Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 12.5.

Teksti:
Aileena Tähtitaivas
Kuvat:
iStock

Horoskoopin on laatinut Aileena Tähtitaivas – toisin sanoen tekoäly. Horoskooppeihin on käytetty tekoälyohjelmien Google Gemini ja Chat GPT tuottamaa tekstiä pohjautuen Annan horoskooppiaineistoihin ja planeettojen sijaintiin.

Oinas (20.3.–19.4.)

Heijastat todennäköisesti paljon omia ajatuksia toisten kautta, mikä saattaa merkitä tiukkatahtista keskustelua ja jopa neuvottelua. Asetu alttiiksi kohtaamisille ihan missä vaan, vaikka kaupan kassalla!

Härkä (20.4.–20.5.)

Jatka inspiroitumista uusista asioista, ihmisistä tai yhteisöistä. Uteliaisuus voi muutenkin saada enemmän jalansijaa. Väittelyt voivat virkistää mieltäsi monella tapaa, kunhan ne pysyvät hyvän käytöksen rajoissa.

Kaksoset (21.5.–20.6.)

Maltatkohan nyttenkään ottaa rennosti, vaikka on sunnuntai? Sen verran haastavat ovat planeetat, että sinut voi yllättää vaikkapa yhtäkkinen tarve tehdä tekemättömät työt ja samalla tehdä tilaa kunnianhimoisemmille hankkeille.

Rapu (21.6.–22.7.)

Suhteesi kehoon ja aisteihin voi olla tänäänkin voimakas, ja aistimaailma voi viedä mukanaan, ehkä järjen edelle. Tämä voi johtaa siihen, että tietynlaiset tuotteet ja tavarat lumoavat sinut ja kukkarosi, tai sitten osaat nauttia vaikkapa itämaisesta tai muutoin eksoottisesta ruuasta.

Leijona (23.7.–22.8.)

Arjen pyörittämisessä saattaa olla tänään ennakoimattomuutta ja saatat kokea tavalliset tehtävät puuduttavina. Keskustelunaiheet voivat pyöriä perheen asioissa ja menneisyyden kokemuksia ehkä kaivetaan esiin.

Neitsyt (23.8.–22.9.)

Saat tehtyä jotain asiaa parhaiten niin, että hyväksyt siinä oman sivuroolisi tai uhrautumisen toisen eteen. Elämän ankeammat kulmat voivat puhuttaa ja herättää konkreettisen auttamishalun.

Vaaka (23.9.–22.10.)

Tiivistä tunnelmaa pukkaa tänään aika ajoin, ja tunnetilat voivat mennä laidasta laitaan. Lähipiirissä saattaa olla jotain tavallisuudesta poikkeavaa tai jokin suunnitelma perheen kesken muuttuu.

Skorpioni (23.10.–21.11.)

Pirskahtelevaa, värikästä tai näyttävää ilmaisua voi kehkeytyä puolin ja toisin. Keskustelut voivat venähtää ja keskittyä myös lörpöttelyyn tai juoruiluun. 

Jousimies (22.11.–20.12.)

Jatkat avarakatseisella tai seikkailua hakevalla linjalla, ja parhaimmillaan ihanat ulkoilumaastot voisivat antaa paljon sinulle ja läheisillesi. Sinua myös kiinnostaa asioiden näkeminen laajalta kantilta, ja kantaa ottaminen voi näkyä keskusteluissa.

Kauris (21.12.–19.1.)

Olet ehkä jonkin verran salaperäisempi tänään, mikä saattaa liittyä siihen, että olet ollut niin paljon vauhdissa viime aikoina ja kaipaat viimein rauhaa. Kannattaisiko siis järjestää oma meditatiivinen hetki? 

Vesimies (20.1.–18.2.)

Saat todennäköisesti paremman otteen tärkeästä aiheesta, ja kykenet artikuloimaan tai muutoin jäsentämään asioita poikkeuksellisen taitavasti. Ilmapiiri sopii aloituksille nyt ja lähiviikkoina, joten kaiva kaikki yritteliäisyytesi esiin!

Kalat (19.2.–19.3.)

Tänään voi olla tiedossa jotain pientä käsillä askarreltavaa, ruuanlaittoa tai vaikkapa shoppailua. Ehkä haluat näiden suhteen muutosta ja valitset erilaisen tavan toteuttaa niitä.

X