Horoskooppimerkit

Tällaisia ovat horoskooppimerkkisi tyypillisimmät ongelmat sängyssä – ja näin ratkaiset ne

Kaksoset uskaltaa puhua tuhmia, mutta hermoilee makuuhuoneessa. Rapu taas ei kerro avoimesti haluistaan, ja oinas tuppaa olemaan liian hätäinen. Lue, millaisia haasteita eri tähtimerkeillä on makuuhuoneen puolella, ja miten pulmat voi ratkaista.

Teksti:
Janica Brander
Kuvat:
Istock

Lue, millaisia haasteita horoskooppimerkilläsi on makuuhuoneen puolella.

Kaksoset uskaltaa puhua tuhmia, mutta hermoilee makuuhuoneessa. Rapu taas ei kerro avoimesti haluistaan, ja oinas tuppaa olemaan liian hätäinen. Lue, millaisia haasteita eri tähtimerkeillä on makuuhuoneen puolella, ja miten pulmat voi ratkaista.

Oinas (21.3.–20.4.) ohittaa esileikin

Oinas on yksi seksuaalisimmista horoskooppimerkeistä. Hän kiihottuu nopeasti, eikä hänellä ole juurikaan estoja. Oinas on valmis seksiin koska ja missä tahansa.

Räjähtävä intohimoisuus luo myös ongelmia oinaan seksielämään. Hän ei tarvitse pitkää esileikkiä, vaan haluaisi heti tositoimiin. Hitaammin syttyvä kumppani ei kuitenkaan ehdi mukaan. Miespuolinen oinas voi myös saavuttaa hekuman huipun niin nopeasti, että se häiritsee hänenkin nautintoaan.

Ratkaisu: Oinaan pitää rauhoittua, jotta kumppani ehtii mukaan. Hitaan ja pikaisen seksin vuorottelu tekee erotiikasta myös kiinnostavampaa. Nopeaa kiihottumista voi hallita useilla tekniikoilla. Esimerkiksi kondomin käyttö voi hidastaa laukeamista.

Oinaan luonnehoroskooppi

Lue myös: Ennenaikainen siemensyöksy – 6 keinoa tulla kestävämmäksi

Härän (21.4.–20.5.) on vaikea heittäytyä pikaseksiin

Härkä on nautiskelija, jolle seksi on osa hyvinvointia. Hän pitää pitkistä sessioista, jotka hemmottelevat kaikkia aisteja. Perusteellinen esileikki on hänelle tärkeää.

Vaikka härkä on taitava rakastaja, hän voi turhauttaa kumppania, joka haluaisi rakastella välillä villisti ja spontaanisti. Kun kumppani haluaa seksiä eteisessä heti kotiin tultuaan, härkä valittaa lattian kovuudesta ja likaisista kengistä. Hänen mukavuudenhalunsa voikin lässäyttää kiihkon.

Ratkaisu: Härän seksuaalisuus nousee uudelle tasolle, kun hän uskaltaa heittäytyä. Harrasta joskus hikisenä pikaseksiä paikassa, jossa ei ole silkkilakanoita. Tämä lisää rohkeutta ja spontaaniutta elämän muillakin osa-alueilla.

Härän luonnehoroskooppi

Lue myös: Kun seksi tuntuu liian työläältä – 7 terveellistä syytä harrastaa pikaseksiä

Kaksoset (21.5.–21.6.) säheltää, hermoilee ja ylianalysoi

Kaksoset on flirttaileva horoskooppimerkki, jonka keimaileva seksuaalisuus on lumoavaa. Tämä verbaalikko on taitava tuhmien puhuja, ja hän keksii huimia fantasioita.

Ongelmat alkavat, kun kaksosten pitäisi astua mielikuvitusmaailmastaan makuuhuoneeseen. Hän taitaa viettelyn, mutta kun vaatteet vähentyvät, hän hermostuu. Ylianalysointi ja keskittymisvaikeudet tekevät seksistä pikaista räpellystä.

Ratkaisu: Kaksosten kannattaa opetella sulkemaan aivonsa ja olemaan läsnä. Pitkä hieronta on kaksosille oiva esileikki, sillä se rauhoittaa kehon ja mielen. Kasvata kiihkoa myös kehonkielellä jatkuvan puhumisen sijaan.

Kaksosten luonnehoroskooppi

Lue myös: Kiusallista vai kiihottavaa? Näin puhut tuhmia olematta mauton

Rapu (22.6.–22.7.) ei kerro haluistaan suoraan

Romanttinen rapu lataa seksiin suuria tunteita: himoa, hellyyttä ja henkisyyttä. Seksi ei ole hänelle vain fyysistä nautintoa, vaan sielullinen kokemus.

Rapu edellyttää myös kumppaniltaan omistautumista. Hän loukkaantuu, jos huomaa toisen ajatusten harhailevan seksin aikana. Tämä on ymmärrettävää, mutta ravun mökötys voi kestää kohtuuttoman pitkään. Rapu myös olettaa, että kumppani ymmärtää sanattomista vihjeistä, mitä sängyssä pitää tehdä.

Ratkaisu: Ravun seksielämä parantuu avoimuudella ja leikkisyydellä. Haluistaan pitää puhua, eikä oma orgasmi saa olla vain kumppanin vastuulla. Seksin ei myöskään tarvitse olla aina syvällistä. Kokeile rentoa hauskanpitoa lelujen kera.

Ravun luonnehoroskooppi

Lue myös: Haluatko parempaa seksiä? Näin neuvot kumppaniasi olematta mauton

Leijona (23.7.–22.8.) keskittyy liikaa omaan nautintoonsa

Ulkokuoreltaan leijona on kokeilunhaluinen hedonisti. Hän nauttii tirkistelystä, kiinni jäämisen riskeistä ja palvovan katseen kohteena olemisesta.

Uudelle kumppanille voikin tulla yllätyksenä se, että leijona ujostelee. Hänen on luotettava kumppaniinsa, eikä hän ole valmis hurjasteluun kenen tahansa kanssa. Lisäksi leijona keskittyy kovasti itseensä. Hän kuvittelee, että hänen tyydyttämisensä riittää toisenkin nautinnoksi.

Ratkaisu: Leijona nauttii seksistä enemmän, kun hän ei hyppää sänkyyn heti uuden ihmisen kanssa. Hänen kannattaa myös keskittyä enemmän toiseen. Tarjoudu joskus toteuttamaan kumppanisi kaikki toiveet ja anna hänen määrätä.

Leijonan luonnehoroskooppi

Lue myös: Tätä on terve seksuaalinen itsekkyys parisuhteessa – Maaret kallion vinkit hyvään seksiin

Neitsyt (23.8.–22.9.) mikromanageeraa makuuhuoneessakin

Neitsyen pidättyväisen ulkokuoren alla on sensuelli maamerkki. Oikean kumppanin kanssa neitsyen estot katoavat, ja hän nauttii yllättävänkin rajuista otteista.

Sen sijaan kontrolloinnintarpeestaan neitsyt ei pääse eroon sängyssäkään. Hän haluaa hallita seksiä ja nauttii rutiineista kyllästymiseen asti. Neitsyt jämähtää helposti samoihin asentoihin. Itsevarma neitsytpersoona myös käskyttää kumppaniaan silloinkin, kun tämä ei kaipaa dominointia.

Ratkaisu: Neitsyen on ymmärrettävä, että seksi on kahden kauppa. Jos kumppani ei nauti kontrolloinnista, neitsyen on höllättävä otettaan. Antaudu välillä toisen vietäväksi, anna hänen peittää silmäsi ja sitoa kätesi.

Neitsyen luonnehoroskooppi

Keskustele: Kumppani arvosteli seksitaitojani ja nyt otan seksistä hirveästi stressiä

Vaaka (23.9.–22.10.) ohittaa oman nautintonsa

Aistillinen vaaka on horoskooppimerkeistä miellyttämishaluisin. Hän tekee kaikkensa, jotta kumppani saisi nautintoa ja suhtautuu tämän ehdotuksiin avoimesti.

Miellyttämishalua ei voi kitkeä vaa’asta kokonaan, sillä hän nauttii siitä itsekin. Toisinaan vaaka kuitenkin asettaa toisen tarpeet liikaa omiensa edelle. Hän suostuu seksiin väsyneenä ja voi jäädä ilman orgasmia keskittäessään energiansa kumppanin toiveisiin.

Ratkaisu: Vaa’an pitää opetella tervettä itsekkyyttä niin seksissä kuin muussa elämässä. Ilmaise halusi ja ota ohjat. Pidä rajoistasi kiinni, jos toinen ehdottaa jotakin, mihin et ole valmis. Määrätietoisuus kohottaa itsetuntoasi – ja on äärettömän seksikästä.

Vaa’an luonnehoroskooppi

Lue myös: Näin vahvistat seksuaalista itseluottamustasi

Skorpioni (23.10.–22.11.) koukuttuu seksiin ja rakastajaansa

Seksuaalisuus on niin tärkeä osa skorpionin persoonaa, että se voi määrätä hänen elämäänsä. Skorpioni haluaa paljon seksiä, ja hän kiintyy syvästi taitavaan rakastajaan.

Koukuttuminen voi aiheuttaa monenlaisia ongelmia. Seksin jatkuva ajatteleminen voi häiritä skorpionin arkea ja työntekoa. Hän tulee kumppanistaan helposti mustasukkaiseksi ja haluaisi muhia lakanoissa aamusta iltaan.

Ratkaisu: Addiktoitumisen vuoksi on tärkeää, että skorpioni valitsee seksikumppaninsa tarkoin. Tämä ehkäisee sydänsuruja ja pettymyksiä. Huolehdi siitä, että elämässäsi on muutakin kiinnostavaa tekemistä, jotta et ajattele vain maanisesti seksiä.

Skorpionin luonnehoroskooppi

Keskustelu: Tunnista seksiriippuvuus – 8 tapaa, jotka paljastavat seksiaddiktin

Jousimies (23.11.–22.12.) laiskistuu sängyssä suhteen arkistuessa

Jousimies on kekseliäs rakastaja, joka uskaltaa harrastaa seksiä erikoisissa paikoissa. Hän kiihottuu etenkin ulkona ja julkisissa paikoissa, joissa voi jäädä kiinni.

Ongelmat alkavat, kun suhde arkistuu. Jousimies kaipaa vaihtelua ja on usein sitoutumiskammoinen. Kun ensihuuma haihtuu, jousimiehestä voi tulla huolimaton rakastaja, jonka ajatukset vaeltelevat seksin aikana uusissa ihastuksissa.

Ratkaisu: Jousimiehen seksielämä ei parannu yksittäisillä nikseillä. Hänen on tehtävä ajatustyötä, joka liittyy sitoutumiseen, sillä seksi ei aina parane vaihtamalla. Älä ole hätäinen tai välinpitämätön, vaan keskity seksin aikana kumppaniisi.

Jousimiehen luonnehoroskooppi

Lue myös: 7 vinkkiä parempaan seksiin – näin elvytät pitkän parisuhteen

Kauris (22.12.–19.1.) häpeilee himojaan suotta

Kauris on rationaalinen maamerkki, jonka on vaikea näyttää tunteitaan. Myös halujen ilmaiseminen on hänelle vaikeaa. Alastomuuskin voi ujostuttaa.

Kauriin häpeily on traagista, sillä hän on loistava rakastaja – jos hän luottaisi itseensä. Hän pelkää, että naapurit kuulevat seksin äänet tai kumppani pitää hänen fantasioitaan outona. Yhden yön jutut onnistuvat harvoin, sillä kauris tarvitsee paljon lämmittelyä ja luottamusta.

Ratkaisu: Meditaatio auttaa sulkemaan häiriötekijät mielestä seksin aikana. Kun puhuminen jännittää, kerro haluistasi kirjoittamalla. Jos aikuisviihde tuntuu liian ronskilta, kiihota mielikuvitustasi hyvällä eroottisella kirjallisuudella.

Kauriin luonnehoroskooppi

Lue myös: Kiihottavaa luettavaa – 6 eroottisen kirjallisuuden klassikkoa

Vesimiehen (20.1.–19.2.) ajatukset ovat liikaa töissä

Vesimies on parhaimmillaan kokeilunhaluinen rakastaja. Hän testaa erikoiset asennot ja tekniikat, ja innostuessaan hän harrastaa tuntikausien tantrasessioita.

Ikävä kyllä työt ja erilaiset projektit kiilaavat usein seksin edelle. Suhteen vakiinnuttua vesimiehelle kelpaa henkinen kumppanuus. Tämä on tuskastuttavaa ihmisille, jotka tarvitsevat paljon seksiä. Vesimies taas kokee kumppanin toiveet painostukseksi.

Ratkaisu: Vesimiehen kannattaa satsata läheisyyteen, sillä kosketukset vapauttavat mielihyvähormoneja, jotka lisäävät halukkuutta. Mieti myös prioriteettejasi. Onko työ todella niin tärkeää, että olet valmis riskeeraamaan seksuaalisuutesi?

Vesimiehen luonnehoroskooppi

Keskustele: Mies ei halua seksiä työstressin takia, onko tämä normaalia?

Kalat (20.2.–20.3.) hyppää toiseen petiin kyllästyessään

Kalat on flirttaileva ja kokeilunhaluinen tähtimerkki. Seksi hänen kanssaan ei ole koskaan tylsää, ja hän suhtautuu uteliaasti roolileikkeihin, asuihin ja aikuisviihteeseen.

Levottomuus voi tehdä kaloista myös uskottoman. Hän ei tarkoita pahaa, vaan kaipaa vain vaihtelua ja huomiota, jolloin yksi kumppani riitä. Kaivatessaan kiihoketta kalat voi myös koukuttua aikuisviihteeseen. Tällöin kyse ole enää seksin maustajasta, vaan ongelmasta, joka kiilaa tosielämän edelle.

Ratkaisu: Anna itsellesi lupa flirttiin, mutta jos olet suhteessa, kanavoi seksuaalienergiasi kumppaniisi. Kokeile joskus asujen ja lelujen sijaan seksiä, jossa ei ole ulkopuolisia stimulantteja. Teidän pitää syventyä toisiinne.

Kalan luonnehoroskooppi

Lue myös: Tantra saa laimentuneen suhteen kukoistamaan – lue tantraohjaajan vinkit

Lähteet: Sexual Astrology, Womens Health Mag

X