Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi 2015: Jänis

Teksti:
Anna.fi

Vuohen vuosi 2015 on Jäniksen onnen vuosi. Perhesuhteesi kukoistavat, ja sinulla on nyt normaalia suurempi halu asettua aloillesi.

Kiinalainen horoskooppi 2015: Jänis

Nokkelaa ja älykästä Jänistä  pidetään tähtimerkeistä onnellisimpana, sillä hän välttelee konflikteja ja rakastaa rauhaa. Merkin länsimainen vertailukohde on Kalat.

Yleiskatsaus

Vuohen vuosi 2015 on Jäniksen onnen vuosi ja kaikkiaan hyvin hedelmällinen. Kykysi ja ainutlaatuisuutesi tulevat selväksi kaikessa, mitä tämän vuoden aikana teet. Työsi huomataan joka tapauksessa, mutta kun lisäät vielä hieman enemmän rohkeutta, saat palkintosi moninkertaisena.

Kunhan vältät liiallista impulsiivisuutta ja teet kaikki päätökset harkittuasi riittävästi, edessäsi on onnekas, aktiivinen ja suotuisa vuosi. Jos kuitenkin jäät kiertämään ympyrää, tavoitteesi hukkuvat Vuohen vuonna nopeasti. Pidä siis vauhtia yllä ja toimi rohkeasti edistääksesi päämääriäsi!

Saat vaikutusvaltaisilta ystäviltäsi ja sosiaalisesta verkostostasi kannustusta. Tänä vuonna on oivallinen aika isojen päätösten tekemiselle, mutta vältä suuria riskejä. Satsaa sen sijaan käytännönnöllisyyteen. Tulet menestymään sekä raha-asioissa että urallasi paremmin kuin viime vuonna. Saat tienaamillasi rahoilla elinkustannuksesi katettua, mutta sinun olisi hyvä alkaa säästää pahan päivän varalle.

Tänä vuonna Jänis vetää viehätysvoimallaan, nöyryydellään ja sosiaalisella luonteellaan puoleensa uusia ihmisiä romanttisessa mielessä. Sinulla on tänä vuonna suuri todennäköisyys myös päätyä naimisiin.

Ihmissuhteet ja rakkaus

Normaalisti Jänis ei viihdy kovin pitkään samassa paikassa, vaan tykkää loikkia paikasta toiseen. Tänä vuonna Vuohen merkillä on kuitenkin sinuun rauhoittava vaikutus. Pyhitä vapaa-aikasi perheellesi.

Kiinalaisen horoskoopin vuosiennusteen mukaan sinkku-Jäniksellä on vuonna 2015 monia tilaisuuksia romanssille, josta voi kehittyä pitkäaikainen ihmissuhde. Suurimmalla todennäköisyydellä löydät rakkauden sosiaalisten verkostojesi kautta. Otollisin aika rakkaudelle on syyskuu.

Jos olet jo valmiiksi vakavassa suhteessa, sillä on nyt kaikki mahdollisuudet muuttua elämänmittaiseksi kumppanuudeksi. Ehkä tulette myös viettämään yhdessä kallisarvoista aikaa uudessa kodissanne. Myös jo avioituneet Jänikset kaipaavat kumppaninsa kanssa yhteistä aikaa rauhallisessa ympäristössä.

Sinulla on koko vuoden ajan lämpimät ja hyvät välit ystäviisi ja perheeseesi. Miellyttävä ja karismaattinen persoonallisuutesi viehättää ihmisiä ja saa heidät hakeutumaan seuraasi. Samaan aikaan nautit itse suuresti siitä, että voit auttaa toisia. Jos kohtaat ihmissuhteissasi väärinymmärryksiä, ne pitäisi selvittää mahdollisimman nopeasti.

Terveys

Sinulla on tänä vuonna uudenlaista elinvoimaa. Ajoittaiset työpaineet selätät parhaiten levolla ja rentoutumisella. Muista myös huolehtia riittävästä liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta.

Keskity fyysisen kunnon lisäksi kohentamaan henkisiä taitojasi. Matkat miellyttäviin paikkoihin rakkaimpiesi kanssa lieventävät stressiä parhaiten. Meditoiminen, henkinen eheytyminen ja urheilu ovat tänä vuonna ehdottomasti parhaita aseitasi silloin, kun joudut taistelemaan apeaa mieltä vastaan.

Ura

Jänis suuttuu nopeasti, jos joku pahoittaa hänen mielensä. Vuonna 2015 onkin tärkeää käsitellä mahdolliset työpaikan ihmisiin liittyvät negatiiviset tunteet. Jos työpaikalla on kireä ilmapiiri, se voi olla esteenä mahdolliselle etenemisellesi. Jänis osaa ottaa etäisyyttä vaikeisiin tilanteisiin, mutta se ei auta, jos itse ongelma jää ratkaisematta.

Hauskanpito on perinteisesti ollut Jänikselle kaikkein tärkeintä, mutta nyt sinun on syytä keskittyä myös uraasi, mikäli haluat saada kalliin elämäntyylisi rahoitettua. Kaiken lisäksi on myös olemassa se mahdollisuus, että Jäniksellä on hauskaa työtä tehdessään. Uraasi ajatellen tänä vuonna on tärkeintä se, että pystyt vankasti hallitsemaan tunteitasi.

Raha

Koska Jäniksellä on samanaikaisesti monta rautaa tulessa, unohdat toisinaan helposti, miten suuri merkitys vakaalla taloudella on. Jos sinulla on velkoja, sinun kannattaa tehdä tehokas suunnitelma siitä, miten saat ne mahdollisimman nopeasti hoidettua. Kun ne ovat hoidossa, voit rauhassa nauttia elämän iloista.

Sinulle on luontevaa hakea taloudellista turvaa kumppanistasi, mutta sen sijaan voisit vahvistaa itsenäisyyttäsi hoitamalla omat päivittäiset raha-asiasi kuntoon ja avaamalla säästötilin. Muista kuitenkin, että elämäntaparemontin taustalla on hyvä olla suunnitelma. Älä hyppää lennosta suoraan toteutusvaiheeseen, sillä silloin onnistumisen todennäköisyys ei välttämättä ole kovin suuri.

Lähteet: Mysticscripts.com ja Sunsigns.org
Kuva: Colourbox.com

Lue myös nämä:

Jäniksen luonnekuvaus Kiinalaisen horoskoopin lukeminen Kiinalainen horoskooppi − Elementit ja tuntihallitsija

X