helpotus omissa aamutoimissani.

25 kpl/pkt 4,00 €

Simple Kind to Eyes Eye Make-Up Remover Pads


Näitähän tuli huhtikuun LivBoxista.

Silmämeikinpoistolaput eivät sisällä alkoholia, eikä öljyä. Tämän vuoksi uskalsin käyttää herkälle silmänympärysiholleni joka päivä. Sopii hyvin minun atooppiselle silmänympärysiholleni, joka kuivuu herkästi alkoholista ja sitten taas öljyt tukkivat ihon niin, että kosteusvoide ei pääse kosteuttamaan herkästi kuivuvaa ihoani. Saadakseni öljyn pois silmänympärysiholtani joudun käyttämään vahvoja alkoholia sisältäviä puhdistusaineita. Pidin erittäin paljon siitä, että laput eivät ole öljyiset ja tuntuvat muutenkin erittäin hellävaraisilta.

Valitettavasti puhdistusteho ei luonnollisestikaan ole aivan samaa luokkaa, kuin öljyisillä silmämeikinpoistolapuilla, mutta pesee hellävaraisuudessaan tehokkaammat laput mennen tullen.

Kosmetiikkaobsession Annie kertoi junassa kivan vinkin näiden lappujen käyttöön. Näillä lapuilla saa kivasti puhdistettua sotkut meikatessa. Loistava vinkki, sillä kaksivaiheputsareita ja vedenkestävän silmämeikinpoistolappuja ei voi käyttää, koska niissä on öljyä, joka vie mennessää meikkipohjan ja jättää rasvaisen läiskän, johon meikkipohja ei tartu uudestaan kunnolla.

30 kpl/pkt 6,00 €

Kaikissa Simplen tuotteissa on miellyttävä ”tuoksuton” tuoksu. Tuotteet ovat hellävaraisia ja iho tuntuu käytön jälkeen raikkaalta. Hellävaraisuutensa vuoksi en luokittelisi Simpleä tehokkaimmaksi puhdistajaksi, mutta kyllä niillä meikit pois saa. En kokenut suuria tunteita Simplen tuotteista, mutta pidin kuitenkin niistä. Erityisesti puhdistusliinoja ja -lappuja meinaan ostaa jatkossakin. Aluksi mietin, että mitä kerrottavaa minulla olisi näistä, mutta huomasin tätä kirjoittaessa, että onhan minulla asiaa sittenkin.

Simplen tuotteita myyvät Prismat, K-Citymarketit, S-marketit, Anttilat, Sokokset, Emotionit, suurimmat Stockmann -tavaratalot ja hyvin varustetut päivittäistavarakaupat. Saatavuus on siis erinomaisen helppoa.

Kenelle suosittelen?

Edullisten ja hyvien ihonpuhdistustuotteiden ystäville ja erityisesti herkkä ihoisille. Suosittelen myös niille, jotka haluavat saada puhdistustuotteensa samasta kaupasta, kuin käyvät ruokaostoksilla. Eli ostettua uudet helposti ja heti, kun vanha loppuu.

Tuotteet on saatu blogin kautta.

X