Havaintoja parisuhteesta

”Olenko mieheni kanssa lapsellinen kun kiusoittelemme s*ksistä muiden kanssa?”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Haluan osallistua keskusteluun jota käytiin aiheesta että voiko puolisolle kertoa huumorilla tai vähemmän huumorilla ihmistä joiden kanssa voisi olla.

Miksi ei voisi ja miksi se on lapsellista?

Meille se on osa yhteistä parisuhdekieltä. Se on merkki siitä että meidän ei tarvitse peitellä mitään tai kuvitella että kukaan muu kuin oma puoliso ei kiinnostaisi. Se ei tarkoita yhtään mitään muuta. Toki olemme leikkimielisesti tehneet niin sanotun ”once in the lifetime” -listan ihmisistä joiden kanssa saisimme luvalla harrastaa seksiä. Omalla listallani on viisitoista nimeä. Sekä kuumia miehiä että kuumia naisia.

Tämän ei pitäisi kuulua enää aikuisuuteen kirjoittaa joku. Jos ei niin en halua kuulua aikuisuuteen. Tämä on meille leikkiä. Yhteistä parisuhdeleikkiä, koska parisuhde on eniten leikkiä. Jos se muuttuu liian vakavaksi tai aikuiseksi niin silloin ollaan jo eron partaalla.

Aikuisten pitäisi muutenkin leikkiä enemmän. En pidä yhtään siitä ajatuksesta että pitäisi osata olla enemmän aikuinen. Mitä se tarkoittaa? Valahtaa jonnekin harmaaseen keskiluokkaiseen arkeen ja ottaa kaikki vakavasti ja tosissaan. Aikuisuus ei ole synonyymi vastuulle. Vastuullinen voi olla aivan hyvin ilman liiallista aikuisuutta.

Me näytimme omat listamme toisillemme ja puolen tunnin naurut saatiin aikaan siitä, että listoillamme oli samat kahden naisen nimet. Kumpikaan meistä ei koskaan tule harrastamaan seksiä heidän kanssaan, mutta saahan sitä yhdessä fantasioida.

X