Julkkikset

Sanna Marin muistaa Markus-puolisoaan hellällä julkisella kirjoituksella – jakoi myös kuuluisan kuvan

Puolisonsa kanssa paperihäitä viettävä pääministeri Sanna Marin jakoi sosiaaliseen mediaan hempeän päivityksen, joka on osoitettu hänen Markus-puolisolleen.

Teksti:
Roosa Roivainen
Kuvat:
Liisa Valonen

Sanna Marin seurasi muotinäytöstä Pariisissa muiden superjulkkisten joukossa.

Puolisonsa kanssa paperihäitä viettävä pääministeri Sanna Marin jakoi sosiaaliseen mediaan hempeän päivityksen, joka on osoitettu hänen Markus-puolisolleen.

Pääministeri Sanna Marin ja puoliso Markus Räikkönen juhlistivat 1. elokuuta toista hääpäiväänsä. Paperihäiden kunniaksi Sanna jakoi Instagram-tilillään kauniin kuvan juhlapäivältä parin vuoden takaa.

Tunnelmallisen hääpotretin on ottanut valokuvaaja Minttu Saarni. Kuvassa Sanna ja Markus poseeraavat sylikkäin yhdessä onnelliset hymyt kasvoillaan. Sannan hääpuku on sama ilta-asu, joka nähtiin hänen yllään kaksi vuotta aiemmin Linnan juhlissa.

Siitä on 18 kesää, kun tapasin sinut. Hyvää hääpäivää”, Sanna kirjoittaa.

Suomen valtion virallinen Twitter-tili julkaisi häiden aikaan juuri saman otoksen tuoreesta morsiusparista sydänten kera.

Yhdessä 18-vuotiaista asti

Sanna ja Markus aloittivat seurustelun 18-vuotiaina. Kihloihin pari meni vuonna 2016 ja häitä tanssittiin Kesärannassa elokuussa 2020. Kotilieden haastattelussa Sanna kertoi, että häät olivat intiimit ja niihin osallistui 40 vierasta pariskunnan lähipiiristä.

Parilla on myös 4-vuotias Emma-tytär. Annan kansihaastattelussa kesäkuussa 2022 Sanna kutsui Markusta heidän perheensä tukipilariksi.

– Meidän Emma on vauvasta lähtien tottunut siihen, että äiti on välillä poissa töiden takia. Perhe-elämämme toimii aika luontevasti, mutta kyllä se vaatii läheisiltäni paljon, Sanna sanoo haastattelussa.

Pääministeri kertoo haastattelussa haaveilevansa myös siitä, että voisi tehdä tyttärensä kanssa samanlaisia arkisia asioita, kuin muutkin vanhemmat.

– Toivoisin, että voisin vaikka käydä oman tyttöni kanssa uimarannalla ilman, että joku salakuvaa meidät ja laittaa kuvat lehteen. Toivoisin todella, että ihmisten yksityisyyttä muistettaisiin kunnioittaa.

X