Horoskooppimerkit

Hyväksyvä, antelias, luotettava… Ystävyyshoroskooppi paljastaa, millaisia ystäviä eri horoskooppimerkit ovat

Oletko syvällisen suhteen ystäviinsä luova rapu vai ystäviään innostava ja kannustava jousimies? Lue kuvaukset siitä, millaisia ystäviä eri tähtimerkkien edustajat ovat.
11.4.2018 Teksti: Anna.fi Kuvat: iStock

Oinas (21.3.-19.4.) tapaa mielellään uusia ihmisiä

Innostava oinas tapaa mielellään uusia ihmisiä. Hän jakaa mielellään uudet ideat ja kiinnostuksen kohteet ystäviensä kanssa. Yhteisten kiinnostusten kohteiden löytäminen ja jakaminen on oinaalle erityisen luontevaa. Hän saa ystävänsä kiinnostumaan uusista asioista, sillä hänen intonsa ja energiansa ovat erityisen tarttuvaa sorttia.

Lue lisää: Oinas ystävänä

Härkä (20.4.-20.5.) on luotettava ystävä

Härkä on johdonmukainen ja luotettava ystävä. Hän tekee aina parhaansa auttaakseen ystävää hädässä. Härkä on kuitenkin myös rehellinen ja kertoo, jos ei tiettynä hetkenä voi auttaa. Tässäkin tapauksessa hän kuitenkin varustaa ystävänsä neuvoilla eikä heitä häntä tyhjän päälle.

Lue lisää: Härkä ystävänä

Kaksonen (21.5.-20.6.) hyväksyy ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat

Kaksonen ystävystyy helposti uusien tuttavuuksien kanssa ikään, paikkaan, kulttuuriin ja elämäntilanteeseen katsomatta. Hän innostuu lähes kaikesta, mihin ryhtyy ja saa myös ystävänsä innostumaan. Hän hyväksyy ihmiset juuri sellaisina kuin he ovat.

Lue lisää: Kaksoset ystävänä

Rapu (21.6.-22.7.) luo syvän ja merkityksellisen suhteen ystäviinsä

Rapu luo syvän ja merkityksellisen suhteen ystäviinsä. Ystävät, jotka rapu päästää lähelleen, ovat hänen elämässään erittäin pysyviä ja tärkeitä. Rapu on taidokas paikkaamaan välejä ystäviensä kanssa tai esimerkiksi kahden ystävänsä keskinäisiä välejä.

Lue lisää: Rapu ystävänä

Leijona (23.7.-22.8.) on valmis näkemään vaivaa ystävyyssuhteiden eteen

Leijona on valmis näkemään vaivaa ystävyyssuhteiden ylläpitämiseksi. Hän kannustaa ystäviään kohti unelmiaan ja vetävät heidät mielellään uusiin seikkailuihin. Vaikka viimeisimmästä tapaamisesta olisi vierähtänytkin aikaa, ei sillä leijonan kanssa ole merkitystä.

Lue lisää: Leijona ystävänä

Neitsyt (23.8.-22.9.) viehättää ystäviään huumorintajullaan

Neitsyellä on taito pitää ystävyyssuhteet elinvoimaisina pitkään. Hän näkee paljon vaivaa tarjotakseen ystävälleen kaiken mahdollisen mukavuuden ja ilon. Hän viehättää ystäviään huumorintajullaan ja nasevilla, tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivilla kommenteillaan.

Lue lisää: Neitsyt ystävänä

Vaaka (23.9.-23.10.) tykkää osallistua erilaisiin aktiviteetteihin ystäviensä kanssa

Vaaka tykkää ottaa osaa erilaisiin aktiviteetteihin ystäviensä kanssa. Hän nauttii rennosta ja stressivapaasta ilmapiiristä. Hän on energinen ja innokas ystävä.

Lue lisää: Vaaka ystävänä

Skorpioni (24.10.-22.11.) heittäytyy täysillä ystävyyssuhteisiin

Skorpioni heittäytyy täysillä ystävyyssuhteisiin. Hän on mysteerinen ja mielenkiintoinen ystävä. Hän tykkää viihdyttää ystäviään ja takaa, etteivät he ole koskaan kyllästyneitä tai toimettomia. Skorpioni tykkää järjestää erilaisia tapahtumia ja aktiviteetteja, joissa hänen tuttunsa voivat tutustua toisiinsa ja pitää yhdessä hauskaa.

Lue lisää: Skorpioni ystävänä

Jousimies (23.11.-21.12.) innostaa ja kannustaa ystäviään

Jousimies innostaa ja kannustaa ystäviään tarttumaan uusiin mahdollisuuksiin. Hän on elämänjanoinen ja rakastaa muutoksia, jotka usein inspiroivat myös hänen ystäviään. Hän heittäytyy innokkaasti uusiin seikkailuihin ja ottaa niihin ystävänsä mukaan, joten hänen seurassaan ei ole koskaan tylsää.

Lue lisää: Jousimies ystävänä

Kauris (22.12.-19.1.) on antelias, kiltti ja rakastaa seuraa

Kauris on antelias, kiltti ja rakastaa seuraa. Hän rakastaa juhlia ystäviensä kanssa, eikä halua, että elämästä tulee liian vakavaa. Kauris janoaa haasteita, ja rohkaisee ystäviäänkin heittäytymään rohkeasti erilaisten haasteiden pariin.

Lue lisää: Kauris ystävänä

Vesimies (20.1.-19.2.) haluaa vilpittömästi auttaa ystäviään

Vesimiehellä on loistava kyky kuunnella ja ymmärtää toisia. Vesimies haluaa vilpittömästi auttaa ystäviään. Hän on usein puolueeton näkökulmissaan. Hänellä on kyky elvyttää pitkään unohduksissakin olleet ystävyyssuhteet. Hän on vakuuttava ja kertoo suoraan mielipiteensä ilman omantunnontuskia.

Lue lisää: Vesimies ystävänä

Kala (20.2.-20.3.) on empaattinen ja hyvä kuuntelemaan sekä lohduttamaan

Kala on empaattinen ja hyvä kuuntelemaan sekä lohduttamaan. Hän on valmis tekemään uhrauksia ystäviensä puolesta. Hän jakaa auliisti kiinnostuksen kohteitaan ystäviensä kanssa.

Lue lisää: Kalat ystävänä