Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Jänis

Teksti:
Anna.fi

Nokkela ja älykäs Jänis välttelee konfliktitilanteita ja rakastaa rauhaa. Tästä syystä Jänistä pidetään tähtimerkeistä onnellisimpana.

Jänis
Kiinalainen nimi Tu, symboloi rauhaa
Planeetta Jupiter
Elementti Puu
Kuukausi Maaliskuu
Onnenkivi Helmi
Onnenkukat Leijonankita, kuunlilja, pitsilehti
Onnenvärit Punainen, vaaleanpunainen, violetti, sininen
Onnennumerot 3, 4, 9
Perusvoima Jin
Länsimainen vertailukohde Kalat
Tuntihallitsija 5.00–7.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Jänis harvoin suuttuu tai kokee vihamielisyyttä muita kohtaan. Jänis pitää itsensä mieluiten etäällä hankalista tyypeistä ja tilanteista. Jänis on hyvin kunnianhimoinen mutta ei kuitenkaan ikinä muutu juonittelevaksi tai ahneeksi. Jänis on ahkera ja rakastaa järjestystä sekä uuden oppimista. Jäniksellä on harvinainen kyky ratkaista ongelmia, sillä hänessä piilee syvää viisautta. Jänis soveltuu hyvin työtehtäviin politiikan saralla, sillä hän osaa punnita asioita neutraalisti eri näkökulmista. Jänis on hyvä pitämään työ-ja yksityiselämänsä hallinnassa, sillä hän aistii helposti muiden tunnetiloja ja osaa reagoida niihin hienotunteisesti.

Jäniksen diplomaattinen luonne tekee hänestä luotettavan ystävän, joka suojelee lähimmäisiään pahalta. Jänis pitää muiden ihmisten seurasta, mutta ei tahdo olla huomion keskipisteenä. Jänis erottuu joukosta loistavan tyylitajunsa vuoksi, sillä hänellä on silmää kaikenlaiselle estetiikalle. Hän arvostaa muita kulttuureita ja ottaa eri muotivirtauksista vaikutteita pukeutumiseensa.

Kiinalaisen sananlaskun mukaan Jäniksellä on aina kolme reikää kaivettuna maahan, jotta hän pystyy pakenemaan tukalan tilanteen kohdatessa. Jänis voi usein vaikuttaa ujolta, mutta salaperäisyyden ja vetäytyvän luonteen taakse piiloutuu usein voimaa, jota Jänis on sopivassa tilanteessa valmis käyttämään.

Terveys Herkkä Jänis on altis erilaisille allergioille ja flunssa-aalloille. Itsestään huolehtiminen on Jänikselle erityisen tärkeää, sillä hän on taipuvainen laiminlyömään terveytensä ja stressaantumaan.
Hyviä ominaisuuksia Sosiaalisuus, hienotunteisuus, diplomaattisuus
Huonoja ominaisuuksia Varautuneisuus, mukavuudenhaluisuus, pelkuruus
Sopivia ammatteja Opettaja, terapeutti, vaatesuunnittelija, tuomari, virkamies

Rakkaus

Jäniksen vetovoima tekee hänestä suositun kumppanin. Jänikselle romantiikka on erityisen tärkeää ja hänen feminiininen puolensa on hyvin vahva sukupuolesta riippumatta. Kun Jänis tapaa oikean kumppanin, haluaa hän antautua perhe-elämälle täysin siemauksin. Jänis on hyvin antelias. Hän rakastaa kotonaoloa ja perheen yhteisiä aktiviteettejä.

Jänis nauttii silti myös muiden seurasta. Hän pitää sosiaalisen elämänsä vilkkaana, joskus jopa perheen kustannuksella. Luotettava Jänis hoitaa kuitenkin aina velvollisuutensa ja haastaa harvoin riitaa kumppaninsa kanssa. Jänis tavoittelee helppoa ja mukavaa elämää, johon kuuluu paljon nautintoa. Jänis tarvitsee kumppanin, joka ymmärtää tyylin päälle ja on valmis hemmottelemaan Jänistä.

Yhteensopivuus

Parhaiten Jäniksen kanssa toimeen tulevat toinen Jänis, Koira ja Sika. Vuohen ja Härän kanssa Jänis voi muodostaa harmonisen liiton yhteisten luonteenpiirteiden vuoksi. Tiikeri ja Jänis ovat hyvin erilaisia, minkä vuoksi heidän välilleen muodostuu vastustamaton vetovoima.

Lohikäärmeen ja Jäniksen voimakkaat erot tekevät suhteesta mahdollisen mutta riskialttiin. Suhde Hevosen kanssa on täynnä vastoinkäymisiä, mutta Jäniksen mukautuvan luonteen ansiosta mikä tahansa on mahdollista. Kukon tai Apinan kanssa pariutuminen voi olla Jänikselle tuhoisaa.

Kuuluisia Jäniksiä

Albert Einstein, Michael Jordan, David Beckham, Tiger Woods, Whitney Houston, Johnny Depp, Brad Pitt, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Hilary Duff, Orlando Bloom, Zac Efron, Evan Rachel Wood, Jesse McCartney, Tobey Maguire, Lisa Kudrow, Brian Littrell, Charlize Theron, Mike Myers, Lionel Andrés Messi, Maria Sharapova, Jet Li

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Jänis
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X