Glitz & Glam

Talven juhlameikki by Joe Blasco

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Juhlakausi on jo takana, mutta onhan juhlia ympäri vuoden.

Tein Joe Blascon juhlameikkikokoelmalla oman versioni juhlameikistä. Esittelen tänään tätä kokoelmaa ja meikkiä. Huomenna olisi tutoriaali tähän Joe Blascon kausimeikkiin.

Marraskuusta 2014 lähtien on Joe Blascolla ollut esillä Talven juhlameikkikokoelma. Tuotteethan eivät ole uutuuksia, vaan Joe Blascolla usein tehdään kausikokoelmiin ”nostoja”, joilla jokainen voi luoda oman inspiraationsa mukaisen tai Blascon luoman kauden lookinsa.

Talven juhlameikkikokoelma sisältää luonnollisia sävyjä. Silmiin lämmintä ruskeaa, hiilenharmaata, kullanhohtoa ja lämpöistä nudea huulille. Legendaarisella valovoiteella luodaan kasvoille valoa näin hämäränä vuodenaikana. Tämä kokoelmassa oleva valovoide (Special Yellow) on juuri se sellainen valovoide, joita monet teistä näkevät jenkkiläisten youtubettajien käyttävän. Koostumus on ihanan pehmeä ja helppoa käyttää. Minä ihastuin koostumukseen. Huomisessa meikkitutoriaalissa näytän sen käytöstä.

Eyeshadow: Champagne, Charcoal ja Walnut – 31,90 € / 1,4 g
Lipstick: Mango – 28,00 €
Lip Gloss: Nude – 28,90 €
Highlight: Special Yellow – 36,90 €

Kaiken kaikkiaan kokoelma on minusta aikuismainen, vaikka sävyt käyvät nuoremmillekin.

Huulilla käytin pohjalla huulipunaa, sävyssä Mango ja päälle levitin huulikiillon, sävyssä Nude. Mango on minulle hieman liian oranssipohjainen, joten hieman rusehtava Nude kevensi oranssisuutta.

En kopioinut Joe Blascon promo-meikkiä, vaan tein omanlaisen ja itseni tyylisen silmämeikin. Yhdistämällä hyvin lämmintä ruskeaa, kullanhohtoista vaaleaa ja viileää hiilenharmaata, saa aika hauskan lopputuloksen.

Kulmista tein hyvin luonnolliset tähän lookiin. Rajauksessa käytin mustaa kajal-kynää, jotta sain pehmeän ja utuisen rajauksen silmiini.

Otin samalla vihdoin testiini kauan sitten PR-tilaisuudesta saamani Joe Blascon maskaran. Harja on hyvin perinteinen. Hylsy on painava ja ylellinen. Maskaran annostelija annostelee harjalle hyvin niukasti massaa minun makuuni. Harja saisi olla vähän kosteampi maskaran massasta. Toki yhteen liimautuvilta ripsiltä välttyy tehokkaasti tällaisella annostelulla.

Samalla kokeilin kauneusbloggaajien pikkujoulujen goodie bagista saatua Joe Blascon True Red -huulipunaa.

Kokonaisuus tuntui heti kotoisammalta. Vaikka en jatkuvasti käytäkään kirkkaita sävyjä huulilla, niin silti tämä punainen tuntui enemmän minulta. Näytän heti virkeämmältä ja jotenkin kasvonikin muuttuvat kuulaammiksi. Taas huomataan miten paljon sillä huulimeikin värillä on väliä kokonaisuuteen ja jopa omaan mieleen. Koin, että punahuulissa kuvanikin olivat parempia. Olin jotenkin vapautuneemman oloinen ja näköinen, kun huulet olivat näyttävät. Jollakin toisella fiilis voisi olla päinvastainen ja hän saattaa säteillä enemmän nude-huulissa.

Rakastuin välittömästi Joe Blascon True Red -huulipunaan ja huultenrajauskynään. Ihanan pehmeä ja pigmenttinen koostumus molemmissa. Huulipuna tuoksuu ihanalle ja tuntuu mahtavalta huulilla, vaikka sitä käyttäisi koko päivän. Se ei todellakaan kuivata, päinvastoin.

Lipstick: True Red – 28,90 €
Rajauskynä: True Red – 26,20 €

True Red ei sisällä helmiäistä, mutta siinä on kevyesti kiiltävä pinta. True Red oli minun joulupunani ja olen minä uskaltautunut näissä huulissa lasten kanssa HopLopiinkin.

Kumpi teidän silmää miellyttää enemmän?

Nudehuulet?

Vai punahuulet?

Huomenna postaan meikkitutoriaalin tästä Joe Blascon meikistä.

Joe Blascon tuotteet saatu maahantuojalta.

Lue myös

X