Horoskoopit

Kiinalaiset horoskooppimerkit: Kukko

Teksti:
Anna.fi

Ahkera ja itsepäinen Kukko tietää olevansa lahjakas ja osaa ylpeillä sillä. Kukko on jutustelun ammattilainen ja nauttii muilta saamastaan huomiosta.

Kukko
Kiinalainen nimi Ji, symboloi rehellisyyttä
Planeetta Venus
Elementti Metalli
Kuukausi Syyskuu
Onnenkivi Sitriini
Onnenkukat Miekkalilja, ahkeraliisa, kukontöyhtö
Onnenvärit Kulta, ruskea, keltainen
Onnennumerot 7, 5, 8
Perusvoima Jin
Länsimainen vertailukohde Neitsyt
Tuntihallitsija 17.00–19.00

Lue lisää: Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

Kukolla on vahvat mielipiteet ja hän sanoo ne suoraan. Kukko arvostaa rehellisyyttä eikä voi sietää vilpillisiä ihmisiä. Kukko on erityisen taitava organisoimaan asioita ja pystyy pitämään useita lankoja käsissään samanaikaisesti. Hän harkitsee päätöksiä pitkään ja kyseenalaistaa mielellään kaiken. Merkin edustajat ovat huolellisia ja tarkkoja erityisesti omissa ja muiden raha-asioissa. Siksi ura rahoitusalalla sopii heille erinomaisesti. Kukko on taitava erottamaan jyvät akanoista ja hänen uurastuksensa palkitaan hyvällä onnella.

Kukko on lojaali ystäviänsä kohtaan mutta vaatii heiltä paljon huomiota. Kun Kukko kertoo saavutuksistaan, haluaa hän muiden olevan hiljaa ja kuuntelevan häntä ihailevin katsein. Kukko rakastaa draamaa ja haluaa lisätä kaikkeen hieman glamouria. Hän ei tyydy mihinkään keskinkertaiseen. Kukko voi olla hyvin mustavalkoinen eikä hän suostu tekemään kompromisseja. Kukon ensimmäiset elämänvaiheet ovat täynnä ylä- ja alamäkiä ja hänen elämänsä voikin olla varsinainen tuhkimotarina.

Terveys Kukko on yleensä hyvässä kunnossa ja nauttii kuntoilusta. Hän paranee sairauksista nopeasti, mutta saattaa olla henkisesti ailahtelevainen.
Hyviä ominaisuuksia Ahkeruus, sosiaalisuus, rehellisyys
Huonoja ominaisuuksia Itsekeskeisyys, kriittisyys, huomionkipeys
Sopivia ammatteja Lääkäri, vakuutusvirkailija, sotilas, sijoitusneuvoja, tanssija

Rakkaus

Rakkauselämässä kaikki on Kukolle mustavalkoista: rakkaus ja viha ovat ainoat vaihtoehdot. Vaikka Kukko on avoin ja rehellinen, haluaa hän pitää rakkauselämänsä itsellään. Mieskukko nauttii naisten seurasta ja erityisesti näiden ihailevista katseista. Naispuolinen Kukko haluaa myös rehvastella ja tylsistyy siksi helposti miesseurassa, jos joutuu kilpailemaan näiden kanssa kuninkuudesta. Kukko haluaa hallita ihmissuhteitaan mutta ei kykene sitoutumaan niihin täysin.

Kukon voimakasluonteinen merkki nauttii seksistä, eikä hänellä ole ongelmia vietellä muita puolelleen. Kukko on kuitenkin erittäin rehellinen ja siksi hyvin luotettava kumppani. Kukon tulee varoa omaa suorasukaisuuttaan, jottei hän kritisoi kumppaniaan liikaa. Kukon kanssa eläminen ei ole helppoa, vaikka hän on pohjimmiltaan hyväsydäminen ja rakastava. Kukko tarvitsee tasapainoisen kumppanin, joka uskaltaa vastustaa hänen voimakkaita sanojaan ja rehvasteluaan.

Yhteensopivuus

Parhaita kumppaneita Kukolle ovat Käärme ja Härkä. Toisen Kukon kanssa suhde menee pelkäksi nokitteluksi. Lohikäärmeen ja Hevosen kanssa Kukko joutuu kilpailemaan huomiosta, mutta suhde voi onnistua voimakkaista egoista huolimatta. Ystävyys Apinan tai Sian kanssa voi olla Kukolle hyvin antoisa.

Jäniksen kanssa suhde ei luultavasti onnistu, sillä tämä ei voi sietää Kukon jatkuvaa rehvastelua. Vuohi ja Kukko ajautuvat helposti riitatilanteisiin. Koiran kanssa suhde voi olla liian tylsä. Tiikerin ja Rotan kanssa Kukko ajautuu helposti kilpailutilanteiseen, ja tilanteet voivat kuumeta näiden voimakkaiden persoonien välillä valtataisteluiksi.

Kuuluisia Kukkoja

Britney Spears, Justin Timberlake, Elton John, Jennifer Aniston, Anna Kournikova, Alexis Bledel, Cate Blanchett, Elijah Wood, Jessica Alba, Matthew McConaughey, Matt Damon, Natalie Portman, Taylor Momsen, Catherine the Great, Amelia Earhart, Serena Williams

Lue myös:

Kiinalainen horoskooppi 2015: Kukko
Kiinalainen horoskooppi – Elementit ja tuntihallitsija

X